Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen 2 yıllık bitirmiş miydin canım,unuttum ben.

orda calışırsan zor olmaz bnce,yorucu değilki işin

yok bitirmedim yavrum halen devam ediyorum işte :26:
Bilemiyorum bakalım bugün öğleden sonra gidip konuşacam hangi serviste ne iş yapacağımı henüz bilmiyorum

yok bitirmedim yavrum halen devam ediyorum işte :26:
Bilemiyorum bakalım bugün öğleden sonra gidip konuşacam hangi serviste ne iş yapacağımı henüz bilmiyorum
Şuanki işini diyorum ben

2 yıllık bitirmediysen lise düzeyinden girceksin tatlım. eğer 2 yıllık bitirmiş olsaydın önlisans olacaktı.

Şuanki işini diyorum ben

2 yıllık bitirmediysen lise düzeyinden girceksin tatlım. eğer 2 yıllık bitirmiş olsaydın önlisans olacaktı.

şuankini işten saymıyorum ki kuzum ben
Adı batsın lisenin
Mezun olur olmaz başka hayaller peşindeydim 2 yıldır ancak bi yere kayıt yaptırdım ben

şuankini işten saymıyorum ki kuzum ben
Adı batsın lisenin
Mezun olur olmaz başka hayaller peşindeydim 2 yıldır ancak bi yere kayıt yaptırdım ben

İş mi iş. hemde kendi işin. keşke benmde kendi işim olsa. babama diyorum aç bi tükan işletelim

Niye adı batsın la. En güzel yıllarımdı Benimde ne hayallerim vardı böyle muhasebici oldum kaldım benim bişeyler yapmam lazım.

hıı aferin o zaman otur yavrimuuu
seninki ne kredisi:26:

ptt memur alıyo bak bi sende. kpss grdin mi sen?

ev kredisi canımm malesef ki :26:

yalnızım ya sıkılıyorum artık kendime vakit ayıramıyorum bi yere çıkamıyorum 4 duvarla bir bütün oldum artık , evet dışardan bakılınca en rahatı bu ama aslında öyle değil ..
Düşünsene paran var ama harcayacak vaktin yok
Bilmem bana lise hayatımın bir getirisi olmadı ama o zamanki gazla dağları bile delebilirdim
Şimdi bak bide sürünüyorum

aynen öyle canım ve o son zamanlarda cok kullanmaya basladı bu lafı
söz veriyor birdaha ayrılıktan bahsetmeyeceğim diye ufacık bir tartışmada
yok sil beni ozaman
yok unut beni ozaman
karı gibi

önceden ben yapardım artık yapmıyorum şimdide o başladı .!!!!

ben onu çektim bakalım o benı cekecekmi diyor heralde
dedimki bake rkek adamsın yakışmıyor kız gibi sil beni ozaman vb sözler sana haklısın söz birdaha asla diyor
yok ya ufacıkkkkkkkkkkkkkk bir tartışmada hemen kapı orada işine gelirse ben böyleyim vs saçma laflar

bundan sonra b... affettirir kendini bana

isterse kapımda ölsün
yeter artık herşeyin bir adabı var ya erkek adamsın sen benden fazla nazın niyazın var bu ne .!!!!!!!!

benmde en sinir oldupum şeydir ama erkeklerin genelinde var bu hemen konuyu ayrılığa getirmeler , ben böyleyim beğenmiyosan kapı orda demelerr

hiç sevmem dk bir ayrılık kelimesinin kullanılmasını ahh be canımm ne olacak bizim halimiz böylee , değer mi yani isteme olacaktı yaptığına bak seninkininn

esnaflık çok zor sende haklısın kuzum

hrşey gönlüne göre olsun inşallah

hanginiz erkek acaba. saçmalamış iyice .

merak edyrm bndan sonrasını,nasıl olcak:26:

esnaflık çok zor sende haklısın kuzum

hrşey gönlüne göre olsun inşallah

hanginiz erkek acaba. saçmalamış iyice .

merak edyrm bndan sonrasını,nasıl olcak:26:

hemde ne saçmalama

hayırlısı neyse o olsun inşallah kuzum
sende dua et benım için hayırlsıını dile :/:/

sen merak etme

bayramda neler yaptın bakalım

valla bayram boyu evdeydim misafir vs sadece son gün pazar günü kuzenimle dışarı çıktım baya güzel geçti
görmüşsündür belki faceden .. onun dışında bomboş

sanki hiç tatil yapmamışım gibi hissediyorum

beni eklesene faceden bronzun arkadaşlarından buluppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…