Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer. Adam ne yapacağını düşünürken, hayvan saatlerce anırır. En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zaten kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine karar verir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek ne olduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser. Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır. Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir adım atıp, koşarak uzaklaşır! Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile. Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir. Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz. Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın.

hadi bakalım hayırlısı

iki düğünün olsun biri istanbulda olsun bizde gelelim

maşallah nazar değmesin size

yok canım kaldırmam rahatça bakarsın belkm tekrar koyarsın bende o zaman görürüm kii

aman maşallah anzar değmesin
kuran okutacakmısın evde canım

bizde 40 gün geçince evde bi kuran okutulur
ay ben çok severim mevlüt... herkes sırayla okuyor dinlerken içim şenleniyor.
bizde de öyledir aslında hem de gelin şöyle bi 40 ının temizliğini yapar dün o yüzden camları sildim evi temizledim yatak çarşaf yıkadım ama kuran okutmadım henüz çünkü kime okutucam bilmiyorum aslında kocam biliyo güzel de okur o okusa olur mu sence?

oyy maşallah nazar değmesin aşk sarsın hep böyle dört bi yanınızı kuzum

Şuan tekim, yırrtttıın yemeye cesaret edemem çünküm. . seni sadece öperim.

ben eşlik ederim kız korkma

heeeeeeeeeeeeee hııııııııııııı onu bılmıyorum kuzum bir bilene sor

bizde kadınlar arasında olur mevlüt
hoş sizdede öyledir muhtemelen
yinede kocanda bu akşam mesela bi kuran okusun evin bereketi açılır evinizi ziyarete melekler gelsin... ama mevlüt olayını sanırım kaynanan ile konuşman gerekecek

oldu o zaman canım kalsın almayayım aslında eltimle konusabılırım çünkü onlar apartman komşularıyla kuran günü yapıyolarmış her hafta bi kadının evinde kuran okunuyo sonra işte pastalar börekler çörekler yeniyomuş. benide kabul ederlerse aralarına aslında iyi olur evimizde kuran okunmuş olur. gerçi kocam ara ara kurandan ayetler sureler okur sesli sesli evdeyken bi iş yaparken falan

okunsun canım evinizin bereketi için sizin içinde iyi gelir inşALLAH..
konuş bakalım eltinle istersen aralarına katıl tabi ama katılmasanda evde mevlüt okutmak istiyorum bana adam topla de

Ufacık tefecik bişeyim ben zaten

Eneeee korku sardı bak şimdi

İncimmm yetiş yiyolar beni

hııııııııııı heeeeee şeyyy
onlarla beraber bende mi yesem
yoksa seni mi kurtarsam kararsız kaldım kiii
hangisi daha tatlı acaba :44:

Tabiiii lunnayı yiyeceğimi duydunuz o yüzden geldiniz dimiiiii
sarı şeker olm yedirir miyiz sana öyle tek başına

okunsun canım evinizin bereketi için sizin içinde iyi gelir inşALLAH..
konuş bakalım eltinle istersen aralarına katıl tabi ama katılmasanda evde mevlüt okutmak istiyorum bana adam topla de

adam topla hee güldürdün yine incili morum verdim şukunu

Son düzenleme:
İncimmmmmm
Bronzummmm
Tospammmm
Piskkommmm
Eylülümmmm
Ladymmmmm
Kırmızımmmm
Zelemelemmm
Sashammmm
Prosummmmm
Pembegelinimm Sizi çoooooooook seviyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…