Aynen öyle onunda işi zorr .Amiiiiiiiiiiiin canım inşallah
neyse şimcik sen bana güzel ama pratik bi tatlı tarifi versene be yavrumaslında irmik aldım arasınada kakaolu biküvi dizip üzerine çikileta sosu dökücektim sonra niyeyse vazgeçtim ne yapsam diye aranıyorum:44:
Napıyosunuz kızlarrr
Dizi izliyorum topiğe bakıyorum. sen napıyosun kayboldun ortalıktan
izle bakalımmyoğundu biraz sorun çıktı faturalarda gerildi ortam giremedimm
sütlaç yapim dedim sabah kocişe yok istemem dedi onu yazın seviyomuş soğuk soğuk kadayıfta şimdi nerde bulurum burda bilmiyorum ki en neyse ıslak kek mi yapıyım irmikli tatlıdan mı sence?Fırın sütlaç yap? Ya da kadayıflı muhallebi?
Napıyosunuz kızlarrr
sütlaç yapim dedim sabah kocişe yok istemem dedi onu yazın seviyomuş soğuk soğuk kadayıfta şimdi nerde bulurum burda bilmiyorum ki en neyse ıslak kek mi yapıyım irmikli tatlıdan mı sence?
nerelerdesin kızzzannem piskoda gelmiş
aynennhallettiniz mi bari? bende bişi olunca hemen kapatıyorum sayfaları ahahaha
sütlaç yapim dedim sabah kocişe yok istemem dedi onu yazın seviyomuş soğuk soğuk kadayıfta şimdi nerde bulurum burda bilmiyorum ki en neyse ıslak kek mi yapıyım irmikli tatlıdan mı sence?
ay ıslak kek yap. güzel olursa hatta tarifi banada ver
bazı ıslak keklerin sosu yumurta kokuyoo ben öyle sevmiyorum :120:
sen nasıl yapıyosun ki?
aynı ben
aynenn
halloldu da işte salak gibi yine sinirden gözlerim doldu bu huyuma sinir oluyorum pufff
sormaa cuma cuma sinirim bozuluyoooher gün tatlı olmaz yapma bugünde
bebeim ben sosunu ayrıca yapıyorum yumurta benimde hoşuma gitmiyo hatta tarifi kk dan bi forumdan aldım keki o tarifteki gibi yapıyorum ama sosu yumurtayı eklemeden yapıyorum valla çok güzel oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/605357-mutfagimda-bugun-pisti-resimli-tarifli-53.html şuraya bak ben burdan zaman zaman tarifler deniyorumyalnız kek tarifindeki sosta yumurta var ben ayrıca bi kapta kek hamurunu yaptıktan sonra sosunu yapıyorum
aynenn
halloldu da işte salak gibi yine sinirden gözlerim doldu bu huyuma sinir oluyorum pufff
sormaa cuma cuma sinirim bozuluyoooher gün tatlı olmaz yapma bugünde
hava değişimine bağlıyorum ben canım mevsimsel yani kaynak:totom
senin için özel foto yükledim hadi bakim
hello sashaboğmak demişken bende bikaç kişiyi boğazlamak istiyorum aslına bakarsan
işte anlayışlı insan böyle oluyo mesela annemler kız bayramda annem odamızın kapısını çalıp bizi uyandırmaya bile yanaşmıyodu rahatsız etmiyim sizi diye. bunlarda anlayış sıfır maalesef. dediğin gibi sabredenlerden olmaktan başka bi çarem yok.
hava değişimine bağlıyorum ben canım mevsimsel yani kaynak:totom
senin için özel foto yükledim hadi bakim
hello sashaboğmak demişken bende bikaç kişiyi boğazlamak istiyorum aslına bakarsan
işte anlayışlı insan böyle oluyo mesela annemler kız bayramda annem odamızın kapısını çalıp bizi uyandırmaya bile yanaşmıyodu rahatsız etmiyim sizi diye. bunlarda anlayış sıfır maalesef. dediğin gibi sabredenlerden olmaktan başka bi çarem yok.
yok canım seninde elini kirletmiyimayy aman sende sıkma canını yok saymaya çalışıyorum ben yapamadığımda işte geliyorum burda içimi döküp rahatlıyorum
yok yavrum daha başlamadık çalışmalara şöyle bu sene bitsin diyoruz ama bi yandan da ertelemeyelim diyoruz bakalım şimdilik beklemedeyiz daha 40 ımız yeni çıktı
Pembiş naptı acaba. hemen yapcaktı
ben iki düğünü kaldırabileceğimi düşünmüyorum canımbenim bii arkadaşım çanakkaleden gelin geldi
birtane çanakkalede birtane istanbulda düğün yaptılar
sizde 2 düğün yaapamazmısınız ?
geldim geldimmsütlaç yapim dedim sabah kocişe yok istemem dedi onu yazın seviyomuş soğuk soğuk kadayıfta şimdi nerde bulurum burda bilmiyorum ki en neyse ıslak kek mi yapıyım irmikli tatlıdan mı sence?
kızzzzzzzzzz morincim uzun uğraşlar sonucu seni eylülodan buldun bi resmini beğenmişsin inşallah osundurekledim senin foto yok isim soyisimden şeettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?