Bence iyi ol. Bak aradı yine, yalvardı yakardı.. Bırak burnu sürtülsün biraz. Taviz verme.
Ama barışacağınızı biliyorsun dimi? Kafana takma lütfen.
biliyor musun kamuda başörtü yasağı kalktı resmen
resmi gazatede ilgili karar yayınlandı çok şükür :)
bende müdürüme söyledim... dedim böyle böyle yasak kalktı dedim
bana resmi gazateyi bul getir dedi
gazeteyi buldum kararı işaretledim götürdüm
oda morinci bukadar sabrettin biraz bikaçgün daha sabret ben genel müdür ile görüşeyim bu konuyu o tamam derse istediğin gibi giyin gel dedi
bende artık bu benim yasal hakkım sonuçta ama peki hakan bey sizden haber bekliyorum dedim
her an TESETTÜR İLE İLGİLİ hayırlı haberleri duyabilirsinizz İNŞALLAH
Bence iyi ol. Bak aradı yine, yalvardı yakardı.. Bırak burnu sürtülsün biraz. Taviz verme.
İşte buu.
Seni mor şalınla göreceğiz yaaaaniii
Yine silmişsin faceden
evet ayıp olduğunun farkındayım eklemiycem bi daha silmek zorunda kaluıyorum ayıp oluyo:18::18: kırılmayın lüütfen laftan anlamıyo işte kuzenlerimden bazılarıını falan da sildim hatta sadece sizi sildim sanma canım bu aradaa tam barışmadık ama konuşuyoruz ailevi şeyler oldu yapacağımı bılmıyorum :44::44:
aaa ne zaman aramış ne zaman yalvarmışş siz ne zaman görüştünüzzzzBarışmak istemiyorum ki
artık ona hiç güvenmiyorum :26: ...
yani dedim ben ona
sen bana nasıl bir evlilik istiyorrsun diye sormuştun
ben tevhid dolu iman dolu huzurlu ve saygılı bir evlilik istiyorum ev ister al ister alma o ikinci planda benım için ama artık seninle evlenirsem hayalimdeki yuvaya kavuşamayacağımı anladım dedim
aynı çizgide değiliz dedim
2 yıldır bir namaz kılmayı bile öğretemedim sana dedim
oda hemen öğrenirim heme yaparım söz olur olacak vs diyor ama hep aynı sözler
ben evimde küfür kıyamet istemiyorum . iyiyken çok iyisin ama sinirli hallerine daha doğrusu sinirliyken ettiğin sözlere artık katlanmayacağım dedim
son kararınmı diye çok sordu
hep evet evet evet dedim
sonra gözleri doldu. kötü oldum ama bakmadım yüzüne birdaha hiç ,etkilenmemek için
sanıyorum artık birdaha aramaz
eylülcüm hakikaten çok ayıp oluyo artık
evet ayıp olduğunun farkındayım eklemiycem bi daha silmek zorunda kaluıyorum ayıp oluyo:18::18: kırılmayın lüütfen laftan anlamıyo işte kuzenlerimden bazılarıını falan da sildim hatta sadece sizi sildim sanma canım bu aradaa tam barışmadık ama konuşuyoruz ailevi şeyler oldu yapacağımı bılmıyorum :44::44:
Şafağımız Edirneeeee.
Lunnaammmm , misafiriniz bugüüün
aaa benim güzelim gelmiiişşşşpiskommmm
nasılsınnn canımmmm
birileri aşka gelmişş
aaa ne zaman aramış ne zaman yalvarmışş siz ne zaman görüştünüzzzz
benim niye haberim yoookkk
nerdesiniz gelin hadiiii
eylülcüm hakikaten çok ayıp oluyo artık
bi sözünü geçiremedin şu çocuğa kendini ne zannediyorsa bukadar...
iyikide ikinci defa kızları eklerken beni ekleyememişsin... bunuda dedirttin ya bana artık helal olsun..!!!
aaa benim güzelim gelmiiişşşş
tamda faceden nerdesin diye yazmıştımm...
iyim canım benim şükür sen nasılsın..
tesettür haberi için çok sevindim canım senin adına
inşAllah daim olur bizlerede ilerde nasip olur inşAllah
canım haketti ama o da:26: afedersin yumurta totosuna dayanınca o zaman paçaları tutuşuyorDÜN ARADI CANIM
dün bi arkadaşımın nikahı vardı ona gitmişti o sırada aradı neredesin dedi nikahtayım dedim 15 dk sonra geldi nikahın olduğu yere
konuştuk.. defalarca sordu af diledi falan yok dedim bu defa gerçekten affetmedim .. hemen alim geleyim annemi hemen nişan yapalım ne istiyorsan o olsun falan dedi. yok dedim ne dediyse işte :/
hayırlısı olsun
üzgünüm evet
ama kaderimde o varsa zaten dönüp dolaşıp bulur beni ne yapi yoksada daha fazla ikimizide yıpratmaya gerek yok artık:26:
hee evet doğruamin canım benim
İNŞALLAHHHH
buradayımm benn bugun çok yoğun değilim
yarım günn ya relax bugun herkes
birileri aşka gelmişş
yalnız bu sarı kafaları sadece ben mi göremiyorum acaba yaa
küçük kare şeklinde birşey çıkıyor bazılarında bazılarıda normal çıkıyor:26:
canım haketti ama o da:26: afedersin yumurta totosuna dayanınca o zaman paçaları tutuşuyor
güzellikle alıp annesini gelseydi ya bayramdan sonra annesi bir kere bile aramamıştır anneni...
hiç böyle olur mu bu işler.. isteme arefesinde saçma sapan kavga çıkartıyor sonra senin ayrılmakta kararlı olduğunu görünce o zaman aklı başına geliyor.. sonuna kadar arkandayım canım benim hepsini hak etti kendisi maleseff...
sen iyimisin peki nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?