geldım ıste bebısım napıyorsunZelişimmm ayran içtik ayrı mı düştük
geldım ıste bebısım napıyorsun
sohbet muhabbet canım nolsun seni sormalı
h.bulduk canım
nasılsınız bakalım napıyosunuz
canım öyle tabiki istemediğim bir yere gitse zaten ümüğünü sıkarım...Bende seni seviyorum bebeğimm
Nişanlım şuan öyle bi tablo çiziyoki evlenince şöyle yapıcaz ben sana şöyle davranıcam fln tam hayal ettiğim evlilik ama hiçte inanamıyorum benim minnak odunumun o kadar romantik olabileceğine
Daha düğün tarihimiz belli değil bakalım ne zmn evlenicez gerçi benimde pek hevesli olduğum söylenemez annem dün elek. süpürge almış diyorum ne gerek var daha erken hiç çeyiz moduna giremedim daha. Hatta annem çeyiz yapıcaz diyo ben diyorum dur önce bana telefon alalım çeyiz beklesin
Bende okul arkadaşıma aşık oldum kiii
Piskkom canım komşum siz kaç senedir birliktesiniz tmm seninki eşeklik edip yalnız bırakıyo seni ama arada bi anlayışlı olmak lazım. Sonuçta kızacağın yerlere gitmiyo izin istemedi diye geç yattı diye kızma. Tmm yine tribini at ama çok uzatma bence bebeğim. Boşuna yıpratma kendini
Bende alıntılaya alıntılaya geldim işte kıskandım
evet canım dun okudum kalkmak zorundaydım yazamadım cvpİyiyim canım benim sen nasılsın napıyosun bugün izin günün mü yoksa gitmedin mi msjımı aldın dimi
oyyy çok şeker bunlar yaaa nasıl yapılıyo acaba Kızlaaaar buyrun
Kızlar evde donut yapan var mı?
bıldgın gıbı hayatım ,sohbet muhabbet canım nolsun seni sormalı
aaa hangi ara oldu bunlarbıldgın gıbı hayatım ,
bılıyomusun bız ayrılıp barıstık
Hmmm iyi geceler yazmamısını bende affetmezdim o konuda haklısın. Peki dışarı çıktığında halasına dayısına vs. gittiğinde hiç msjlaşmıyomusunzsohbet muhabbet canım nolsun seni sormalı
canım öyle tabiki istemediğim bir yere gitse zaten ümüğünü sıkarım...
ama ne bi haber ne birşey bak çıktıı gitti nerde olduğunu ne yaptığını bilmiyorum
akşam besbelli sabahlamışlar ne yaptı ne etti hiç bişi demiyo
bana akşam diyo kuzeninim sana selamı var
bende aleyküm selam size iyi sohbetler ben uyucam dedim
uyucan mı aşkım dedi evet dedim ve sustum... ve o da hiçbirşey yazmamış
ne bb ne iyi geceler ne seni seviyrum fln... belki dedim yorgundur o da uyuya kalmıştır ama yok
ağzından laf almak amaçlı gece uzunmuş zor uyandığına göre dedim evet dedi bana..
demek ki ben uyuduğumda o da uyumamış sadece bana yazmamışş
ben bunları bile bile nasıl sakin olim şimdi... birde en pişkin haliyle hesap vereceği yerde bişe yapmıyomuş gibi hala aşkım diyo
sen napıyon kuzu dedi yaaa yarım saat önce fln cvp bile vermedimm...!!!
güzelmiymiş peki alıntılamak
Hadi inşallah bölümünü değiştirirler canım ya açıkçası bu işini kaybetmeni istemiyorum ama böylede çok kötü. En azından sadece geceye geçsen bile yine faydası olur gece çok yoğun olmaz herhalde:26:
evet canım dun okudum kalkmak zorundaydım yazamadım cvp
smdı geldım ıste
ıs konusunda haftaya tekrar devlet hastanesıne rapor almaya gıtcem ,
rapor alabılırsem bolum degısıklıgıde oluyormus...
geceyede gecırebılırlermıs benı gece calısmasınıda denemek ıstıyorum
bakalım hayırlısı artık
ama para meselesınde kesınlıkle alıcam parayı zaten bu gdısle bı ıkı seneyı bulur ama olsun bn aılemde olsa yanlıslarını cok gordum sonucta oda bnm guvencem zaten ıstemeden kendılerı soyluyo verceklerını
oyyy çok şeker bunlar yaaa nasıl yapılıyo acaba
hiç bir fikrim yok valla:26:
bıkac gun once oldu ,aaa hangi ara oldu bunlar
niye ayrıldınız nasıl barıştınız..
canım ıste suan 150 kısı sırada beklıyomus dusun bolum degısıklıgı ıcınHadi inşallah bölümünü değiştirirler canım ya açıkçası bu işini kaybetmeni istemiyorum ama böylede çok kötü. En azından sadece geceye geçsen bile yine faydası olur gece çok yoğun olmaz herhalde:26:
Hmmm iyi geceler yazmamısını bende affetmezdim o konuda haklısın. Peki dışarı çıktığında halasına dayısına vs. gittiğinde hiç msjlaşmıyomusunz
Hadi inşallah bölümünü değiştirirler canım ya açıkçası bu işini kaybetmeni istemiyorum ama böylede çok kötü. En azından sadece geceye geçsen bile yine faydası olur gece çok yoğun olmaz herhalde:26:
Bunların yapımı zor değildir cnm ya bütün iş şeker hamurunda
hımmmm canım hakkaten yanii insan birşeylere sinirlenirde sevgilisini niye tersler işi düzgün gitmedi diye
bıkac gun once oldu ,
bayramda mesaı yazdırdı ama ıse gtmedı bıgun uyanamadıgı ıcın bıgunde kendı gtmedı o gun bn hastaneye gtcektım bnmle hastaneye geldı ... sonra pazartesı ıse gdınce tutanak fılan tutmuslar ona bozulmus sozde bna hıcbısey anlatmadı ... bıkerede gezmeye gtmıstık yanlıs yerden gırdı gıselerden gectı ogs yoktu onun cezası gelmıs parası yokmus sanırım odemek ıcın ay basında oderse 2 katı ceza odıcekmıs ondan sonra ısyerındekıler sozde sıkayet etmıs bunu bnmle konustgu ııcn bn banka personelı oldgum ıcın bzmle konusmaları yasakmıs sozde buda hıc ınandrıcı gelmedı neyse ıste olaylar bunlar sacma sapan hareketler ıcıne gırmeye basladı soruyorum soruyorum anlatmıyo bıgun arkadaslarım vardıo bıde o yemek yıyoruz o gun kalktı gttı erkenden ısım yarım kaldı dedı o gun patladı hersey bnde Allah var baskasıyla konustugunu dusunuyordum guvensızlık var cunkı bısey anlatmıyor davranısları degıstı dıe bn cok ustune gttım ayrıldım ıste oda degıscem bılmem ne dedı snra degısceksen bıtmesın ddm ama suan soguk hersey yıne ayrılcam galıba cunkı hayal kırıklıgına ugrattı benı keske samımıyetıne ınanmasaymısım ve bıde bna ne dedı blıyomusunuz sen hep kendı dedgın olmasını ıstıyorsun kendını begenmıssn dedı snrada ozur dıledı sınırle soledım ddı
bn anlatmıstım sana evlenmek ıstıyo bnmle demıstım gercı pek cıddıye almadım ama ben bu ınsanla evlenmem davranısları hıc bnlık degıl ıslerı ters gıttı dıye benı terslemedı ama ıste gec msj atmalar canım sıkkın havalarına gırdı , bıde ben terkettgımdekı havasını gorseydın gorende bı b.k olmus sanacak bn ınsan gbı davrandgım ıcın karsımdakılerın bı tarafını kaldrıyorum galıba hep ondan sonrada mutsuz oluyorumhımmmm canım hakkaten yanii insan birşeylere sinirlenirde sevgilisini niye tersler işi düzgün gitmedi diye
bence bekle biraz daha hemen kestirip atma ama üstünede fazla düşme bırak bakalım ne yapçak ilgilencek mi senle
ona göre sende kararını verirsin... sende fazla tersleme normal davran ne çok uzak ne çok yakın
canm o zaman karar senin nasıl mutlu olacaksan öyle davran yaniibn anlatmıstım sana evlenmek ıstıyo bnmle demıstım gercı pek cıddıye almadım ama ben bu ınsanla evlenmem davranısları hıc bnlık degıl ıslerı ters gıttı dıye benı terslemedı ama ıste gec msj atmalar canım sıkkın havalarına gırdı , bıde ben terkettgımdekı havasını gorseydın gorende bı b.k olmus sanacak bn ınsan gbı davrandgım ıcın karsımdakılerın bı tarafını kaldrıyorum galıba hep ondan sonrada mutsuz oluyorum
bılmıyorumkı sımdı nasıl davransam ,canm o zaman karar senin nasıl mutlu olacaksan öyle davran yanii
ben bununla evlenmem diyosan o zaman bırak yoluna gitsin
en azından o da senin hayatından günleri ayları çalmış olmaz
geleeğini onunla göremiyosan vaktinide onunla kaybetme derim yanii
yarın görüşmek istiyosa görüş bence canım
bılmıyorumkı sımdı nasıl davransam ,
zaten eskısı gbı davranmıyorum davranmam da
yrnda kesınlıkle gorusmem
ne dıyım bılmıyorum gercekten
Allah yardımcısı mı olsun demelıyım acaba
ego su cok yuksek
yok cnm yrn gorusmeyeyım yanlız kalsın zaten ısyerındede gorusmuyoruz onunda dusunme fırsatı olsunyarın görüşmek istiyosa görüş bence canım
hani kesinlikle olmaz yapamam ben onunla diyosan direk ayrıl gitsin
ama bi bakim daha bi tanımak istiyorum diyosan
beraber geçirebileceğiniz zamanlarıda değerlendir bence
hani şuan için kararsızsan bile bu şekilde tanıdıkça kafanda birşeylerde netleşebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?