Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahahahahahha
deli yaaaa
her kızın içinde o canavardan birtane var canım yaaaa
evet evet çok güzeldirrrr oralardaki herşeyyyy
benimkide bana oradan iki kişilik kahve fincanı takımı almıştı evlenince kahve içeriz kaşılıklı diye :/
annemede şal almıştı
ufffff

aaa hoşgeldin canımmm
naberr nasılsınn

iyiyim kuzum dün değişik bi düğüne katıldım kadın erkek ayrı oturuluyo kız çok ilginç geldi bana gelin bi yanda damat bi yanda:44:
neyse geç geldim çünküm bi sürü iş yaptım yazlıkları komple kaldırdım kışlıkları gardolaba yerleştirdim ve temizlik derken bu saat oldu birzdan pazara gidicem kv ile aslında yalnız gitmeyi daha çok seviyorum alışverişe bile yalnız gitmeyi seviyorum e sen nasılsın düzeldi mi seninkiyle aranız aldı mı gönlünü

heee tam anlayamamıştım

iyide durup dururken yani ortada birşey yok
hey allahım bunların hepsi dayaklık yaaaa
aaa hiç olur mu beyfendi meşgul bende dolayısıyla onun bana zaman ayırmasını beklemem lazım
şuanda ailesiyle evlenen kuzeniyle ilgilenmesi lazım düğünüyle ilgilenmesi lazım dimi ama
bende sap gibi beklicem bana her yazdığında aşkım canım dicem günde bir defa yazsa bile..
yok canııımmmm kölesimiyim ben onun
bana yazdığındada anca tansiyonum çıktı desin.. valla hiç kusura bakmasın
tansiyonunu kim çıkardıysa o indirsin... ailesi söz konusu olunca hep beni erteliyor
sonra ailesi yüzünden tansiyonu çıkınca yorulunca gelip bana sarılıyor...
piskoda saf ya aman aşkım dikkat et diyor hemen... gözü açıldı artık piskonun geçmiş ola

öyle canım
işine geldiği gibi davranamaz öyle

biz şımartıyoruz bunları ya valla bak biz yapıyoruz bunu kendimize
poh pohlamalar gördüğümüz ilginin beş katını vermeler alttan almalar
tepemize çıkıyorlar
kral zannediyorlar ondan sonra kendilerini....
hiçte bile
senin ona ihtiyacın yok..

bende ayrıyım ya feminist kesilcem topiğin başına he

mevlütlümü oldu düğün
bende öyle bir düğüne katılmıştım birkere
camideydi düğün

tek git sende alma kv yi ben geç gideceğim sen git anne de

ben hiç gitmedim öyle düğüne yaa ama benimkininde genelde adetleri öyle ama biz öyle yapmicaz diye konuşuyoruz hep aramızda
bazıları haremlik selamlık olunca kuran okutuyor benimkinin memleketinde yine çalgılı ama kadın erkek ortak oynamıyor işte..
sen nasıl bir düğüne gittin kuranlı fln mı... çok merak ediyorum benimde öyle bir düğüne gidesim var görmek istiyorum...

ayy bu kv kuyuk gibi hep peşinde mi yaa alışverişe kendin gitsen nolcak...
aferim bizim hamarat geine.. kız sen çok çabuk alıştın evlilik olayına
ben yeni gelin olunca bocalarım yaa nasıl temizlicem nasıl çekip çevircem evi neler yapmam lazım diye sana maşallah

yok canııımm mesajlarımdan belli olmuyor mu hala tripliyim
geri adım atmayıda düşünmüyorum
benim yaptığım birşey yoktu zaten kendi etti kendi buldu

ev hanımı modunda takılıyorum şekerim bugün sen nasılsın ne kaynattınız bakiyim ama iyi konuşmusunuz gliba hiç kulağım çınlamadı çünküm

kv si tuttu ondan gelemedi bugun hala herhalde dedik
artık onun bir kv sorunu var didik
nirelerde gelmedi bugun neden dedik

iyiyim cnm bende nolsun işte...

evet evett bendende o canavar çıktıysa herkesten çıkar valla
böyle konuştukça gözümün önüne geliyor kv den ağırlığımca altın isteyesim geliyooorrr

valla ben kesinlikle emin oldum artık hep biz tepemize çıkarıyoruz
buna bikeresinde dedim zaten başka bir kız olsa seni süründürür kapısında köpek ederdi dedim
buna bi baktım nasıl yumuşadı nasıl yumuşadı anlatamam
anca bundan anlıyor onlar napalımm bizede bu saatten sonra kötü olmak düşer

mevlütlümü oldu düğün
bende öyle bir düğüne katılmıştım birkere
camideydi düğün

tek git sende alma kv yi ben geç gideceğim sen git anne de
valla bebeğim salona bi girdik aradan perde çekilmiş kadın ayrı erkek ayrı oturuldu sonra kendini görmediğim ama sesini duyduğum bi adam programın akışı hakkında bilgi verdi sonra işte evlilikle ilgili bi şeyler anlattı islamda evliliğin önemi kadın erkeğin görevi falan. sonra ilahiler söylendi daha sonra kuran okundu ama çok kısa sürdü sonra tekrar ilahi söylendi takı merasimi ve eve dönüş. pek sevmedim açıkçası insanlar kuran okunurken bile susmadı sinir oldum bi yandan uğultu başım şişti.

aslında bizimkilerde de öyle kadın erkek ayrı ama bizim düğün öyle olmadı ben istemedim erkek kardeşim babam benim düğünümde neden benden ayrı bi yerde dursunlar
yavrum hamurumda ev hanımlığımı var acaba kız evlenince iş başa düşünce paşalar gibi yapıyosun. hoş o ev yerleştirmesi en kötüsü özellikle mutfak kaç kere eşyaların yerini değiştirdim hatırlamıyorum kullanım sıklığına göre elimin altında olsun dediklerimi tekrar tekrar değiştiriyosun neyseki oturttum şimdi düzeni. yemek konusunda sıkıntım yoktu çünkü biliyodum yemek yapmayı öğrencilik zamanlarım olsun dedemin hasta olduğu zamanlar olsun hep ben yapıyodum yemekleri.
yaa ama o da iyice abartmış he hala mı sorumsuzca davranıyo yani. uzak mesafeden ilişki sürdürmek istiyosa mecbur çişe gitse bile haber verecek çünkü o telefon zıkkımından başka bi iletişim aracınız olmuyo. bakalım ne zaman farkına varacak seni ihmal ett iğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…