selamün aleyküm canlar
ayyy vallaha yaaa o kahve fincanları ne güzeldi yaa kapaklı fincanlar lokumluklar çelik tepsisi fln
tam bu osmanlı süslemeleriyle fln.. daha birsürü şey.. hani ben birde altın delisi biride değilim yani
sadece arada bir teyzemin hediye ettiği yüzüğü takarım okadar öyle güzelde bir altın kolyemde yok yani..
ama oraya bi girdikk sanki içimde bir canavar varmış altınları görünce coştu içim kıpır kıpır oldu gözlerimim içi parladıı..
ben sevgilimi ilk karşımda görünce bile böyle heyecanlanmamışımdır
aaa hoşgeldin canımmm
naberr nasılsınn
selamün aleyküm canlar
aaa hiç olur mu beyfendi meşgul bende dolayısıyla onun bana zaman ayırmasını beklemem lazımheee tam anlayamamıştım
iyide durup dururken yani ortada birşey yok
hey allahım bunların hepsi dayaklık yaaaa
aaa hiç olur mu beyfendi meşgul bende dolayısıyla onun bana zaman ayırmasını beklemem lazım
şuanda ailesiyle evlenen kuzeniyle ilgilenmesi lazım düğünüyle ilgilenmesi lazım dimi ama
bende sap gibi beklicem bana her yazdığında aşkım canım dicem günde bir defa yazsa bile..
yok canııımmmm kölesimiyim ben onun
bana yazdığındada anca tansiyonum çıktı desin.. valla hiç kusura bakmasın
tansiyonunu kim çıkardıysa o indirsin... ailesi söz konusu olunca hep beni erteliyor
sonra ailesi yüzünden tansiyonu çıkınca yorulunca gelip bana sarılıyor...
piskoda saf ya aman aşkım dikkat et diyor hemen... gözü açıldı artık piskonun geçmiş ola
iyiyim kuzum dün değişik bi düğüne katıldım kadın erkek ayrı oturuluyo kız çok ilginç geldi bana gelin bi yanda damat bi yanda:44:
neyse geç geldim çünküm bi sürü iş yaptım yazlıkları komple kaldırdım kışlıkları gardolaba yerleştirdim ve temizlik derken bu saat oldu birzdan pazara gidicem kv ile aslında yalnız gitmeyi daha çok seviyorum alışverişe bile yalnız gitmeyi seviyorume sen nasılsın düzeldi mi seninkiyle aranız aldı mı gönlünü
hoş geldin cnm ne alemdesin dedikodunu yaptıydık piskomla
ben hiç gitmedim öyle düğüne yaa ama benimkininde genelde adetleri öyle ama biz öyle yapmicaz diye konuşuyoruz hep aramızdaiyiyim kuzum dün değişik bi düğüne katıldım kadın erkek ayrı oturuluyo kız çok ilginç geldi bana gelin bi yanda damat bi yanda:44:
neyse geç geldim çünküm bi sürü iş yaptım yazlıkları komple kaldırdım kışlıkları gardolaba yerleştirdim ve temizlik derken bu saat oldu birzdan pazara gidicem kv ile aslında yalnız gitmeyi daha çok seviyorum alışverişe bile yalnız gitmeyi seviyorume sen nasılsın düzeldi mi seninkiyle aranız aldı mı gönlünü
ev hanımı modunda takılıyorum şekerim bugün sen nasılsınne kaynattınız bakiyim ama iyi konuşmusunuz g liba hiç kulağım çınlamadı çünküm
evet evett bendende o canavar çıktıysa herkesten çıkar vallaahahahahahahha
deli yaaaa
her kızın içinde o canavardan birtane var canım yaaaa
evet evet çok güzeldirrrr oralardaki herşeyyyy
benimkide bana oradan iki kişilik kahve fincanı takımı almıştı evlenince kahve içeriz kaşılıklı diye :/
annemede şal almıştı
ufffff
valla ben kesinlikle emin oldum artık hep biz tepemize çıkarıyoruzöyle canım
işine geldiği gibi davranamaz öyle
biz şımartıyoruz bunları ya valla bak biz yapıyoruz bunu kendimize
poh pohlamalar gördüğümüz ilginin beş katını vermeler alttan almalar
tepemize çıkıyorlar
kral zannediyorlar ondan sonra kendilerini....
hiçte bile
senin ona ihtiyacın yok..
bende ayrıyım ya feminist kesilcem topiğin başına he
biz senin için hiç kötü konuşabilirmiyiz aşk olsunev hanımı modunda takılıyorum şekerim bugün sen nasılsınne kaynattınız bakiyim ama iyi konuşmusunuz g liba hiç kulağım çınlamadı çünküm
dedikodu yapıyoozz:79:Napıyosunuz kızlarr
valla bebeğim salona bi girdik aradan perde çekilmiş kadın ayrı erkek ayrı oturuldu sonra kendini görmediğim ama sesini duyduğum bi adam programın akışı hakkında bilgi verdi sonra işte evlilikle ilgili bi şeyler anlattı islamda evliliğin önemi kadın erkeğin görevi falan. sonra ilahiler söylendi daha sonra kuran okundu ama çok kısa sürdü sonra tekrar ilahi söylendi takı merasimi ve eve dönüş. pek sevmedim açıkçası insanlar kuran okunurken bile susmadı sinir oldum bi yandan uğultu başım şişti.mevlütlümü oldu düğün
bende öyle bir düğüne katılmıştım birkere
camideydi düğün
tek git sende alma kv yiben geç gideceğim sen git anne de
aslında bizimkilerde de öyle kadın erkek ayrı ama bizim düğün öyle olmadı ben istemedim erkek kardeşim babam benim düğünümde neden benden ayrı bi yerde dursunlarben hiç gitmedim öyle düğüne yaa ama benimkininde genelde adetleri öyle ama biz öyle yapmicaz diye konuşuyoruz hep aramızda
bazıları haremlik selamlık olunca kuran okutuyor benimkinin memleketinde yine çalgılı ama kadın erkek ortak oynamıyor işte..
sen nasıl bir düğüne gittin kuranlı fln mı... çok merak ediyorum benimde öyle bir düğüne gidesim var görmek istiyorum...
ayy bu kv kuyuk gibi hep peşinde mi yaa alışverişe kendin gitsen nolcak...
aferim bizim hamarat geine.. kız sen çok çabuk alıştın evlilik olayına
ben yeni gelin olunca bocalarım yaa nasıl temizlicem nasıl çekip çevircem evi neler yapmam lazım diye sana maşallah
yok canııımm mesajlarımdan belli olmuyor mu hala tripliyim
geri adım atmayıda düşünmüyorum
benim yaptığım birşey yoktu zaten kendi etti kendi buldu
konuşmazsınız kibiz senin için hiç kötü konuşabilirmiyiz aşk olsun
Napıyosunuz kızlarr
konuşmazsınız ki
yes makara yes gırgır bebeğimsen napıyosun
Napıyosunuz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?