- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
canımm
hoşgeldiiiiinn
laflıyoruz işteee
sen ne yapıyorsunnn
ayy evet yaa bende geçende mevlüte gitmiştim komşumuz yeni ev almıştı kuran okuttu iştevalla bebeğim salona bi girdik aradan perde çekilmiş kadın ayrı erkek ayrı oturuldu sonra kendini görmediğim ama sesini duyduğum bi adam programın akışı hakkında bilgi verdi sonra işte evlilikle ilgili bi şeyler anlattı islamda evliliğin önemi kadın erkeğin görevi falan. sonra ilahiler söylendi daha sonra kuran okundu ama çok kısa sürdü sonra tekrar ilahi söylendi takı merasimi ve eve dönüş. pek sevmedim açıkçası insanlar kuran okunurken bile susmadı sinir oldum bi yandan uğultu başım şişti.
aslında bizimkilerde de öyle kadın erkek ayrı ama bizim düğün öyle olmadı ben istemedim erkek kardeşim babam benim düğünümde neden benden ayrı bi yerde dursunlar
yavrum hamurumda ev hanımlığımı var acabakız evlenince iş başa düşünce paşalar gibi yapıyosun. hoş o ev yerleştirmesi en kötüsü özellikle mutfak kaç kere eşyaların yerini değiştirdim hatırlamıyorum kullanım sıklığına göre elimin altında olsun dediklerimi tekrar tekrar değiştiriyosun neyseki oturttum şimdi düzeni. yemek konusunda sıkıntım yoktu çünkü biliyodum yemek yapmayı öğrencilik zamanlarım olsun dedemin hasta olduğu zamanlar olsun hep ben yapıyodum yemekleri.
yaa ama o da iyice abartmış he hala mı sorumsuzca davranıyo yani. uzak mesafeden ilişki sürdürmek istiyosa mecbur çişe gitse bile haber verecek çünkü o telefon zıkkımından başka bi iletişim aracınız olmuyo. bakalım ne zaman farkına varacak seni ihmal ett iğinin
herüfleri çekiştiriyoz
Tabi ki kızlar toplaşınca napar başka
Lady napaarrr öyle dizi izler incim sen napıyosun nasılsınnn?
Bi gelişme va rmı ?
güle güle canımmkızlar benım mesai bitti
ben kaçıyorum
öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
tabiikii başka ne yaparrrrrrrrr :)
var kuzum gelişme
dün geldi
ama bitirdik tamamen
geçmişte vardır bu sabah yazdım bakarsın:26:
ne izliyon yine yaa söyle bizde izliyekLady napaarrr öyle dizi izler incim sen napıyosun nasılsınnn?
Bi gelişme va rmı ?
ne izliyon yine yaa söyle bizde izliyek
o ne yaaa.. bide alt yazılıdır bu şimdiBenm dizilerim bitmezzz
The walking dead yeni bölümü çıkmış onu izlicem
o ne yaaa.. bide alt yazılıdır bu şimdi
hiç sevmiyorum alt yazılı yetişemiyorum okuyamıyorum
bende anime filmleri dublajlı izleyemiyorum yaaa espirisi kaçıyor çünkü orjinalinin yerini tutmuyorBen türkçe film dizi çok nadir izliyorm zaten kız
Hep orjinal izlerim
Bende izleyemiyodum 3 sene öncesine kdar ama benmki alıştırdı sağolsun şmdi dublaj izleyemiyorum gülesim geliyo çevirilere
güya ben evlenince dizi izlicektim bol bol zamanım olacaktı ama maalesef hiç boş zamanım olmuyoBi bakiim size dedm dizi izlicem tatlım napıyım
güle güle tatlımkızlar benım mesai bitti
ben kaçıyorum
öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
madem farkında ve şimdi gönlünü almak için çabalamıyo aklı başına gelince çabalayacak ya işte o zaman iyice burnundan getir yavrum gerçi senden yana şüphem yokk sen fitil fitil getirirsin burnundaayy evet yaa bende geçende mevlüte gitmiştim komşumuz yeni ev almıştı kuran okuttu işte
kadınlar hiç susmadı yani bi ara bağrasım geldi bi susunda dinliyek diye
mevlüte gelmişsin dua okunuyor siz ne konuşup duruyonuz ama dimi
valla canım senin hamurunda varmış o zaman bende yıllardır tek yaşıyorum ama evlenince biraz bocalarım gibime geliyor
yarancam diye her gün temizlik yapçam heralde benimkide bana pasaklı diyo birde ne pasaklılığımı gördüyse
amaaann canım kendi etti kendi buldu valla
çokta iyi farkında zaten beni ihmal ettiğinin kaç gündür susuyorum konuştuğumdada tersliyorum
hep aşkım diye sesleniyor... suçlu olduğunu bilmese hiç aşkım der mi.. o da diklenir üste çıkmaya çalışır
ama elinde en ufak bir kozu bile yok hoş trip atsada tınlamam bu saatten sonra
herüfleri çekiştiriyoz
bende anime filmleri dublajlı izleyemiyorum yaaa espirisi kaçıyor çünkü orjinalinin yerini tutmuyor
alt yazısını okucam diyede bazı komik kareleri kaçırdığım için direk öyle orjinal dilinde izliyorum
ama normal filmleri ya dublaj yada çok nadir alt yazılı izliyorum
ingilizcem okadar gelişmedi malesef anlamıyorum çünkü
animeye yetiyor ama diğer filmler veya diziler biraz zor
güya ben evlenince dizi izlicektim bol bol zamanım olacaktı ama maalesef hiç boş zamanım olmuyo
Alışıyosun ama bi süre sonra bi bütün olarak görüyosun altyazıyla filmi
Genelde de anlıyorum zaten bazn hiç bakmadığm bile oluyo
Neyse ben kaçıyorum yavrular
İzlersin kızz daha durr bi otursun herşey yerine
ben biraz ağır tepki verdim bi kaç sayfa geride ama tutamadım kendimi:26:güya ben evlenince dizi izlicektim bol bol zamanım olacaktı ama maalesef hiç boş zamanım olmuyo
güle güle tatlımcanını sıkma kısmetindeyse döner bulur seni
madem farkında ve şimdi gönlünü almak için çabalamıyo aklı başına gelince çabalayacak ya işte o zaman iyice burnundan getir yavrum gerçi senden yana şüphem yokk sen fitil fitil getirirsin burnunda
bu arada eylül daha öncede beni silmişti sonra eklemişti tekrar anlamamıştım nedenini şimdi geçmişten okudum meğer kendi siliyomuş. hiç ekleşmeseydik daha iyi eğer sorun oluyorsa dimi ama hoş bulmadım açıkçası
görüşürüz canımm sonra gel anlat bize ne izledin
Alışıyosun ama bi süre sonra bi bütün olarak görüyosun altyazıyla filmi
Genelde de anlıyorum zaten bazn hiç bakmadığm bile oluyo
Neyse ben kaçıyorum yavrular
İzlersin kızz daha durr bi otursun herşey yerine
kırmızııııUzuuuuuuun bi aradan sonra selam vereyim dedim :)
Kimler burda ve kimler beni hatırlıyor :)
kırmızıııısen düşündüğüm kırmızı mısın yoksaa:44:
Uzuuuuuuun bi aradan sonra selam vereyim dedim :)
Kimler burda ve kimler beni hatırlıyor :)
Kırmızılııım sana yandı canııım
Napıyosuuunnn seeeennn nerelerdesiiiinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?