Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy evet yaa bende geçende mevlüte gitmiştim komşumuz yeni ev almıştı kuran okuttu işte
kadınlar hiç susmadı yani bi ara bağrasım geldi bi susunda dinliyek diye
mevlüte gelmişsin dua okunuyor siz ne konuşup duruyonuz ama dimi

valla canım senin hamurunda varmış o zaman bende yıllardır tek yaşıyorum ama evlenince biraz bocalarım gibime geliyor
yarancam diye her gün temizlik yapçam heralde benimkide bana pasaklı diyo birde ne pasaklılığımı gördüyse

amaaann canım kendi etti kendi buldu valla
çokta iyi farkında zaten beni ihmal ettiğinin kaç gündür susuyorum konuştuğumdada tersliyorum
hep aşkım diye sesleniyor... suçlu olduğunu bilmese hiç aşkım der mi.. o da diklenir üste çıkmaya çalışır
ama elinde en ufak bir kozu bile yok hoş trip atsada tınlamam bu saatten sonra

Tabi ki kızlar toplaşınca napar başka
herüfleri çekiştiriyoz

o ne yaaa.. bide alt yazılıdır bu şimdi
hiç sevmiyorum alt yazılı yetişemiyorum okuyamıyorum

Ben türkçe film dizi çok nadir izliyorm zaten kız
Hep orjinal izlerim
Bende izleyemiyodum 3 sene öncesine kdar ama benmki alıştırdı sağolsun şmdi dublaj izleyemiyorum gülesim geliyo çevirilere

Ben türkçe film dizi çok nadir izliyorm zaten kız
Hep orjinal izlerim
Bende izleyemiyodum 3 sene öncesine kdar ama benmki alıştırdı sağolsun şmdi dublaj izleyemiyorum gülesim geliyo çevirilere
bende anime filmleri dublajlı izleyemiyorum yaaa espirisi kaçıyor çünkü orjinalinin yerini tutmuyor
alt yazısını okucam diyede bazı komik kareleri kaçırdığım için direk öyle orjinal dilinde izliyorum

ama normal filmleri ya dublaj yada çok nadir alt yazılı izliyorum
ingilizcem okadar gelişmedi malesef anlamıyorum çünkü
animeye yetiyor ama diğer filmler veya diziler biraz zor

Bi bakiim size dedm dizi izlicem tatlım napıyım
güya ben evlenince dizi izlicektim bol bol zamanım olacaktı ama maalesef hiç boş zamanım olmuyo

kızlar benım mesai bitti
ben kaçıyorum
öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
güle güle tatlım canını sıkma kısmetindeyse döner bulur seni

madem farkında ve şimdi gönlünü almak için çabalamıyo aklı başına gelince çabalayacak ya işte o zaman iyice burnundan getir yavrum gerçi senden yana şüphem yokk sen fitil fitil getirirsin burnunda
bu arada eylül daha öncede beni silmişti sonra eklemişti tekrar anlamamıştım nedenini şimdi geçmişten okudum meğer kendi siliyomuş. hiç ekleşmeseydik daha iyi eğer sorun oluyorsa dimi ama hoş bulmadım açıkçası

Alışıyosun ama bi süre sonra bi bütün olarak görüyosun altyazıyla filmi
Genelde de anlıyorum zaten bazn hiç bakmadığm bile oluyo
Neyse ben kaçıyorum yavrular

güya ben evlenince dizi izlicektim bol bol zamanım olacaktı ama maalesef hiç boş zamanım olmuyo

İzlersin kızz daha durr bi otursun herşey yerine

beni de sevgiliyken kocam alıştırmıştı alt yazılı film izlemeye önceden hiç sevmezdim neyse hadi git izle dizilerini bende çıkıcam zaten sebze meyve alıcam pazara gidicem artık kocişim erken geliyo 6 da çıkıyo işten gün bitmeden gideyim daha yemek yapıcam

ben biraz ağır tepki verdim bi kaç sayfa geride ama tutamadım kendimi:26:
o da sanırım küstü gelmedi topice bidaha başka topicte takıldı
şimdi arkasından konuşmak gibi olmasın ama banada sanki kendi siliyormuş bizi gibi geldi sevgilisi kızmasın diye
hep sevgilim siliyor diyor ama hiç ilgilenmediği aramadığı sormadığı bi kızın facesine neden giripte birilerini silmekle uğraşşsın
bide her seferinde hep bizi buluyor ezberinde mi varız yani rastgele birilerini silse bukadar tesadüf olur
neyse bana karışmak laf söylemek düşmez ama gerçekten çok sinir bir durum ve çok ayıp :26:

görüşürüz canımm sonra gel anlat bize ne izledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…