Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aa süper valla sonunda gıcık patron insafa azıcıkta olsa geldi desene
Evet o yüzden çok mutlu oldum
Kuzum senin kapanma kararından haber yok mu daha:26:
Yarım saatçiğimi dert ettin be kızım
Amiin amin sizede nasip etsin

İşçiyiz haklıyız patronun her kararını veto ederiz. Niyetimiz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

Evet o yüzden çok mutlu oldum
Kuzum senin kapanma kararından haber yok mu daha:26:

İşçiyiz haklıyız patronun her kararını veto ederiz. Niyetimiz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

hayır kuzum yurt dışına çıktı müdür ve hala birşey söylemiyorlar
özkan beyde bu hafta mutlaka sonuçlandıracağım dedi
anlamıyorum dava açıcam sonunda bankaya he sonuçta artık yasak kalktı neyin beklemesi bu anlamıyorum günahı onun boynuna olur inşallah .!!!!!!!!!!

Azıcık daha sabret güzelim. Az kaldı çok yakında amacına ulaşacaksın duaların kabul lacak inşallah
Günaydın yavrular bugün erkenciyim

Canımmmm erken gelmekle çok iyi ettin. Dün zaten gözlerim seni aradı. Ders yok mu bugün

GÜNAYDIN HOŞGELDİN CANIMMMM
okul nasıl gidiyor senin yaaa, iyice görüşemez olduk

Eveet kuzum sabah gidiyorum ya eve de yorgun geliyorum o yüzden siz buralardayken gelemez oldum akşamları giriyorum
İyi gidiyo işte amaaan hep aynı şeyler

Barıştın mı kııızzz
Ne zmn geliyolarmış istemeye

Azıcık daha sabret güzelim. Az kaldı çok yakında amacına ulaşacaksın duaların kabul lacak inşallah

Canımmmm erken gelmekle çok iyi ettin. Dün zaten gözlerim seni aradı. Ders yok mu bugün

Sorma bitanem dün yorgunluktan ölüyodum ben
Eve geldi kendmi duşa attım uzandım falan kendime geldiğimde saat 6ydı sonra sen çıkıcaksın diye gelmedim yattım uyudum

Bugün dersim yookkk

Sorma bitanem dün yorgunluktan ölüyodum ben
Eve geldi kendmi duşa attım uzandım falan kendime geldiğimde saat 6ydı sonra sen çıkıcaksın diye gelmedim yattım uyudum

Bugün dersim yookkk

Bundan sonra 6.30da çıkıyoruz tatlım erkene aldık ona göre haberin olsun seninde.
Öğrenci olmak çogzel bişey yaa

sabrediyorum bakalım
inşallah canım benım ınsallahhh

keşke bende öğrenci olsam
yok be barışmadık. . ama baya pişman gözüktü gözüme.
kısmet bakalım hayırlısı

keşke bende öğrenci olsam
yok be barışmadık. . ama baya pişman gözüktü gözüme.
kısmet bakalım hayırlısı

Eee barış artık ne kadar çektircen çocuğa
Yazık günahhh
Hemennn istemeye gelirler annesi soruyomuş diye yazmışsın işte nişanlı olcan hemen fena mi

Eee barış artık ne kadar çektircen çocuğa
Yazık günahhh
Hemennn istemeye gelirler annesi soruyomuş diye yazmışsın işte nişanlı olcan hemen fena mi

çeksin

o bana çektirirken iyi...
nede güzel çekiyor maşallah

yada en azından biraz daha çeksin
ben hep diyorum hayırlı ise zaten olacak. okadar dua ediyoruz ALLAH büyük

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…