sen diretmeye kararlısın yavrumm yaaa
bende barışmam fln diyodum ama bir mesajıyla hemen yumşadım
hemen barışmadım işte 1 gün burnunu sürtim dedim ve sonra barıştım
ama anca 1 gün yapabildim ben işte.. iradem mi zayıf ne :26:
ama bence iyi yapıyo yanii nebilimmAynı şeyler canım. Morincimin burnunu sürtme olayı gündemde bu arabarış artık diyoruz ama nuh diyor peygamber demiyor inatçı
Aynı şeyler canım. Morincimin burnunu sürtme olayı gündemde bu arabarış artık diyoruz ama nuh diyor peygamber demiyor inatçı
herşey olması gerektiği gibi oluyor tabiki canım
bakalım merakla bekliyorum kendi geleceğimi:18:
aaa ben arkandayım valla iyi yapıyosun hatta başına dank etsin iyice bundan sonra yağını denk almasını öğrensinnnevet kararlıyım cunku haketti işte anlamıyorsunuz beni
ama dün öyle şeyler söylediki içimin yağları eridi oh dedim tek ağlayan ben değilmişim :26:
çok gaddar gördüm kendimi bian:26:
ayy gülesim geldiiiiheç duymadım valla ama şeyi biliyorum
mesela yemekleri ısıtmadan soğuk yenince metabolizmayı hızlandırıyo soğuk yemek
aç karnına su içmek yine metabolizmayı hizlandırıyo...
vee kesinlikle sabah sabah aç karnına tatlı yememek lazımm
kan şekerini yükseltiyo pankreasa yükleniyo hepsi çünkü insulin salgılanıyo
ve ilerisi için kötü şeyler olabilir:26:
off yaa kuzumm :18:sen bilmiyormuydun ki erkenden gitmen gerektiğinii
11 den once hastanede olmam geerekıyormus heyet raporu ıcın
gec kaldım alamadım 10 gun daha beklemem gerekecek
bılmıyordum cunkı dogru duzgun bılgı vermıyorlar 11 e 20 kala oradaydım o zmn bıle dogru duzgun cvp verselerdı hmn ısımı halledebılırdım belkıoff yaa kuzumm :18:sen bilmiyormuydun ki erkenden gitmen gerektiğinii
sürekli bekletiyolar senii raporu alana kadar zaten 6 ayın tamamlanır be canımm:26:
önce denklik sınavı canım diplomam için türkiyede geçerli olması için
sonra yds sonrada tus.... için karardı dimiiiiben karalar bağladım daha şimdiden
herşey sevgilinde bitiyor canııımmmmm böyle diretmeye devam ederse zaten barışacaksınız
ama kendisi sabretmesi lazımm vazgeçmemesi lazımm çünkü yaptıkları hiç hoş değildi:26:
ama bende inanıyorum ki barışacaksınız
11 den once hastanede olmam geerekıyormus heyet raporu ıcın
gec kaldım alamadım 10 gun daha beklemem gerekecek
ama bence iyi yapıyo yanii nebilimm
yavrum yapma öyle sakın yani yapmamaya dikkat et yavaş yavaş bu alışkanlığı yenmeye çalışaaa ciddimisin
ben sabahları yüzümü yıkadıktan sonra mutlaka ilk tatlı birşeyler atarım ağzımayoksa kendime gelemem
hiç birşey yoksa bikaç kaşık bal alırım yada helva falan ama genelde çikolata gofret falan olur . ayyyyyyyyyyyyyyy :18::18::18::26:
aaa ben arkandayım valla iyi yapıyosun hatta başına dank etsin iyice bundan sonra yağını denk almasını öğrensinnn
barışma sinyalleri işte canım bunlaarr bu haftay atlatsanız bile
haftaya kelebek gibi uçuşacaksınn zaten barıştığınız gibi anasını alıp gelcek size
aslında bı takım gelısmeler oldu ,geçmiş olsun cnm
hala halledemedin değilmi bölüm değiştirme olayını :26:
nasılsın?
yavrum yapma öyle sakın yani yapmamaya dikkat et yavaş yavaş bu alışkanlığı yenmeye çalış
gece boyunca midemiz boş ya insulin mesela salgılanmıyor pankreasta bi nevi çalışmıyor gibi birşey
sabahta aç karnına şekeri indirdin mi mideye kan şekerin aniden fırlıyor pankreasada ani yüklenme oluyor :26:
bide kilo verme açısındanda yanlış yanii aç karnına tatlı yemek insanı daha çok acıktırıyor
ben cılızım ya kilo almak için diyetler fln bakmıştım orda yazıyordu yanii
her şekilde çok zararlı canımm
anladım canımm bakalım hayırlısı yine beklemedeyiz o zamanbılmıyordum cunkı dogru duzgun bılgı vermıyorlar 11 e 20 kala oradaydım o zmn bıle dogru duzgun cvp verselerdı hmn ısımı halledebılırdım belkı
ne kadar vurdumduymaz ınsanlar var devlet hastanelerı tam bı rezıllk yanıı doktora heyet sırası 10 gun sonra gelıyor o zmn alabılcem ıns raporu bakalım
inciimm maşallah sanaa kız ben bile yumşadım şuan çok kızıyordum seninkine sanki kızgınlığım az buçuk gitti gibioo maşallah
valla kararmadı dersem yalan olur
sen bunları hiç düşünme bence zamanı gelince yeterince düşüneceksin zaten bugunden karartma içini
yok o kararlı
dün ankaş diyorki
dün gece uyuyamadım sağa döndüm sen sola döndüm sen gözümü kapattım sen açtım sen 3e kadar uyuyamadım kalktım giydim eşofmanı çıktım 5e kadar koştum geldim eve yok aklımdan gitmiyorsun birtürlü en sonunda yok bu akşam gidicem yanına gerekirse ayağına kapanıcam ama affettircem kendimi falan demiş...
birde diyorki amacın burnumu sürtmekse valla azıma ettin perişan ettin nolur yeter allah çarpsınki olmuyor sensiz diyor ..
onun o uyuyamadığı gece bende videoları izleyip uyuyamamıştım aynı şekilde hatta dün anlatmıştım size
bende git be ne işim olur burnunu sürtecekmişim hiçte bile öyle amacım yok ben seni affetmiyorum falan dedim
eve gelene kadar peşimden yürüdü
aşkını anlattı hep.. ben sensiz çok yalnızmışım bunu anladım falan dedi. oh işte oh oh oh olsun..!!
aslında bı takım gelısmeler oldu ,
yonetıcımle konustum ama degıstıremeyecegını soyledı en azından fıkrını ogrenmıs oldum
rapor getırsem bıle degıstıremezmıs
bende rapor alıp ısten cıkmayı dusunuyorum
bgn alabılcektım sanırım ama gec kaldım ılk once
ıse gtmedgım ıcın rapor almaya ugrastım sonra heyet raporu ıcın ugrastım saatlı oldgunu bılmıyordum
saglık olsun demekkı bgn nasıp degılmıs
sen nasılsın cnm ? sevgılıne mı kızgınsın boyle ?
anladım canımm bakalım hayırlısı yine beklemedeyiz o zaman
inciimm maşallah sanaa kız ben bile yumşadım şuan çok kızıyordum seninkine sanki kızgınlığım az buçuk gitti gibi
ben diyorum sanaa haftasonuna kadar barışacaksınızz adam aşık sana be güzelimm
ahh benimkide kapımda yatsa böyleee
deli deli konuşma bee adamın senden başkasını gördüğü mü varinşallah öğrenir. benden sonraki sevgilisi için işine yarar
ufffffffffff....
sen benim için dua etmiştin değilmi kzuum hayırlısı olsun diye
sen çok mu tersledin gururunu tam olarak kıracak neler dedin:26:ya gerçekten nişan olunca herşey rayına oturur mu acaba diye düşümeye başlamadım desem yalan olur
ama bakalım
bukadar gurur kırıldıktan sonra yine arar mı bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?