Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hehehehe
yok benımkı bırkere o konu acılmıstı aramızda hanı sevgılıyken tamamda karı koca arasında boyle seylerın çekinmesi olmaz falan demişti bende ona aslllllaaaaaaaaaaa asssssssssla yanımda öyle birşey yapma seni davula koyar çalarım dedim gebertirim seni en sevmediğim şey falan dedim
böööyle yüzüme baktı
nasıl yani evlenince pırtım gelince vcyemi gidicem dedi
evettttttttt gideceksin dedim.
hahahahahayayyyyyyyyyyyyyyyy konuştuğumuz konuya bak maşALLAH

ay evet ya bu aralar çok fazla oluyor neden acaba kim acaba

ben bazen benımınden suphelenıyorum

bu arada benımkı gelmıs burada bankanın onunde benı beklıyor :26::26::18:
vallaha mııı
aradı mı seni yoksa sen kendin mi gördün
kaçta çıkıyon sen bankadann

canım bence dinle bakalım neler söylicek yine
belli ki ölüyor adam aşkından bu onun 2. şansı olmicak
ama bence hak ediyor yinede sen bilirsin tabiki..

BU ARADA CİDDEN YA ONLAR YAPSA BİZ yinede utandırmamaya çalışırız falan ama bizde olunca hemen dalga geçiyorlar bu erkekler....................
seninkide kaç yıl öncesi ile dalga geçiyor şimdi apsan kazara ölene kadar dalga gececek demekki torunlarına falan anlatacak çok komik bir anımı anlatayım size gelin bakalaım falan diyecek

yok aradı... ne yapıyorsun vs dedim açlışıyorum noldu ben geldim bankanın önündeyim dedi... neden geldin didim konuşmamız lazım diyor
ne konuşacakmışız diyorum
dünki konunun aynısı üstünden bi geçmek istiyorum diyor :26: ya ne saçmalıyorsun dedims en affedene kadar hergün aynı konuyu konuşmamız lazım falan diyor....
ya ama ben bugun keyfimde yerinde iyice hep güldürecek beni biliyorum hiç ciddiyeti kalmayacak konunun............
of yaaaaa gelmeyeydi iyiydi :26:

morıncım sendemı bankada calısıyorsun

hahahhahahh ne var yaa sohbet ediyoruz işte ben hastanede neler görüyorum canım bunlar bana vız geliyor
ben okadar tepkili değilim yaa insan evindede karısının yanında rahat edemeyecekse nerde edecek benim düşüncem bu yönde yanii
tabi patavatsızlığa vurupta bizi osuruğa boğmadığı sürece

birde wc dede duyuluyor yaa komple fayans ya yankı yapıyor diğer odalarada gitmiyor mu sanki sesi

bişe dicem ama çok gülme olur muu
ilk okuldaydım işte 2. veya 3. sınıfta test yapıyoruz işte çalışmıştım baya
nasıl odaklandıysam kendimide unuttum nerde olduğumuda benimde pırtım geldi işte saldım gitti
ama çok feci ses çıktı yaa o sesle ben bi zıpladım tabi nerde olduğumu hatırladım
sonra yakın arkadaşlarım hep dalga geçti benle tabi ben sonuna kadar inkaarr ben yapmadıııııımm diyee

ıste heyet olması ıcın dıer doktorlarlada muayene gerekıyormus canım ondan sordum
zaten ısın artık psıkolojık drumuda var yanıı daralıyorum konusunca sınırlenıyorum
kbb yede kulagım kulaklıktan agrıyor derım olmadı napım

canım kasma bukadar olacağı varsa olur demiyormuydukk
bak kaderin belliki moralin iyiyken Allah onu karşına getiriyor barışın diyee birde böyle düşün..
istersen uzat burnu sürtülsün ama bu çocuk vazgeçmez senden iyikide vazgeçmiyor zaten aşkınıza size yazıkk

içini ferah tut canım asıl önemli olan bence nöroloji uzmanının rapor vermesi
diğerlerede muayenene gidersin Allah yardımcın olur zaten...
sen kararlısın anladığım kadarıyla çıkmak için
keşke raporla yer değiştirebilseydin

ahahahahahahahahahahhaha
kusura bakma kuzum ama çok güldüm yaaaaaaaaaaaaa
baya nerede olduğunu unutacak kadar kaptırdın kendini sınava demekki

ay ben yani kocamın yanımda yapmasını istemem ya ne o öyle hele birde kokarsa soğurum iğğğkk
tepkimi baştan koydum aslaaaaaa didim yani
vcde yapsında isterse sesi ötedeki binaya gitsin sorun yok yeterki yanımda yapmasın

ama ben olsam arkadaşın bende geçerdim dalga
daha benim ünvde beraber yaşadığım arkadaşım dışında kimmmmmmmse benden asla duymamıştır öyle birşey
hatta bana sen hiç pırtlamıyrmusun falan der annem bazen
ama ünv çok komikti bizim yaaaa kimsenin kimseden çekincesi yk kızlar yurdu birde allaaaaaaa salıyordu kızlar
bende diyordum çekip sevgiline izletcem birgün diye hepkızları tehdit ediyordum

bari bekleseydi biraz daha haftasonu belki görüşürüm diyordum yine pfsss

öylemi dersin kız sende beni umutlandırma şimdi yer arıyorum zaten sanki
hem zaten iyiyken hem dünya tatlısı ki önemli olan sinirliyken ki hali benim için
o yüzden heeeeeeeeeeeeee iyi aklıma geldi ben şunu bi sinirlendireyim bakalım gerçekten akıllanmışmı ozaman görürrüz

heheheh sende az değilsin hee tehtidlere bakk
e yavrum zaten ses duyulcak diye wc ye gitsin demiyon mu orda yapncada ses duyulursa ne anlamı kaldı kiii

hem kokar kokmasınada bebeğinin altını nasıl değiştircen sen heeee

unutuldu gitti yaa inşallah ilk okul anılarından benim pırtımı hatırlamıyodur arkadaşlarımm
ben biliyon mu uyurken pırtlamaktan çok çekiniyorum yaa o zaman bilinçli olmuyor ya
salıyon gidiyo mesela benimki uyanıksa tam o andaa... ayyy sabahında espiriler dalga geçmeler havada uçuşurr

aahhaahhaha Allah senii...
onun canı yanıyor şimdi nede yapsan sinirlenmez bence
ama hakkaten iyi fikirmiş bi yokla bakalm damarına bas azcık
haftasonu diyorsanda bu akşamda tersleye bilirsinn zaten vazgeçmez sendeennn
uzat uzatabildiğin kadar....
hem du bakalım neler söylicek bu akşam belki öyle şeyler söylicek ki sinirlendirmek aklına bile gelmiceekk

ayyy istermisin tek taşı almış gelmiş olsuuunnnnn
:132::132:

Son düzenleme:

ahahahahah aklıma geldi ben bazen uyurken yaparmışım arkadaşım söylemişti ünvdeyken
ama insan onu bilemezkiiii

bebeğimin totosunu yirim ben oyyyyyyyyyyy canım çocuğum benimmmmm

işte kocanınki başka o el oğlu
aman ya banane istemem yapmasın yanımda gitsin ben gidiyorum oda gitsin

Son düzenleme:
deme öyle kız el oğlu falan bi süre sonra takmazsın bence yaa nebilim

çocuğunu sevmene bayıldım amaaa yaaa sen hele doğur bi bende gelcem ısırmayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…