heheh ayy çok fena yaaa birde biz kızlar nebilim daha normal karşılıyoruz böyle şeyleri
yanımda kaçırsa mesela utanmasın diye hiçbirşey demem bile yada o dalgaya vursa bile nabız yoklamak için
yok aşkım insanlık hali der utanmamasını sağlarım ama erkekler öyle değil işteee
bi açık buldumu hemen söylicek zaten hangi akla hizmetse zaten bikeresinde demiştim küçükken ben çok altıma yapıyomuşum diye
artık çişli aşkım benim diye seviyor beni evlenince altına muşamba sercez üstüme yapma diyor
vallaha mıııay evet ya bu aralar çok fazla oluyor neden acaba kim acaba
ben bazen benımınden suphelenıyorum
bu arada benımkı gelmıs burada bankanın onunde benı beklıyor :26::26::18:
heheh ayy çok fena yaaa birde biz kızlar nebilim daha normal karşılıyoruz böyle şeyleri
yanımda kaçırsa mesela utanmasın diye hiçbirşey demem bile yada o dalgaya vursa bile nabız yoklamak için
yok aşkım insanlık hali der utanmamasını sağlarım ama erkekler öyle değil işteee
bi açık buldumu hemen söylicek zaten hangi akla hizmetse zaten bikeresinde demiştim küçükken ben çok altıma yapıyomuşum diye
artık çişli aşkım benim diye seviyor beni evlenince altına muşamba sercez üstüme yapma diyor
vallaha mııı
aradı mı seni yoksa sen kendin mi gördün
kaçta çıkıyon sen bankadann
canım bence dinle bakalım neler söylicek yine
belli ki ölüyor adam aşkından bu onun 2. şansı olmicak
ama bence hak ediyor yinede sen bilirsin tabiki..
hahahhahahh ne var yaa sohbet ediyoruz işte ben hastanede neler görüyorum canım bunlar bana vız geliyorhehehehe
yok benımkı bırkere o konu acılmıstı aramızda hanı sevgılıyken tamamda karı koca arasında boyle seylerın çekinmesi olmaz falan demişti bende ona aslllllaaaaaaaaaaa asssssssssla yanımda öyle birşey yapma seni davula koyar çalarım dedim gebertirim seni en sevmediğim şey falan dedim
böööyle yüzüme baktı
nasıl yani evlenince pırtım gelince vcyemi gidicem dedi
evettttttttt gideceksin dedim.
hahahahahayayyyyyyyyyyyyyyyy konuştuğumuz konuya bak maşALLAH
ıste heyet olması ıcın dıer doktorlarlada muayene gerekıyormus canım ondan sordumsenin sorunun daha çok nörülüjik canım
kbb niye geliyor ki kulakların duyuyor mu diye mi bakacak töbe töbe
başın ağryor senin kulağında nolcak kii
psikiyatride bir nevi stersli iş ya o yüzden gelecektir psikollolik br sorunun varmı diye
bence nöroloji daha önemli ki doktorda vercem raporu demiş
diğerleri formaliteden rapor vermeleri lazım sanırım
canım kasma bukadar olacağı varsa olur demiyormuydukkyok aradı... ne yapıyorsun vs dedim açlışıyorum noldu ben geldim bankanın önündeyim dedi... neden geldin didim konuşmamız lazım diyor
ne konuşacakmışız diyorum
dünki konunun aynısı üstünden bi geçmek istiyorum diyor :26:ya ne saçmalıyorsun dedims en affedene kadar hergün aynı konuyu konuşmamız lazım falan diyor....
ya ama ben bugun keyfimde yerinde iyice hep güldürecek beni biliyorum hiç ciddiyeti kalmayacak konunun............
of yaaaaa gelmeyeydi iyiydi :26:
morıncım sendemı bankada calısıyorsun
hangı bankada calısıyorsun ?evet cnm bende bankada calısıyorum
içini ferah tut canım asıl önemli olan bence nöroloji uzmanının rapor vermesiıste heyet olması ıcın dıer doktorlarlada muayene gerekıyormus canım ondan sordum
zaten ısın artık psıkolojık drumuda var yanıı daralıyorum konusunca sınırlenıyorum
kbb yede kulagım kulaklıktan agrıyor derım olmadı napım
hahahhahahh ne var yaa sohbet ediyoruz işte ben hastanede neler görüyorum canım bunlar bana vız geliyor
ben okadar tepkili değilim yaa insan evindede karısının yanında rahat edemeyecekse nerde edecek benim düşüncem bu yönde yanii
tabi patavatsızlığa vurupta bizi osuruğa boğmadığı sürece
birde wc dede duyuluyor yaa komple fayans ya yankı yapıyor diğer odalarada gitmiyor mu sanki sesi
bişe dicem ama çok gülme olur muu
ilk okuldaydım işte 2. veya 3. sınıfta test yapıyoruz işte çalışmıştım baya
nasıl odaklandıysam kendimide unuttum nerde olduğumuda benimde pırtım geldi işte saldım gitti
ama çok feci ses çıktı yaa o sesle ben bi zıpladım tabi nerde olduğumu hatırladım
sonra yakın arkadaşlarım hep dalga geçti benle tabi ben sonuna kadar inkaarr ben yapmadıııııımm diyee
canım kasma bukadar olacağı varsa olur demiyormuydukk
bak kaderin belliki moralin iyiyken Allah onu karşına getiriyor barışın diyee birde böyle düşün..
istersen uzat burnu sürtülsün ama bu çocuk vazgeçmez senden iyikide vazgeçmiyor zaten aşkınıza size yazıkk
hangı bankada calısıyorsun ?
heheheh sende az değilsin hee tehtidlere bakkahahahahahahahahahahhaha
kusura bakma kuzum ama çok güldüm yaaaaaaaaaaaaa
baya nerede olduğunu unutacak kadar kaptırdın kendini sınava demekki
ay ben yani kocamın yanımda yapmasını istemem ya ne o öyle hele birde kokarsa soğurum iğğğkk
tepkimi baştan koydum aslaaaaaa didim yani
vcde yapsında isterse sesi ötedeki binaya gitsin sorun yok yeterki yanımda yapmasın
ama ben olsam arkadaşın bende geçerdim dalga
daha benim ünvde beraber yaşadığım arkadaşım dışında kimmmmmmmse benden asla duymamıştır öyle birşey
hatta bana sen hiç pırtlamıyrmusun falan der annem bazen
ama ünv çok komikti bizim yaaaa kimsenin kimseden çekincesi yk kızlar yurdu birde allaaaaaaa salıyordu kızlar
bende diyordum çekip sevgiline izletcem birgün diye hepkızları tehdit ediyordum
aahhaahhaha Allah senii...bari bekleseydi biraz daha haftasonu belki görüşürüm diyordum yine pfsss
öylemi dersin kız sende beni umutlandırma şimdi yer arıyorum zaten sanki
hem zaten iyiyken hem dünya tatlısı ki önemli olan sinirliyken ki hali benim için
o yüzden heeeeeeeeeeeeee iyi aklıma geldi ben şunu bi sinirlendireyim bakalım gerçekten akıllanmışmı ozaman görürrüz
heheheh sende az değilsin hee tehtidlere bakk
e yavrum zaten ses duyulcak diye wc ye gitsin demiyon mu orda yapncada ses duyulursa ne anlamı kaldı kiii
hem kokar kokmasınada bebeğinin altını nasıl değiştircen sen heeee
unutuldu gitti yaa inşallah ilk okul anılarından benim pırtımı hatırlamıyodur arkadaşlarımm
ben biliyon mu uyurken pırtlamaktan çok çekiniyorum yaa o zaman bilinçli olmuyor ya
salıyon gidiyo mesela benimki uyanıksa tam o andaa... ayyy sabahında espiriler dalga geçmeler havada uçuşurr
deme öyle kız el oğlu falan bi süre sonra takmazsın bence yaa nebilimahahahahahaklıma geldi ben bazen uyurken yaparmışım arkadaşım söylemişti ünvdeyken
ama insan onu bilemezkiiii
bebeğimin totosunu yirim benoyyyyyyyyyyy canım çocuğum benimmmmm
işte kocanınki başka o el oğlu
aman ya banane istemem yapmasın yanımda gitsin ben gidiyorum oda gitsin
deme öyle kız el oğlu falan bi süre sonra takmazsın bence yaa nebilim
çocuğunu sevmene bayıldım amaaa yaaasen hele doğur bi bende gelcem ısırmayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?