Emine Beder Havuçlu Cevizli Kek tarifi - Videolu Havuçlu Cevizli Kek tarifi izle - Çay Saatitarif ver yivrum öyle denenmemiş tarifi netten bulup yapmam ben ya güzel değilseaslında olabiler havucumda var markete gitmeme gerek kalmaz hem de seviyorum havuçlu keki
tarif ver yivrum öyle denenmemiş tarifi netten bulup yapmam ben ya güzel değilseaslında olabiler havucumda var markete gitmeme gerek kalmaz hem de seviyorum havuçlu keki
Emine Beder Havuçlu Cevizli Kek tarifi - Videolu Havuçlu Cevizli Kek tarifi izle - Çay Saati
biz bunu yapıyoruz içine 3 kaşıkta yoğurt at, daha güzel oluyor
Zebra kek yap çok güzel oluyo
ben fındık yerine ceviz koysam olma mı :26: finduğum bi anca bi avuç kalmıştır ceviz koysam kötü olmaz sanki ya hee ne dersin
Farketmez kuzum. cevizlide cok güzel olur
tamam yavrum bunun üzerinde yoğunlaşıyım ve yapıyımkek kalıbında mı pişiriyim borcamda mı?
ayy bunu söylediğin iyi oldubiz kek kalıbında yapıyoruz . hamuru cok olduğundan 2 kaba döküyoruz ama. bide 2 kabartma tozu olduğu için cok kabarır.
Şaşa mesaj attı. İşe başlamış. Hemde hastanedeeeee
Selamı varrr hepinize dostlar.
ayy bunu söylediğin iyi oldukeki yapar tek kalıba koyardım sonra kabarır taşardı kalıptan
anaa ne güzel bi haber çok istiyodu hastane işini inşallah hayırlı olur
sen zaten anlarsın kaba sığmyacağını , ona göre dökersin işte .
evet çok istiyrdu. umarım hayırlı ve mutlu olur
tamamdır bebişim
lunna niye seyirci gibi duruyo orda acep
Bnce ya yazası yok. ya da patron faktörü
Şaşa mesaj attı. İşe başlamış. Hemde hastanedeeeee
Selamı varrr hepinize dostlar.
heyyyy incili morum morlu incim
patronla aynı odada olması kötü bizim öyle değildi negzel kendi odası başka biz 4 eleman başka odada hemde benim bilgisayarımı gören olmuyodu arkamda hep mükellef dosyaları vardırahattım aslında daha da böyle bi rahatlık bulamam o yüzden çalışmiciğim sanki kocam çalışmama müsaade ediyomuş gibi konuştum
aaa ne güzel hayırlı olsun sende selam söyle
DÜN AKŞAMKİ SON YAZDIKLARIMI okudunmu bakim bronz hanım
geçmişi okudunmu
biliyor musun neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?