iyiyim kuzum havuçlu kek yapıciğim birazdan şimcik sizleyimtospammmm gelemedin dün merak ettiydim ama öğrendim şimdi okudum geçmişi
naber cınımmmmmmmmmmm
onlar hepsi aynı odadalar. bide pc si görünüyormuş.patron tam karşımda benimde arkamda duvar var göremiyor o yüzden rahatım ama o varken yazamıyorum işte
aynen he.belki ilerde çalışırsın ? [/QUOTEi]
hiç sanmıyorum be yavrum benimki çok katı bu konuda çalışmamı hiç istemiyor. neyse zaten şimdi çalışma hevesim yok zaten çalışmaya kalksam evi boşlarım kesin ben pasaklı bi kadın olur çıkarım
ayyyy evet bende merak ettim anlat çabıkkkkDÜN AKŞAMKİ SON YAZDIKLARIMI okudunmu bakim bronz hanım
geçmişi okudunmu
biliyor musun neler oldu
A.s
Ee noldu anlat bakıyım? bankaya gelmiş seninki dün
iyiyim kuzum havuçlu kek yapıciğim birazdan şimcik sizleyim
onlar hepsi aynı odadalar. bide pc si görünüyormuş.patron tam karşımda benimde arkamda duvar var göremiyor o yüzden rahatım ama o varken yazamıyorum işte
aynen he.belki ilerde çalışırsın ? [/QUOTEi]
hiç sanmıyorum be yavrum benimki çok katı bu konuda çalışmamı hiç istemiyor. neyse zaten şimdi çalışma hevesim yok zaten çalışmaya kalksam evi boşlarım kesin ben pasaklı bi kadın olur çıkarım
ayyyy evet bende merak ettim anlat çabıkkkk
anlattım cınımmmmmmmmmm
Günaydııın kızlaaaarr
Hayırlı cumalaaaarrr
Döküüülll inciiim döküüüüül meraklardayız
Günaydııın kızlaaaarr
Hayırlı cumalaaaarrr
Döküüülll inciiim döküüüüül meraklardayız
günaydın bebekimmeraklannnnn bekliyoruzzzzz
oo ladym senı böyle erken gormeye alışkın değiliz
herzamanki romantik barışma sahneleri işte
anlattım acıcık az önce
baya haşladım ettim ama
yok...
Günaydın yavruummm
dayanamadın dmi
Ben artık erkenciyim uyuyamıyorum ya
he evet
ilk bi iki saat baya hararetli bir Morinci vardı... sonra sonra yumuşattı işte bu beni güldürdü biraz falan derken . yani ilk ben bitti artık bunu kabul et dedim buda üstüste sordu evet dedim kararlıyım dedim sonra cafeden cıkarken gekdı elımı tuttu güzel bişeyler söyledi vs derken bi baktım barışmışız :26:
Yaşasınhe evet
ilk bi iki saat baya hararetli bir Morinci vardı... sonra sonra yumuşattı işte bu beni güldürdü biraz falan derken . yani ilk ben bitti artık bunu kabul et dedim buda üstüste sordu evet dedim kararlıyım dedim sonra cafeden cıkarken gekdı elımı tuttu güzel bişeyler söyledi vs derken bi baktım barışmışız :26:
Günaydın leydişkoGünaydın yavruummm
dayanamadın dmi
ya evet yaaaa
ayrılırken yine bak içime sinmedi bu barışma falan dedim ama. bilmiyorum be ladym hayırlısı neyse o olsun artık valla bıktım he
YaşasınHiç bu kadarını bekliyorduk
Bu kadar küslük yeterdi zatn. cok sevindim canımıniçi
Günaydın leydişko
Tospik hakkaten içine etmişin alıntınınen güzeli ev hanımı olmak. inşallah bigün bende olurum
YaşasınHiç bu kadarını bekliyorduk
Bu kadar küslük yeterdi zatn. cok sevindim canımıniçi
Günaydın leydişko
Tospik hakkaten içine etmişin alıntınınen güzeli ev hanımı olmak. inşallah bigün bende olurum
Günaydın yavruummm
dayanamadın dmi
olsun olsun
gündüzleri uyuyamaman geceleri uyuyamamandan iyidir
şaşırmadım kiyyyyyyyyyyyyyohh inşallah bu sondu daha ayrılık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?