evinin fotolarını istiyoruuuuuuuuuuuuzzzzzzz
maalesef böyle bi şansım yok. buna mecburumama çalışacağım için dert etmiyorum.
amannn ne gidicen boşver sen kocaya sürprizler hazrla,aşkınızı taze tut
yesinler senin pembe gözlükleriiniiiiiiiiiiiiiiii
aman yaaa ev işi bitmez yaaa o yüzden sevmiyorum ya ben zatenn
geçen gün bende evde odamın halısını güzelcene fırçaladım
önceden süpürmeme rağmen efedersiniz bi ton saç topladım yine
oturdum koltuğa ohh dedim mis gibi oldu
birde mutfağa giriyorum mesela geri geliyorum
kapıyı açtığım gibi ferah ferah kokuyor ama şuan o ferahlıktan eser bile yok
hatta oraya buraya saç bile düşmüştürrr
ya çıktım ya 1 de bide gelmemiştiniz
dedim şimdi ben çıktım kesin gelmişlerdir
hemen attım kendimi size yetişim diye ama 1 sayfacık atlamışsınız tüh size
hihijhhjjşyerlerse bnde ----> takarım
ben giderrrrrrrrrrr
ii akşmlrrrrrr
valla canım bilmiyorum yaa benim saçlarda mı sorun var acababizim evde bukadar oluyormu acaba anneme sormak lazım ben evi akşamdan akşama görüyorum ama hep temiz
hoş anneciğimin evden çıktığımı var tüm gün temizlik yapıyordur heralde
haftasonlarıda cam sil balkon yıka işleri bana bakar ama diğer rutin işler hep annemde
evneince napcam bilmiyorum vala :26:
geliyommm totoma iğne vur:94::94::94::94::94::94::94:
canım sen nereye gidiyosun alşam namazınadaha yeni gelmiştikkkkkkkkkkkkkk
hoş bende akşam namazına ineceğim birazdan oradanda çıkış yaparım heralde
kız ne biliim normal yaşıyoruz işteahahahaha
napıyosunuski öyle okadar pisleniyo evvv
ama yeni evlenenler genelde aynı dertten muzdarip hep
kırmızıda aynı şeyi deyip durur
belki belli bir zaman gerekşyordur rayına oturması için
tamamm foto kopeeinnnnnnn ossun bebemmmmevinin fotolarını istiyoruuuuuuuuuuuuzzzzzzz
maalesef böyle bi şansım yok. buna mecburumama çalışacağım için dert etmiyorum.
amannn ne gidicen boşver sen kocaya sürprizler hazrla,aşkınızı taze tut
temizlikten sonra evler kirlenmese ne güzel olurdu be piskom yaaman yaaa ev işi bitmez yaaa o yüzden sevmiyorum ya ben zatenn
geçen gün bende evde odamın halısını güzelcene fırçaladım
önceden süpürmeme rağmen efedersiniz bi ton saç topladım yine
oturdum koltuğa ohh dedim mis gibi oldu
birde mutfağa giriyorum mesela geri geliyorum
kapıyı açtığım gibi ferah ferah kokuyor ama şuan o ferahlıktan eser bile yok
hatta oraya buraya saç bile düşmüştürrr
kızlaaaaarrr çıkacaksınız büyük ihtimal şimdide
ben bişi sorim sizee...
şimdi biz aşkımla her ne zaman olsada buluşcaz ya
bankaya girdiğinden beri ben ona hediye almadım işte sadece kuru bir hayırlı olsun demiştim
şimdi buluştuğumuzdada elim boş gitmek istemiyorum
geçende topicte yazmıştım takım elbise için kemer ve saat beğendim diye ama rengi kahve
hani illaki bu hediyeyi bankada kullansın diye demiyorum yanii başka birşeylere kombin edebilir
yalnız bugün başka birşey aklıma geldii yürüken bir mağazanın vitrininde gözüme takıldı
kravat ve kalem alsam diyorum hani bu pahalı kutuda satılanlardan
çok mu basit olur siz ne düşünüyorsunuz
ahh ahhh o saçlardan bende çok çekicem valla daha şimdiden bellitemizlikten sonra evler kirlenmese ne güzel olurdu be piskom yagündüzleri yalnızım tek bi odayı kullanıyorum eğer işim yoksa zaten işim varsa temizlik işidir akşamdan akşama geliyo eşim ama yine kirleniyo tozlanıyo saçlarım sinir edio beni kafama yapışsa dökülmese ne hoş olurdu
o da olabilir tabi canım kravat hem kullanışlı olur takım elbise giyiyo madem kravat şart. aslına bakarsan kahverengi kemer ve saat de hoş olurdu yani illa işe giderken kullanması şart değil. haftasonları lacivert keten pantolonla çok şık durur bence
ben burdayım yaaaa ilk bana göster bana banaakız iki dk markete çıktım yok olmuşsunuz hemen:26:
size gösteririm sadece canlar başkalarına ne göstercem evimi öyle topik açmam sırf evimi göstermek içinfaceden sadece size açarım olmamı? ama önce kocamı uyutmam lazım telefonunu alıp öyle çekerim yoksa kızıyo valla:18: ya da kendime en ac ilinden hafıza kartı almam lazım kendi tel.imden çekerim dip köşe
bence ikiside güzel hediyeler olur canım. zaten erkeğe öyle çok alınacak şey yok mesela bana küpe alsa mutlu olurum toka alsa hoşuma gider ne biliyim kıyafeti geç kadının aksesuarı çok fazla çantası kemeri takısı bi sürü seçenek var ama erkeğin takısı bile sınırlıahh ahhh o saçlardan bende çok çekicem valla daha şimdiden belli
hatta kendimi hayal ediyorum her sabah yatağı toplarken ufak el süpürgeziyle önce saçlarımı toplicam yataktan
aynen öyle canımm yaa bende öyle şartlandırmıyorum kendimi zaten illede bankada giysin diye
bütün takım aksesuarlarıda siyah değişiklik olsun hazırda bulunsun hiçte fena olmaz...
bügünde bitane kravat gördüm bi vitrinde çok hoşuma gitti ama bakalımm artık
ya takım aksesuarı alıcam yada işte kravatla bir kalem alıcam dahada hediye olarak birşey aklıma gelmiyo
parfüm desem zaten kendi sürekli alıyor daha geçen hafta iki tane birden almışş
Allah doyursun gözünü valla kokoş şeyyy
ben burdayım yaaaa ilk bana göster bana banaa
canım valla menessanın takılarına bir daldım kk dan çıkmışım yaa ellemedim ya hiç otomatikmen atmış beni
bu menessanın adanada tükkanı varmış sen hiç ordan bişicikler aldın mı kendine
ben baya çok şeyler beğendim ama resimden farklı tabikide kullandıysam soracaktım sana güzeller mi diye
bu haftasonuna kadar avrupaya kargo bedavaymış sipariş edesim var
seçenek hakkaten çok sınırlı yaa eskiden takımda giymiyordu hani böyle şeyle hediye etsem ağır kaçacaktıbence ikiside güzel hediyeler olur canım. zaten erkeğe öyle çok alınacak şey yok mesela bana küpe alsa mutlu olurum toka alsa hoşuma gider ne biliyim kıyafeti geç kadının aksesuarı çok fazla çantası kemeri takısı bi sürü seçenek var ama erkeğin takısı bile sınırlıbi yerden sonra maddi olarak alabileceğin şeyler bitiyo bu sefer maneviyata yöneliyosun kocamın parfümü benden sorulur ben alıyorum ona kokularını sabah işe giderken de koklaya koklaya bitiriyorum
kız benim tel.de hafıza kartı olmadığı için çekemiyorum foto şu an eşimin telden çekmem lazım ama gizlice gördüğü zaman kızıyo hatta düğün fotolarını gösterdiğimi öğrenince kızdı ya erkekseymişsinizne adamlar varmış bilmem ne e haklı da ama siz kız oğlan kızsınız biliyorum ki ayhh aslında şimcik çekebilsem negzel olurdu ev gıcır gıcır temiz
dur şimdi sonraki hediyeyi beraber düşünürüz buluruz bi şeyler ama bu iki seçenekte hoş ve kullanışlı olur onun içinseçenek hakkaten çok sınırlı yaa eskiden takımda giymiyordu hani böyle şeyle hediye etsem ağır kaçacaktı
normalde spor giyinen birisi çünkü bankaya girmeden önce kara kara düşünüyodum ne alcam ben buna diye
gerçi şimdi bunları aldıktan sonra bir dahaki hediye için yine düşüncem durcam ne alim ne alim diye
valla parfüm konusunda kendisi çok başarılı güzel şeyler seçiyor bende kıskanıyorum tabi sıkma kızlar dönüp dönüp bakçak diye
hatta parfümün birini aldım dedim kokun benle olsunnkoklayıp koklayıp duruyorum öyleee... ahhh hasrett gözün çıksın emii
çekersin canım birgün acelesi yok kaçmıyoruz yaa
he yaa kz oğlan kızıs biz
bende azcık erkeksilikte var hatta elim tüfekte tutar benim
bakma öyle ufak tefek olduğuma asıl yere yakından korkacan
ahahahah yok yookk kaptırma onu bitkilere hazırla bekle öyledur şimdi sonraki hediyeyi beraber düşünürüz buluruz bi şeyler ama bu iki seçenekte hoş ve kullanışlı olur onun içinbenimki üşengeç zevkli adam ama üşengeç alışverişe çıkınca güzel güzel şeyler seçer gösterir bana ama yalnız çıkıyımda bi şey alıyım adamı değil o yüzden parfüm işi bende kıyafet işini henüz alamadım elime çok seçici öyle her şeyi beğenmez
ayhh hediye işi hakkaten zor be canım ama öyle zorunluluk olduğu için alınan hediyeleri sevmem mesela geçen gün bana çiçek almış gelmiş ne kadan mutlu oldum anlatamam içinden gelmiş almış ortada özel bi gün olmamasına ragmen. şu an senin yaptığında öyle olacak yani görüştüğünüzde özel bi günü kutluyo olmayacaksınız ama sen onu düşünüp bi şeyler alıyosun valla ne alırsan al beğenecektir, mutlu olacaktır
salata yaptım kuzum ondan geç kaldım. masayı hazırlıyım şimdi gelir benim kociş masa hazır olmayınca direk balkondaki bitkilerine koşuyo sonra getirebilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?