ama bizde bittiiiiikkkkbenı boyle yenı hayatımın ılk gununde yalunuz bıraktınız
şafak bitmiş ya la
ben geldim biraz geç oldu ama bal dök yala bi evim var kiii an itibariyle
tospaaaaaaaaaa piskoooooo nerelerdeeee
ama bizde bittiiiiikkkk
dip köşe temizledin heral.
2 gündür topiş can cekişiyo heeeyyyy
ben geldim biraz geç oldu ama bal dök yala bi evim var kiii an itibariyle
öyle oldu yavrum dün öğlen hepiniz kaçtınız bende çıktım pazar alışverişi için çıkmıştım sonra kv ye çıktım akşama esir aldı beraber yemek yedik. bende hazır şimdi müsaitim yarın çağırıyım yemek yeriz diye düşünüyodum aslında ama şimdi sinirimi bozdu o yüzden pek çağırasım kalmadı yarın ki ruh halime göre bakarız artık
bronzcummmmmmm
bebişim ben bugün camları sildim yerleri süpürdüm sildim tozları aldım banyoları yıkadım anca gelebildim çiçek kokulu mis gibi oldu evimo yüzden geç kaldım ama aklım burdaydı didim şimdi kimbilir ne kaynattılar ama baktım ki iki sayfacık bile değil üzülmedim kiiiiii benden bi şey kaçmasın
canım çok sevindim senin adına gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
bak denk geldik işteeeof ya ne oluyor böyle 2 gündür denk gelemiyorum kimseyle
nazar mı değdi topiğe
aynen canımm. kınayan çok ama ALLAH hidayet versin söyleyecek söz yok
boşver bencede hiç girme o konulara :)
tamam cnm gönderirim
1:30 da dersim vardı canım anca geldim zaten evetospaaaaaaaaaa piskoooooo nerelerdeeee
okadarda değil yaaaaaama bizde bittiiiiikkkk
dip köşe temizledin heral.
2 gündür topiş can cekişiyo heeeyyyy
nöbetleşe giriyoruz canımkız sıraylamı geliyonuz topicebiri geliyo diğeri gidiyo şimdi de pisko geldi bronz getti
bak denk geldik işteee
öğlen girdim ama yoktu kimse
1:30 da dersim vardı canım anca geldim zaten eve
geldiğim gibide pc yi açtım daha üstümü bile değişmedim
okadarda değil yaaaaa
biz dün konuştuk tospaayla siz teker teker sonbahar yaprağı gibi döküldünüz
bak denk geldik işteee
öğlen girdim ama yoktu kimse
1:30 da dersim vardı canım anca geldim zaten eve
geldiğim gibide pc yi açtım daha üstümü bile değişmedim
okadarda değil yaaaaa
biz dün konuştuk tospaayla siz teker teker sonbahar yaprağı gibi döküldünüz
ya çıktım ya 1 de bide gelmemiştinizİYİ GEldin hoş geldin bebişim
hehe afferim
topik bağımlılığı giib bişey olduk biz sanırım
:103::103::103::103::103::103::103:size pennnbeeee gözlüklerimlen yazıyorum
ivet öyle yaptımMAŞALLAH HANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM bütün gün temizlik yapmış anlaşılan
valla canım hiç tavsiye etmiyorum böyle bi şansınız varsa kesin uzak oturun hoş değil bekliyolar ki zırt pırt yanlarına gidelim hiç yalnız kalmaya hakkımız yok sanki.kv.ile altlı üstlü olunca hep dipdipdip olunuyor sanırım
niye sinirini bozdu,naptı yine
kız ne bi hafta sanki evde ordu yaşıyo hemen kirleniyo anlamıyorum bendesağol canım
MAŞALLAH kız baya dip bucak temizlik yapmışsın bu seni 1 haftadanda fazla rahat ettirir artık
tek tek gelmeyin hücum edin bağaaaa topiğenöbetleşe giriyoruz canım
:103::103::103::103::103::103::103:size pennnbeeee gözlüklerimlen yazıyorum
ivet öyle yaptım
valla canım hiç tavsiye etmiyorum böyle bi şansınız varsa kesin uzak oturun hoş değil bekliyolar ki zırt pırt yanlarına gidelim hiç yalnız kalmaya hakkımız yok sanki.
temizliği bitirdim tam oturcam kapı çaldı kv ile elti geldi biz biraz gezicez gelir misin diyo dudak ucuyla. gelmemi isteyen insan önceden bana da haber verir hazırlanırım dimi öyle hazırlanıp kapıma gelmiş gelir misin gidiyoruz biz diyo. alıştım bu tavrına bi yandan işime geliyo az görüşüyoruz.
dedim yorgunum temizlik yaptım siz gidin
kız ne bi hafta sanki evde ordu yaşıyo hemen kirleniyo anlamıyorum bende
tek tek gelmeyin hücum edin bağaaaa topiğe
ivet öyle yaptım
valla canım hiç tavsiye etmiyorum böyle bi şansınız varsa kesin uzak oturun hoş değil bekliyolar ki zırt pırt yanlarına gidelim hiç yalnız kalmaya hakkımız yok sanki.
temizliği bitirdim tam oturcam kapı çaldı kv ile elti geldi biz biraz gezicez gelir misin diyo dudak ucuyla. gelmemi isteyen insan önceden bana da haber verir hazırlanırım dimi öyle hazırlanıp kapıma gelmiş gelir misin gidiyoruz biz diyo. alıştım bu tavrına bi yandan işime geliyo az görüşüyoruz.
aman yaaa ev işi bitmez yaaa o yüzden sevmiyorum ya ben zatennivet öyle yaptım
kız ne bi hafta sanki evde ordu yaşıyo hemen kirleniyo anlamıyorum bende
tek tek gelmeyin hücum edin bağaaaa topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?