hıımmm bunun cebinden işte para çıkmıyor canımŞUbelerde oluyor bazen canım ama mecburi değil.. kendi aralarında anlaşıyorlar hatta herkes kendi parasını kendisi ödüyor falan...
ben yollamazdım kuzum ne yalan söyliyim :26:
ahahahahahaha, allah iyiliğini versinnnaman ne de çok üzülürümmmmm ağlarımmm yorulmuştur ahh canımmmhadi neyse acıdım bi arıyım bakıyım napıyon ne edion kv akşama hadi bendensin diyim
yok ben onu yapamam işte herşey eşithiçbi şekilde göndermem kız göndermedim deüni.de bahar şenlikleri olurdu gidebilir miyim derdi hayır derdim kısa ve net ama kardeşime dert yanıyodu geçenlerde ablan beni göndermiyodu ama kendi konserlere gitti böylede bencilimdir
kız o benim yengemin gelininin lakabıkız önce popomu devirdim uyudum sonra çıktım alışveriş yaptım şimcik elmalı pasta yaptım akşama kv yi yemeğe çağırsam mı çağırmasam mı diye düşünüyorum geç mi oldu haber vermek için sizce? temizlik yapıyo ölü taklidi yapıyorum bende
yok yavrum kendi kendimi yoruyorum işte
amaaann boşver şiiri yazsın dursun işte işi neakrostişi önceden yazıyomuş dedin yaa
kahv.tarifleri değişik sunumlar bakıyorumyok ben onu yapamam işte herşey eşit
amaaann boşver şiiri yazsın dursun işte işi ne
eee daha daha nasılsın canımmm
yemek tarifi fln beğendin mi bakıyormuşsun ya
aradım kızlarrrrrrrrrrrrrr yemek yapıyomuş temizlik yapmış yarın eski komşuları gelecekmiş bilsem yemekle uğraşmazdım iyi olurdu dedi bende dedim ütüye daldım bi de elmalı pasta yaptım anca aradım farkında değidim saatin neyse başka bi zaman artık didi artık yarın komşularıylan tanışiciğim ne kadan güzel bi gün beni bekliyo tahmin edebiliyosunuz dimi hanımlar
aslında bizde de öyledir ama İLK BEN GİTMİŞTİM SONra gidebilir miyim dedi yok didim o da canım kocam ya piki dedi gitmediyok ben onu yapamam işte herşey eşit
amaaann boşver şiiri yazsın dursun işte işi ne
eee daha daha nasılsın canımmm
yemek tarifi fln beğendin mi bakıyormuşsun ya
ahahahahahaha, allah iyiliğini versinnn
aslında bizde de öyledir ama İLK BEN GİTMİŞTİM SONra gidebilir miyim dedi yok didim o da canım kocam ya piki dedi gitmedi
hakkını kaybetti patates oturtma yapıcaktım kreviz yaparım artık zeytinyağlı ohhh
hıımmm bunun cebinden işte para çıkmıyor canım
bankaya 100tl ödül gelmiş müdürde bunu değerlendirmek lazım demiş:26:
100tl kime yetecekse öyle bir şubeye yetecek bir parada değil ki bu
ne dersin dedi bana bende bişe demiyom dedimakşamdan tripliydim çünkü atışmıştık
mecburi değilse gitmem dedi bana...
banada garip geliyor sanki gitmese müdür onu kesecek
neyin mecburiyeti bu mesai değil birşey değil eğlencenin mecburiyeti mi olur
kahv.tarifleri değişik sunumlar bakıyorum
oh oh.yırttın bu akşam
ama yarın dedikoducu teyzelerden kaçış yok
aradım kızlarrrrrrrrrrrrrr yemek yapıyomuş temizlik yapmış yarın eski komşuları gelecekmiş bilsem yemekle uğraşmazdım iyi olurdu dedi bende dedim ütüye daldım bi de elmalı pasta yaptım anca aradım farkında değidim saatin neyse başka bi zaman artık didi artık yarın komşularıylan tanışiciğim ne kadan güzel bi gün beni bekliyo tahmin edebiliyosunuz dimi hanımlar
aynen öyle bi de yeni gelinim ya süzüşmeler güzel mi çirkin mi hamarat mı beceriksiz mi bakınırlarneyse akşam enerji depolayım aşk yaşıyım kocişle yarına anasını çekebileyim
pırasa yap.
pirinç çorbası yap bide
pirinçler dün akşamki pilavdan kaldı dersin
hı hımm.yarın leyla leyla gezersin
kızzzzzz senin görümcekk ayyy pardon görümcekız pırasayı severim ben dime öyleayy kulağım çınlıyo beni mi çekiştiriyolar kızıyla bu saatte mi haber verilirmiş hıh diyolarmış
aynen öyle bi de yeni gelinim ya süzüşmeler güzel mi çirkin mi hamarat mı beceriksiz mi bakınırlarneyse akşam enerji depolayım aşk yaşıyım kocişle yarına anasını çekebileyim
kız pırasayı severim ben dime öyleayy kulağım çınlıyo beni mi çekiştiriyolar kızıyla bu saatte mi haber verilirmiş hıh diyolarmış
17 canım tam ergen dönemleri iştekızzzzzz senin görümcekk ayyy pardon görümcekaç yaşındaydı.
kocişe de öyle dedirtcem akşamVuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
siz yazadurun gelcem ben.
ayy pırasayı bende çok severim. bol limonlu olacak missssssss
17 canım tam ergen dönemleri işte
kocişe de öyle dedirtcem akşam
geç kalma yavrum daha yemek yapıcam sonra yıkanıcam süslenicem püslenicem kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?