Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

abla ben daha 22 yaşındayıııımmmm

aynen canım bal köpüğü gibi değişik bir renk adı yok
kuaför küllü bir renk senin saçın demişti :26:

ya haftasonu bende yakacağım yakmam lazım inanılmaz çulsuzlaştı saçlarım çok üzülüyorummmmm:26:... aynen benımkuzenınkıde kızıl gibi olmuş bana seninki hepten kıpkırmızı olur saçın açık renk olduğu için dedi ama artık rengi çok sorun etmiyorum saçım dökülmesin bana yeter İNŞALLAH
kızım kapandım diye yüzüme artık bakmayanlar var biliyor musun çok şaşırıyorum :26:

hoşgeldin aramıza

bioblası duydum ama hiç kullanmadım onuda deneyeyim ozaman ama kına yinede yakacağım bu haftasonu

maşallah sana

ben 26 yaşındayım ve bekarım bankada çalışıyorum devlet bankası ve ben salı günü kapandım
şuanda benim olayım bu
he birde 2 yıllık ilişkim var adını koymak kısmet olamıyor birtürlü :26:

ayyy evetttt küllü gibi ama cooook güzel bnm sacımda o renkkkk olsayyyyydııı nolurdu hee nolurduuuuu

kapandın diye yüzüne bakmamakta nesi. ayıp bişeyyy mi yyapmışsııın
bu nasıl bi zihniyet

o ne demek yaa öyleee

günaydııııınnn bu aradaaa
konu saçtan açılışken e benimde zafım zatennn
böyle kestirmek istiyorummmmmm:84::84:
ama benim saç telim yumşak değil daha sert ve düz değil kısalttıkça dalgalanıyor
ve resimdeki gibi durması imsaknssssııııııııııızzzzzzzz

piskocuğum. hoşgeldin bebişim.

o saç modelini bende seviyorumm ama hic cesaret edemiyorum.

gür sacta o model daha iyi olur sanki:44:

ayyy evetttt küllü gibi ama cooook güzel bnm sacımda o renkkkk olsayyyyydııı nolurdu hee nolurduuuuu

kapandın diye yüzüne bakmamakta nesi. ayıp bişeyyy mi yyapmışsııın
bu nasıl bi zihniyet

olur kuzum vereyim sana yıp ediyorsun bir saçın lafımı olur

saçma pis kötü kaka bir zihniyett

Son düzenleme:

gunaydın bebeğimmmmmmm

sormaaa
burada benı çok seven bir kız vardı
her sabah bana günaydın güzel n..... derdi gülerek kız çok seviyordu beni.. çıkarken iiyi akşamlar güzel ne.... derdi. böyle yanımdan gecerken ya ben cok sevıyorum morinciyi maşallah nasıl güzel iyi bir kız falan derdi hep
kapandım ya
sabah gördüm günaydııın dedim gülerek yüzüme baktı sonra hiçbirşey demeden arkasını döndü

neyse ALLAH büyük hidayet versin

aaaaaaaaaaaaaaayy bende çok seviyorum o saç şeklini hemde benım saçım tammmmmmmmmm o şekle uygun düzzzz ve yumuşak ama hiç cesaret edememiştimmmm :18::18::18:

artık kapalı olduğuma göre bi ara onuda denerim korkmadan

piskocuğum. hoşgeldin bebişim.

o saç modelini bende seviyorumm ama hic cesaret edemiyorum.

gür sacta o model daha iyi olur sanki:44:
hoşbulduk canımmm
hayır işte benim saçım gür şekil verene kadar anam ağlıyor
çoğu zamanda şekilsiz çıkıp gidiyorum zaten koyveriyorum anlıcağın benimki nasıl olsa görmüyor beni diye
ama bende ki bu saçla böyle kestirsem ya her gün düzleştirici vurcam saçıma ki ekstra yıprancak
yada hiç birşey yapmicam ve sağa sola uçuşan bi saç olcak:100::100::100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…