açım ama bişey yemek istemiyorum. hep çay içmek istiyorum şuanhiç bişi yemeden olur mu yaa akşama kadar aç mı durcan
yoğurt alcakmışsın bari yanınada doyurucu biskuvi bişi al
elma muz fln da olabilir en azından günlük ihtiyaçların karşılanmış olur
bütün gün yeşil çay olmaz ki zayıflatıyor mu bu niye sürekli onu içiyon ki
iştahın mı kapalı:26:açım ama bişey yemek istemiyorum. hep çay içmek istiyorum şuan
cıks 2. ama biri aile boyuydu
iştahın mı kapalı:26:
okadardan bişi olmaz yaa
banada bak 5e kadar çıktım
valla sağlıklı değil ama bende vazgeçemiyorum
heheh kalk hadi koş markete hazır işinde yokyook olsa yerim . ama yerimden kalkıp markete gidemem şuan(iştahım kapalı imajı vermeye çalıştım ama kendim bilem inanmadım )
koca tabağa döktüm. yerken yerken dıkandııııımmmm.
amaaannn yemicem be dedim. ama şuan olsa yerim
heheh kalk hadi koş markete hazır işinde yok
evet yaaaı ıhhhh. sıcacık yerden asla kalkamam saat 5 e kadar
kimseler gelmiyor bizim topişe yahu.
evet yaaa
lady de kaç zaman oldu uğramadı
nerelerde acaba
evett eveettt gelince anlatacak şeyleri olacaktır kesiiinnnDersleri erkendir, eve gelincede uyuyup kalıyodur.
Asıl olaylarr tosbağada bence
bugün kv.sinin komşuları gelicekti. bizimki izaura gibidir bugün
hoşgeldin canımmm nasılsın
evett eveettt gelince anlatacak şeyleri olacaktır kesiiinnn
hoşgeldin canımmm nasılsın
ıyıdır bacişkolar sızden naber bgn doktora gttmde raporluyum sızede bı ugrıyım dedım ozledım sızıhoşgeldin zeliş. naber?
10 gün geçti mi canım diğer rapor noldu :26:ıyıdır bacişkolar sızden naber bgn doktora gttmde raporluyum sızede bı ugrıyım dedım ozledım sızı
ıyıdır bacişkolar sızden naber bgn doktora gttmde raporluyum sızede bı ugrıyım dedım ozledım sızı
evet.
ben geçen akşam cips partisi yaptım . kaç paket aldığımı katiyyen söylemem :18::18:
yok cnm daha 10 gun olmadı ... bgn doktora gttım dun cok basım agrıyordu rapor aldım bır gunluk ... ıs konusunda gelısmeler var takım lıderım konustu bnmle telefonda sesım cok kotu cıktgı ıcın bende calısamıyorum hastayım ddm bı karar ver bu ıste devam etmek ıstıyormusun ıstemıyrmusun ddı eger ıstıyorsan kendını ve ses tonunu duzeltmen lazım ddı bnde tmm dusuncem ddm sonra ddmkı ama eger olmazsa bn nasıl cıkcam ısten para veremem ddm oda bn cıkarırsam para vermezsn ddı yrn konuscam cıkarsın ıns cıkarır paraya gerek kalmadan10 gün geçti mi canım diğer rapor noldu :26:
hıc ıyı gıtmıyor cnmiyilik ne olsun, piskoyla başbaşa kaldık, laflıyoduk öyle.
duyumlarıma gör senin sevdiceğin varmış, nasıl gidiyor , aranız nasıl*
Az sonra göreceksin. baya geridesin yevrumayyyyyyyyyyyyyyyy
bende yapıyorumki onu bazannn
ya merak ettim söyle kaç paket yedinnnnnnnnnnnnn
yok cnm daha 10 gun olmadı ... bgn doktora gttım dun cok basım agrıyordu rapor aldım bır gunluk ... ıs konusunda gelısmeler var takım lıderım konustu bnmle telefonda sesım cok kotu cıktgı ıcın bende calısamıyorum hastayım ddm bı karar ver bu ıste devam etmek ıstıyormusun ıstemıyrmusun ddı eger ıstıyorsan kendını ve ses tonunu duzeltmen lazım ddı bnde tmm dusuncem ddm sonra ddmkı ama eger olmazsa bn nasıl cıkcam ısten para veremem ddm oda bn cıkarırsam para vermezsn ddı yrn konuscam cıkarsın ıns cıkarır paraya gerek kalmadan
hıc ıyı gıtmıyor cnm
aaa güzelim onun bahanesi hazır
bana diyor ki sana uyupta işimden mi olayım
ben yapsam dicek işim bu benim kovsunlar mı maaşım kesilcek fln
ama sen zevkine yapıyosun der... 3 senede bi empati kurmasını öğretemedim
2.sınıftayken anatomiden hocamıza (kadın) hediye almıştık ve bi cafeye çağırıp verecektik hepimiz kız erkek karışık
anlamamış bu tabi erkekte olacağını cafede sonradan öğrendi bana trip attı ben bilmiyordumda işte sen nasıl aynı ortamda bulunursunda cafede fln... eee ben bulunamıyorum ama o pek ala abla kardeş diyebiliyor... ne kafasıdır bu ben 3 yılda değil heralde ömür billah çözemicem
amaaannn neyse canımm bizde kavganın biri biter öbürü başlar boşver
sen neler yapyosun bakalım hiç bişe anlatmıyosun
hadi inşAllah canım yaaa okadar hasta hasta çalıştırıyolar seni
yok cnm daha 10 gun olmadı ... bgn doktora gttım dun cok basım agrıyordu rapor aldım bır gunluk ... ıs konusunda gelısmeler var takım lıderım konustu bnmle telefonda sesım cok kotu cıktgı ıcın bende calısamıyorum hastayım ddm bı karar ver bu ıste devam etmek ıstıyormusun ıstemıyrmusun ddı eger ıstıyorsan kendını ve ses tonunu duzeltmen lazım ddı bnde tmm dusuncem ddm sonra ddmkı ama eger olmazsa bn nasıl cıkcam ısten para veremem ddm oda bn cıkarırsam para vermezsn ddı yrn konuscam cıkarsın ıns cıkarır paraya gerek kalmadan
hıc ıyı gıtmıyor cnm
kendını begenmıs bırı benlık degıl ıs meselelerımı halledeyım yolu gostercem suan onla ugrasamamAz sonra göreceksin. baya geridesin yevrum
aa nldu anlatsana :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?