kendını begenmıs bırı benlık degıl ıs meselelerımı halledeyım yolu gostercem suan onla ugrasamam
canım sen süründürüyon evelAllah
onuda ben yapamıyorum senin kadar dayanamıyorum
ne yalan söylemişti ki sana:26:
cok dusunuyorum ne yapacagım dıye ama bısecenek bulamıyorum ,hadi inşAllah canım yaaa okadar hasta hasta çalıştırıyolar seni
bari bu konuda insaflı olsun insanlık göstersin de çıkarsın seni işten
sende ödemezsin okadar parayı biriktirdiğinde sana kalmış olur en azından
ama yinede körü körüne dalma derim çıkması kolay işten takım lideride el attıktan sonra
sen yinede kesin kararını vermeden bir düşün yinede nine boyuna
bankadan çıktıktan sonra ne yapacaksın
süründürülmeyi hakediyor ama birde adam olsa birde düzelse iyi oalcak ama neredeeeeee
ya bikere gitme dediğim yere tamam gitmycem dedi sonra ben uyuyunca gece gitmiş... ben ertesi gün faceden tesadüfen gördüm kükredim mahvettim parçaladım estim ............ ama nooldu geçti işte.....
birkerede yine kuzenımleyım demişti bana meğer liseden 30 kişi falan lise arkları buluşmuşlar fasıla gitmişler
aynı şekilde onuda faceden hiç alakası olmayan bi kızın facesinden gördüm oda kızı ortak arklarda gördüm ilkdefa aaa buda kimmiş dedim sayfasına bir girdimki öylesine girdim brde normalde hiç bakmam mileltin sayfasına yoktur öyle huylarım benımkı orada oturuyor fotolar vs kızın sayfasındaozamanda canına okumuştum bak yine çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sinirlendimmmm
adama bak ya
pis yalancı
iştahın mı kapalı:26:
okadardan bişi olmaz yaa
banada bak 5e kadar çıktım
valla sağlıklı değil ama bende vazgeçemiyorum
yook olsa yerim . ama yerimden kalkıp markete gidemem şuan(iştahım kapalı imajı vermeye çalıştım ama kendim bilem inanmadım )
koca tabağa döktüm. yerken yerken dıkandııııımmmm.
amaaannn yemicem be dedim. ama şuan olsa yerim
ı ıhhhh. sıcacık yerden asla kalkamam saat 5 e kadar
kimseler gelmiyor bizim topişe yahu.
dedim ama ben
en fazla üşenir ondan yemez
gelen herkesi ziya diye diye kovalarsan gelmez tabisii
ben demiştim sana hiç misafirperver diilsin
yaa ben hiç sormasamıydım şimdi durduk yere hatırlattım sanasüründürülmeyi hakediyor ama birde adam olsa birde düzelse iyi oalcak ama neredeeeeee
ya bikere gitme dediğim yere tamam gitmycem dedi sonra ben uyuyunca gece gitmiş... ben ertesi gün faceden tesadüfen gördüm kükredim mahvettim parçaladım estim ............ ama nooldu geçti işte.....
birkerede yine kuzenımleyım demişti bana meğer liseden 30 kişi falan lise arkları buluşmuşlar fasıla gitmişler
aynı şekilde onuda faceden hiç alakası olmayan bi kızın facesinden gördüm oda kızı ortak arklarda gördüm ilkdefa aaa buda kimmiş dedim sayfasına bir girdimki öylesine girdim brde normalde hiç bakmam mileltin sayfasına yoktur öyle huylarım benımkı orada oturuyor fotolar vs kızın sayfasındaozamanda canına okumuştum bak yine çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sinirlendimmmm
adama bak ya
pis yalancı
yani canım orası kesin zaten yeni iş bakacaksındacok dusunuyorum ne yapacagım dıye ama bısecenek bulamıyorum ,
ben bu ısı cok ıstedım ama daralıyorum dayanamıyorum artık ne bılıyım
baska bı ıs bulurum heralde
haklısın ... kac gndr sms ı yoktu zaten konusmuyorduk bgn yapmıs , ayrılmak en ıyısı zaten sevgılı gbıde degılızAa, öyleyse ver yolu. ne bekliyosun ki
o nasıl soru
onun iştahı kapalı olur mu
mümkün değilki öyle birşey
haklısın ... kac gndr sms ı yoktu zaten konusmuyorduk bgn yapmıs , ayrılmak en ıyısı zaten sevgılı gbıde degılız
iyilik ne olsun, piskoyla başbaşa kaldık, laflıyoduk öyle.
duyumlarıma gör senin sevdiceğin varmış, nasıl gidiyor , aranız nasıl*
sen bu gazla seninkine trip atarsın bu akşam
:122::122::122::122::122:
evet yaaaa tospaaa gelsinn lady gelsiiiinnnn nerlerdelerZiyalar gelmesin. eskiler gelsin benene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?