Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım sen süründürüyon evelAllah
onuda ben yapamıyorum senin kadar dayanamıyorum

ne yalan söylemişti ki sana:26:

süründürülmeyi hakediyor ama birde adam olsa birde düzelse iyi oalcak ama neredeeeeee

ya bikere gitme dediğim yere tamam gitmycem dedi sonra ben uyuyunca gece gitmiş... ben ertesi gün faceden tesadüfen gördüm kükredim mahvettim parçaladım estim ............ ama nooldu geçti işte.....

birkerede yine kuzenımleyım demişti bana meğer liseden 30 kişi falan lise arkları buluşmuşlar fasıla gitmişler
aynı şekilde onuda faceden hiç alakası olmayan bi kızın facesinden gördüm oda kızı ortak arklarda gördüm ilkdefa aaa buda kimmiş dedim sayfasına bir girdimki öylesine girdim brde normalde hiç bakmam mileltin sayfasına yoktur öyle huylarım benımkı orada oturuyor fotolar vs kızın sayfasında ozamanda canına okumuştum bak yine çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sinirlendimmmm

adama bak ya

pis yalancı

cok dusunuyorum ne yapacagım dıye ama bısecenek bulamıyorum ,
ben bu ısı cok ıstedım ama daralıyorum dayanamıyorum artık ne bılıyım
baska bı ıs bulurum heralde

sen bu gazla seninkine trip atarsın bu akşam

dedim ama ben

en fazla üşenir ondan yemez

yaa ben hiç sormasamıydım şimdi durduk yere hatırlattım sana
geçip gitmiş canım ne diyim zaten son olaylardan sonra bence iyice gözü korkmuştur
dahada böyle saçmalıklar yapamazzz

cok dusunuyorum ne yapacagım dıye ama bısecenek bulamıyorum ,
ben bu ısı cok ıstedım ama daralıyorum dayanamıyorum artık ne bılıyım
baska bı ıs bulurum heralde
yani canım orası kesin zaten yeni iş bakacaksında
nebilim işte pişman olma diye iyice düşün diyorum
sonra almazlar tekrardan seni bankaya:26:

açlarınızın dökülmesi, kırılması, cansızlığı,uzamaması için bir kür tavsiye edeceğim.

Kür haftada 1 kez uygulanıyor.

Saç uzunluğuna göre (kısasaçlar 5-10 yaprak, uzunsaçlar 15-20 yaprak) zeytinyaprağını 1,5 su bardağı su ile beraber cezvede kaynatıyoruz. Su ile kaynayan yapraklar içinde iken demliyoruz.

Su ılık duruma geldiği zaman saç derisinden itibaren bütün saçlara uygulayın.

1 gece bununla dursun ve sabah sadece durulayın. Ardına sampuan ve krem kullanmayın.

Haftada 1 kere kullanın .Daha fazlası saç renklerinin açılmasını sağlıyor tavsiye etmiyorum ..

3 ay da gözle görünür bir değişiimi farkedeceksiniz ..

DİPNOT:

2. kez kaynatılan yapraklar kadın hastalıklarına ve böbrek rahatsızlıklarına da iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…