• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

inanır mısın dün akşam konuştuk bunu ve ona sitem ettim: bilmiyosun beni teşvik etmiyosun , önceden namaz kılardın şimdi kılmıyosun bile demiyosun dedim.

ben bilmiyorum,bu yaşa geldim öğrenemedim dedi. baya tartıştık anlayacağın.

:50::50::50:

hadi yaaa :/:/

bu konu yüzünden mi tartıştınız başka şeyden tartışırken bu konumu aaçıldı orası önemlii

birde namaz kılmayı bilmiyor mu ?

benımkı bılmıyor ben çok teşvik ediyorum ama :50::50::50::50::50::5:

hadi yaaa :/:/

bu konu yüzünden mi tartıştınız başka şeyden tartışırken bu konumu aaçıldı orası önemlii

birde namaz kılmayı bilmiyor mu ?

benımkı bılmıyor ben çok teşvik ediyorum ama :50::50::50::50::50::5:

başka şey konuşuyoduk sonra bu konu açıldı. :50:

namaz kılmayı biliyor , cumaya falan giderdi hep.

ama ne bileyim, bana bişiler katsın isterdim açıkçası.

bu kız harbiden tv izlese ben inanmam söyliyim aklıma hemen :23: gelir :36::36::24::9::9::9::9::9:
anamm kız valla p.tesi salı tv izliyorum mutlaka o ses türkiyeyyi gökhan için izliyoz:27::27: şimdi ona da mı inanmayacanızz:9::9:

hehehe delisin sen yaa :9::9:

tepki verecek inanlarmı ailen. bence saygı duyarlar öyle senin hayatına çok müdahale edeceklere benzemiyorlar ama sen çok ddaha iyi bilirsin tabiisi. nekadar güzel eşinin bu konularda sana bilgi aktarıyor olması. bende hep eşim benden daha bilgili olsun dini konularda isterdim :ssz:
istemiyolar canım nişanlandığım zaman annem böyle bi şey için huzurun bozulsun istemeyiz kocanla ama bari buraya o şekilde gelme kılığına kıyafetine dikkat et ama başını kapatmadan gel demişti:26: valla benim cahilliğim mi bilmiyorum ama her konuda benden çok biliyo ve bi soru sorduğumda mutlaka bi cevabı vardır bu da benim çok hoşuma gidiyo:31:
lunna gel kuzum bilinçleniyoruuuuuuuuuuuuuzzzzzz:23::23::21::21::21:
kızzzzzzzzzz sus özelden konuşulacak şeyler bunlar kocam kırıcak bacaklarımı heee:52::52:
inanır mısın dün akşam konuştuk bunu ve ona sitem ettim: bilmiyosun beni teşvik etmiyosun , önceden namaz kılardın şimdi kılmıyosun bile demiyosun dedim.

ben bilmiyorum,bu yaşa geldim öğrenemedim dedi. baya tartıştık anlayacağın.

:50::50::50:
ben de zaten bundan korkuyorum açkçası çünkü evlendikten sora koca, karısından mesul oluyo benim kılmadığım namazın günahı ona da yazılıyo ben kuranlı düğüne gitmiştim ya hoca evlilik hakkında konuşurken bunları hep anlattı:26:

anamm kız valla p.tesi salı tv izliyorum mutlaka o ses türkiyeyyi gökhan için izliyoz:27::27: şimdi ona da mı inanmayacanızz:9::9:

istemiyolar canım nişanlandığım zaman annem böyle bi şey için huzurun bozulsun istemeyiz kocanla ama bari buraya o şekilde gelme kılığına kıyafetine dikkat et ama başını kapatmadan gel demişti:26: valla benim cahilliğim mi bilmiyorum ama her konuda benden çok biliyo ve bi soru sorduğumda mutlaka bi cevabı vardır bu da benim çok hoşuma gidiyo:31:

kızzzzzzzzzz sus özelden konuşulacak şeyler bunlar kocam kırıcak bacaklarımı heee:52::52:

ben de zaten bundan korkuyorum açkçası çünkü evlendikten sora koca, karısından mesul oluyo benim kılmadığım namazın günahı ona da yazılıyo ben kuranlı düğüne gitmiştim ya hoca evlilik hakkında konuşurken bunları hep anlattı:26:
vaaah başıma geleeeeeennn:14::14::14::14:
aaaahhh ahhh onu bende çooooooooooooookkkkkkkk isterdimmmm :50::15::14::14:
:43:

ben anlamıyorum istemeyenleri ya :5: yani kendin kapanmazsın ona kimse birşey diyemez ama başkalarının kapanmasına karşı çıkmak bana çok yanlış geliyor bu kişi babam bile olsa ki benım baabamda istemiyordu:50:. karşı çıktıkları şeyin ALLAH ın emri farz olduğunun farkındalarmı acaba :5:
müslüman olmayanlara sözüm yok onlar önce müslüman olsun :):) ama müslüman olupta ALLAHIN emrine karşı olanları hiçbirzaman anlamadım anlamayacağımda:5:

evet onu bende duymuştum
kadın kocasının günahlarından sorumlu değilmiş ama erkek karısının günahlarından sorumluymuş.. :26:

ben dün cok ağlaştımmm bugün ağlamayacağım burda:19:

hişşşt susun bakayım

Size bişey diyim mi erkeğin o kadar çok şey bilmesi o kadarda iyi değil. Benimki hep kendine yontuyo. Hep kadınların erkeğin sözüne karşı çıkmaması, sesini yükseltmemesi vs. ile ilgili ayetler söylüyo ben cvp veremiyorum :53: böyle kalıyorum işte.

Bende çok bilsem cvp vericem sus dicem öyle ayet varsa böyle de var:19:

Tabi bende her sorumun cvbını alıyorum çopu zmn hayranlıkla dinliyorum ama kötü yanı da var işte. Bazen onun sözünü dinlemem için beni kandırdığını düşünüyorum:1:

Size bişey diyim mi erkeğin o kadar çok şey bilmesi o kadarda iyi değil. Benimki hep kendine yontuyo. Hep kadınların erkeğin sözüne karşı çıkmaması, sesini yükseltmemesi vs. ile ilgili ayetler söylüyo ben cvp veremiyorum :53: böyle kalıyorum işte.

Tabi bende her sorumun cvbını alıyorum çopu zmn hayranlıkla dinliyorum ama kötü yanı da var işte. Bazen onun sözünü dinlemem için beni kandırdığını düşünüyorum:1:

kandırmıyor kuzum doğru

ama sen bilinçli olsan senin kozun çok daha fazla olur aslında

kadın erkeğin gelincik çiçeğidir demiş Peygamber efendimiz stres topudur dememiş dersin sende ona :33::27::27::27::27::27:

ben anlamıyorum istemeyenleri ya :5: yani kendin kapanmazsın ona kimse birşey diyemez ama başkalarının kapanmasına karşı çıkmak bana çok yanlış geliyor bu kişi babam bile olsa ki benım baabamda istemiyordu:50:. karşı çıktıkları şeyin ALLAH ın emri farz olduğunun farkındalarmı acaba :5:
müslüman olmayanlara sözüm yok onlar önce müslüman olsun :):) ama müslüman olupta ALLAHIN emrine karşı olanları hiçbirzaman anlamadım anlamayacağımda:5:

evet onu bende duymuştum
kadın kocasının günahlarından sorumlu değilmiş ama erkek karısının günahlarından sorumluymuş.. :26:
öyle tabi cnım ama allah bana o gücü verir inşallah ailemin karşısında dik durabilirim bi de noluyo biliyo musun şimdi kocam beni zorluyo diye düşünenler olacak ha tabiki o da istiyo ama zorlama yok o bana anlatıyo bana mantıklı geliyo hepsi bu neyse ne diyim allah yardımcım olsun.

Evet konumnuza dönelim.

Gelinliğin içine ne giymiştin diyorduk biz :33::27::27::27::27:
onu söylerim ki tabikisi jartiyer ve büstiyer takımı:23::23: bence mutlaka giyilmeli :34:

:9::9::9::9::9::9::9:
kereviz diyorduk birde bi ara

birde tv izleme :27::27::27:
krevizde çok faydalıymış öyle diyollaaa:1::1:

ahahahah:1::1: bana da aynını yapıyo bende böyle kalıyorum :44::44: bi şey diyemiyorum :1::1:

ben onun adına üzüldüm zateeen :14:
aslında birbiriimizi teşvik edip başlayıp bırakmayalım yaa:26::26:

Back
X