• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

allahımmmmmm sana geliyorummmm:27::27: vallahi bugün hepimiz tam formumuzdayız baya güldüm :9::9: örgüler permalar boyalar pihuvvvv

bak aklıma getirdin o daha temiz iş bi de ben beklemiorum hepsi bir çıkmıyo çıkaanları pıt pıt alıyorum rahatlıyorum:34:

ayy yıllarca top sakalla yaşadım ben:27::27: sonra baktım düğüne bikaç gün kalmış mecbur kırdım dizimi gittim kuaföre resmen ağladım ama ilk olduğu için öyleymiş şimdi acımıyo ki:27::27:
top sakallll mı :9::9: evet aslında ağdaya baya alıştım ben ama aşağı mahallenin baya aşağısını yapamıyorum. alışıcam ama :kkk: zaten başka şansım yok :27:
kız renk vermemek için parolayı değiştirdim :27::27:
yarınada başka bişi bulursun sen :9::9:
saçıma kına yakacaktım ya artarsa yaparım :33::33::33::36::36::52::52::52::52:
ksdjhfdjhfkjhskfjhjkhdfkjshf. kızıl kızıl dolaştırırsın :9::9:

allahımmmmmm sana geliyorummmm:27::27: vallahi bugün hepimiz tam formumuzdayız baya güldüm :9::9: örgüler permalar boyalar pihuvvvv

bak aklıma getirdin o daha temiz iş bi de ben beklemiorum hepsi bir çıkmıyo çıkaanları pıt pıt alıyorum rahatlıyorum:34:

ayy yıllarca top sakalla yaşadım ben:27::27: sonra baktım düğüne bikaç gün kalmış mecbur kırdım dizimi gittim kuaföre resmen ağladım ama ilk olduğu için öyleymiş şimdi acımıyo ki:27::27:

ahahahahahahaha ya koptummmmmmmmmmm:52::52::52:

kıza bak örgüler permalar boyalar
diyorrrrr
tv izlemeler kahvaltılar jartiler nnolduuuuuuuuuuuu

he birde top sakal dedi yaaaaaaaaa:52::52::52::52:

yeter dayanamiiciiim beni bugun daha fazla güldürmeyin yoksa işten kovulcam sizn yüzünzden :52::60::60::60::60:

benmkısı hiç alışmadı hep acıyor hep acıyor :50::50::50:

top sakallll mı :9::9: evet aslında ağdaya baya alıştım ben ama aşağı mahallenin baya aşağısını yapamıyorum. alışıcam ama :kkk: zaten başka şansım yok :27:

hep görünen yerlerimize mi şekil vercez yanii:27::27: kız ne biçim ağrıyodu katlanamıyodum nasılsa çalışmıyorum işsiz işsiz dolanıyorum sallıyodum:34: o aşağı mahalleye bi gel zaten hem uzun süre sana bay bayy yapmıyo ordan:12::12:

benımde hiç alışmadı ya la :50::50:

hep görünen yerlerimize mi şekil vercez yanii:27::27: kız ne biçim ağrıyodu katlanamıyodum nasılsa çalışmıyorum işsiz işsiz dolanıyorum sallıyodum:34: o aşağı mahalleye bi gel zaten hem uzun süre sana bay bayy yapmıyo ordan:12::12:

bu sefer ben anlamadım
bayy bayy yapmıyor u :26::44::44:

hayır olsun inŞALLAH yoksa yandık bukadar çok gülmeye :30::30: :9::9::9:
ayy hala da gülüyoruz daha komiklik yapana tek ayak üstünde durma cezası veriyorum hee haberiniz olsun:20::20:

ahahahahahahaha ya koptummmmmmmmmmm:52::52::52:

kıza bak örgüler permalar boyalar
diyorrrrr
tv izlemeler kahvaltılar jartiler nnolduuuuuuuuuuuu

he birde top sakal dedi yaaaaaaaaa:52::52::52::52:

yeter dayanamiiciiim beni bugun daha fazla güldürmeyin yoksa işten kovulcam sizn yüzünzden :52::60::60::60::60:

benmkısı hiç alışmadı hep acıyor hep acıyor :50::50::50:
aman allah korusun kız negzel tüm gün bizlesin işte olmasan gelmezsin kii:26:

dimi. Dur ben ' A ' yapayım. afilli olur hem :52:

1-2 kez yapına alışılıyo baya baya indim zatiiii :27:

ayy hala da gülüyoruz daha komiklik yapana tek ayak üstünde durma cezası veriyorum hee haberiniz olsun:20::20:

aman allah korusun kız negzel tüm gün bizlesin işte olmasan gelmezsin kii:26:

a evetttttttttt
evde olsam bukadar duramam bilg başında

ozaman napıyorum komiklik yapmak yok bitti paydos :27::27::27::27::27::27::27:

yapamıyorum kiiii :50::50:

sen kendin mi yapıyorsun :26:

evet kuşum. baya baya alıştrdım . daha derinlere inmem gerekir tabisi. zamanla olacak o da :21:

dene sende bi kaç kez. vallahi alışırsın bak. üst kısmını yap bi kaç kez. öylelikle alışılıyo cesaret geliyor bak.

bu sefer ben anlamadım
bayy bayy yapmıyor u :26::44::44:
kız bu seferde bronz sana anlatsın o zaman:1::1:

dimi. Dur ben ' A ' yapayım. afilli olur hem :52:

1-2 kez yapına alışılıyo baya baya indim zatiiii :27:
yaa bronzzzzz:9::9: ilk cezayı sen aldın güldürmek yoktu daha :27::27: cezalısın kal ayağa yavrum:4::4::27::27:

Tüy çıkmıyor demek istiyor haydarın yankisiii :3: :9::9:
bak ne güzel anlaşıyoruz biriniz anlamayınca ötekiniz anlamış oluyo:27::27:
a evetttttttttt
evde olsam bukadar duramam bilg başında

ozaman napıyorum komiklik yapmak yok bitti paydos :27::27::27::27::27::27::27:

sen paydos didin ama bak bronz hızını alamıyo:32::32:

Back
X