• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

konuyu tüylere gtiricem. hazır mısın? :27:
ne de güzel olur tüysüz şeftali dimiğğğğ:39::39::27::27:
Açılın açılın bilgiye en çok benim ihtiyacım var ben nişanlıyım acele tarafından öğrenmem lazım. Boncuk yolu kapama Tospik bana öğretsin sonra ben sana öğretirim:23::23::23:

:27::27::27::27::27:

all bi deli hatun daha geldi kendimi haydar amca gibi hissetmeye başladım:37:

hı hımm çok doğru bi yaklaşım tv ve o mükemmel ikili :27:

kılıyo canım vakit namazlarını da kılar iş yerindeyken cumayı kaçırmaz ama işte evde bazen savsaklıyo aslında ben biraz daha üstüne düşsem kılsam o da kılar ama işte ben ona uyacağıma o bana uyuyo evdeyken:26::26:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :50:

hemennnnnnnnnnnnnnnn namaza başla tospaaaaaaaaaaaaaaaaa:21::21::21::21:

kız siz çok fenasınız hee valla kocam okursa beni beng bengggg:67::67::104::104:

kız ne hazırlığı bugün pek tembelimm daha yatağımızı yeni topladım o da ihtiyaç molası vermeye kalkmıştım baktım yatağı unutmuşum topladım aslında toplamasam da olurdu akşama ne kaldı ki:9::9:

egegeg

okumasın yaaaaaaaaaaaaa çok utanırızzzzzzzz bizzzzzzzzzzz :17::17:
sanada yazık olur:27::27:

bugun tembel günüdesin yani
olsun kuzum kaç gündür atom karınca gibisin bugun tatil yap :8:

şy gibi oldu bu.

seksi şeyler giymeye gerek yok. nasıl olsa 5 dk ya üstünüzden cıkarılcak .. gibiiii:33::33:
acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsın:24::24:

dün akşam olduğunu biliyoruzkiii dün söylemiştin hatta hazırlık yapayımki yarın annesini çekebileyim demiştin

biliyoruz biiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz:23::23::23::27::27::27::27::27:
kız bugün kv de olmam lazımdı o zaman senin dediğine göre:9::9:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :50:

hemennnnnnnnnnnnnnnn namaza başla tospaaaaaaaaaaaaaaaaa:21::21::21::21:
inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcam:21::21:

acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsın:24::24:

inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcam:21::21:

heeeeeeeeee hıııııııııııı o bi gün öndeydi değilmi :1:

afferim kuzum kıl kıldır :46::46::46::46:

egegeg

okumasın yaaaaaaaaaaaaa çok utanırızzzzzzzz bizzzzzzzzzzz :17::17:
sanada yazık olur:27::27:

bugun tembel günüdesin yani
olsun kuzum kaç gündür atom karınca gibisin bugun tatil yap :8:
aynen ya ev temizliği kv misafiri falan yarın da alışverişe gidicem inşallah ohh ama akşam düğün varr allahım yaa yiterrr kış geldi yazı bekleyin düğün mevsimi geçti demek istiyorummmmmm:84::84::84:

tospik naptın ağdamı epilasyon mu

onuda öğrenelim madem ne kaldı geriye :52::52::52::52::52::52:
kızzz onu da bilmeyiverin daaaa şimdi napıyonuz siz ona devam edin iştee:27::27: 3 cadı birleşti soru yağmuruna tutuldum:37:

ben burdan şey anladım.

yavaş ve uzun uzunn yemeli :44: :30:

aynen ya ev temizliği kv misafiri falan yarın da alışverişe gidicem inşallah ohh ama akşam düğün varr allahım yaa yiterrr kış geldi yazı bekleyin düğün mevsimi geçti demek istiyorummmmmm:84::84::84:

kızzz onu da bilmeyiverin daaaa şimdi napıyonuz siz ona devam edin iştee:27::27: 3 cadı birleşti soru yağmuruna tutuldum:37:

oo daha bitmemiş senin maratooonnn :27::26:

olmaz onuda bilelim bu son hadi :33::33::32::32::32::32:

ben hiç bişey yapmıyorum... öğk :52::52::52::52::52::52::52::52:

ben burdan şey anladım.

yavaş ve uzun uzunn yemeli :44: :30:
zevk meselesi şekerim kimisi karnını doyurmak için yer yemeğini kimisi de yemekten zevk almak için yer:34:

heeeeeeeeee hıııııııııııı o bi gün öndeydi değilmi :1:

afferim kuzum kıl kıldır :46::46::46::46:

evet öyleydi ayrıca bi şey dicem siz kahvaltı yapmıyo musunuz sade akşam mı yenir yemek :27::27::33::33:

Back
X