Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hoşgeldin kamber

ayyyy çok güldüüüüüümmmm

aaa kuzum prosun artık sen uğraşma öyle

ladye sor o anlatsın sana
yada sanırım pro üyeliğin kullanımı hakkında bir topik vardı onu ara bul istersen canım rahat rahat kullan artık üyeliğini
bakarım canım bi ara artık akşam yatmadan dolanırım topicleri
daha çok yeniyim zaten akşamdı ya derbi
ben birde sanıyorum kk pro kartı bana kargoyla göndercekler ben yapçam ayarları
derbiden sonra bi girdim kazen şipşak kırmızı yapmış hemen

Son düzenleme:
anladım canım bendede duruyodu ellememiştim ama baktım kendisi silmiş..

hee iyi zamanla alışırsın kuzum

o benı faceden sılınce ben onu kk dan sılmıstım cnm.. boşver

Son düzenleme:
Bakın size şimdi ne anlatçamm...

Ben faturamı değiştirmek istiyorum son 1 aydırda araştırma içerisindeyim
Telefonumda kullandığıminternet paketimde bitti haftasonu ve bir tarife acilen seçmem lazım
şuanda evin wifisine bağlanıyorum çünkü dışarı çıkıncada netim yok ve konuşamıyoruz aşkmla...

Bende bugün gittim baktım yine ama almadım tarifeyi benimkine sorim dedim önerdikleri internet bize yeter mi diye...
Ben teldeki neti sadece whatsApp viber Tango gibi ufak mesajlaşma programları için kullanıyorum...
Skype neti çok yiyo özelliklede sesli konuşunca onuda zaten pc den açıyorum...
Annemlere gidince ama mecbur sadece telefonumda net var evde internet yok çünkü..

Bende dedim ki az önce sevgilime aşkım dedim netin mb leri düşük ama annemlerede fazla gittiğim yok
en fazla kışın yeni yıl tatilinde 1 hafta evde olcam ondada 1 hafta sesli konuşmasakta olur...
Tami bu beni kafalamaya başladı waayy demek öyle sesli konuşmasakta olur bilmemne ama aynı zamandada gülüyor
Anlıyorum yani takılıyor bana bende güldüm tabi gülüştük bilmemne...

Bende dedim ki tamam iyi yapmıyorum o zaman o tarifeyi başka bakçam dedim
kiiiiiii iş inada bindi yok yapacaksın dedi bana bende hayır yapmicam dedim vs vs yapçaksın yapmicam diye uzadı gitti...
Çok sıkı inatlaştık ve bana dedi sana mühlet bugün saat 4e kadar onu yapana kadar sana tek bir kelime bile yazmicam dedi...
Bende inat damarım kabardı tabi dedim kendin bilirsin bak görürsün dedi bana ve yemin etti yazmicam görcen dedi...
Hatta yeni eğitim tarihleri çıkmıştı buluşmamıza çok uygunlar ama inadından ne dediğini bilmiyor
Bana dedi eğitim isteğime onay gelmediyse direk maili iptal etçemmm
Bende dedim işte bunu demicektin x ciğimmm.... veee şuanda durum budur...
Fikrini sorim kendi başıma almim faturayı dedim sorduğuma pişman etti yaa konunun geldiği noktaya bak

Son düzenleme:

ben :111: oldum şuan. 2-3 kere okucam şu yazdğını.

hoşbuldum canım okudum bu hafta kv arıycakmış anneni hayırlısı inşallah

her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır canım accuk da senden dinleyelim

ne anlatımmm
hee ordan buluver işte canım ortak arkadaş diye çıkar zaten

ayyy birde sen iki yıl benimkinin memleketinde görevdeydin ya
benimkinide görmüşliğin vardır belkiii

tmm cnm
olabilir kız bankadaydı demı hangisindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…