çok mu karışık anlattım:26:ben :111: oldum şuan. 2-3 kere okucam şu yazdğını.
canım o yeni girdi bankaya bu sene haziranda işte bankadan tanımazsın büyük ihtimalne anlatımmm
tmm cnm
olabilir kız bankadaydı demı hangisindeydi
canım o yeni girdi bankaya bu sene haziranda işte bankadan tanımazsın büyük
babasının yıllardır merkezde eczanesi var ordan belki tanıyabilirsin abisininde telefon dükkanı var
ahhh bi gitmek görmek kısmet olmadııhmm evet zaten bu yaz döndüm bende ordan
eczaneyle dükkanı görmüşümdür kesin zaten çarşısı küçüktü
ahhh bi gitmek görmek kısmet olmadıı
yiyosa iptal etsin yaa sırf boş laf sallıyor onu iptal etse derisini yüzeceğimi biliyor...niahaha2.okuduğumda anladım . Gayet detaylı yazmışsın ama başka şeylede ilgilendiğim için tam anlayamadım.
Eee sen haklı olarak paket yapmak istememişsin annende cok kalmadığın için. 1 haftacık için yani ne gerek var ki :26: niye bu kadar uzattı acaba.
bide sacma bi sebepten maili iptal etcem diyo he, görüşemiceniz yani. sanki sık sık görüşüyonuz da seni neyle tedit ediyoo ya
aaa niye öyle dedin kiiibi gören pişman bi de görmeyen
şaka bi yana hayırlısı canım ya kısmet olur inşallah
yiyosa iptal etsin yaa sırf boş laf sallıyor onu iptal etse derisini yüzeceğimi biliyor...niahaha
ben ona dedim ya aşkım mb ler düşük ama zaten birtek okuldayken lazım oluyor whatsapp ki sende bankadasın pek harcamıyoruz
eve geldiğimdede evin netine bağlanıyorum dedim... ha sadece işte annemlere 1 haftalığına gittiğimde sesli konuşamicaz çünkü faturanın neti düşük ama idare etmek amaçlı 1 hafta sesli konuşmasakta olur dedim ağzımdan kaçırdım yanii..
vaayy sana koymuyor demekki konuşmasak sesimi duymasan bilmemne tabi şımarmak istedi ilk başta belli ki
ikimizde gülüşüyoduk zaten ama sonra çok uzattı ve ben alınmaya başlamıştım baktı iş ciddiye biniyor al al tamam dedi
benimde inadım tuttu almicam diyince o da ikna etçek güya tehdit etmeye başladı yok tek kelime yazmam yok bilmemne.. çocuk işte
boş konuşan insana erkek denir canımm hahahahBi insan niye boş konuşur ki ya
yapmayacağını bildiği halde yapcam etcem diyo.
aaa niye öyle dedin kiii
çok mu kötü oralarr ben mardine kadar varabildim şuan
daha ötesi nasip olmadı
benimde zorlanacağım kesin zaten canım ilk başlardayok canm sevdğin var ya senın için güzel olur
ben herkesten uzaktım sevdicegimden ailemden :2:
bi de farklı bi kültür falan olunca biraz zor olmustu bastan ondan öyle dedim :13:
benimde zorlanacağım kesin zaten canım ilk başlarda
ama gülü seven dikenine katlanır demişler
napalımm benimde kısmetimde o var işte
Bakın size şimdi ne anlatçamm...
Ben faturamı değiştirmek istiyorum son 1 aydırda araştırma içerisindeyim
Telefonumda kullandığıminternet paketimde bitti haftasonu ve bir tarife acilen seçmem lazım
şuanda evin wifisine bağlanıyorum çünkü dışarı çıkıncada netim yok ve konuşamıyoruz aşkmla...
Bende bugün gittim baktım yine ama almadım tarifeyi benimkine sorim dedim önerdikleri internet bize yeter mi diye...
Ben teldeki neti sadece whatsApp viber Tango gibi ufak mesajlaşma programları için kullanıyorum...
Skype neti çok yiyo özelliklede sesli konuşunca onuda zaten pc den açıyorum...
Annemlere gidince ama mecbur sadece telefonumda net var evde internet yok çünkü..
Bende dedim ki az önce sevgilime aşkım dedim netin mb leri düşük ama annemlerede fazla gittiğim yok
en fazla kışın yeni yıl tatilinde 1 hafta evde olcam ondada 1 hafta sesli konuşmasakta olur...
Tami bu beni kafalamaya başladı waayy demek öyle sesli konuşmasakta olur bilmemne ama aynı zamandada gülüyor
Anlıyorum yani takılıyor bana bende güldüm tabi gülüştük bilmemne...
Bende dedim ki tamam iyi yapmıyorum o zaman o tarifeyi başka bakçam dedim
kiiiiiii iş inada bindi yok yapacaksın dedi bana bende hayır yapmicam dedim vs vs yapçaksın yapmicam diye uzadı gitti...
Çok sıkı inatlaştık ve bana dedi sana mühlet bugün saat 4e kadar onu yapana kadar sana tek bir kelime bile yazmicam dedi...
Bende inat damarım kabardı tabi dedim kendin bilirsin bak görürsün dedi bana ve yemin etti yazmicam görcen dedi...
Hatta yeni eğitim tarihleri çıkmıştı buluşmamıza çok uygunlar ama inadından ne dediğini bilmiyor
Bana dedi eğitim isteğime onay gelmediyse direk maili iptal etçemmm
Bende dedim işte bunu demicektin x ciğimmm.... veee şuanda durum budur...
Fikrini sorim kendi başıma almim faturayı dedim sorduğuma pişman etti yaa konunun geldiği noktaya bak
yiyosa iptal etsin yaa sırf boş laf sallıyor onu iptal etse derisini yüzeceğimi biliyor...niahaha
ben ona dedim ya aşkım mb ler düşük ama zaten birtek okuldayken lazım oluyor whatsapp ki sende bankadasın pek harcamıyoruz
eve geldiğimdede evin netine bağlanıyorum dedim... ha sadece işte annemlere 1 haftalığına gittiğimde sesli konuşamicaz çünkü faturanın neti düşük ama idare etmek amaçlı 1 hafta sesli konuşmasakta olur dedim ağzımdan kaçırdım yanii..
vaayy sana koymuyor demekki konuşmasak sesimi duymasan bilmemne tabi şımarmak istedi ilk başta belli ki
ikimizde gülüşüyoduk zaten ama sonra çok uzattı ve ben alınmaya başlamıştım baktı iş ciddiye biniyor al al tamam dedi
benimde inadım tuttu almicam diyince o da ikna etçek güya tehdit etmeye başladı yok tek kelime yazmam yok bilmemne.. çocuk işte
ah cnm bnm ya resmen durup dururken hiç yok yere inatlaşmışsınızzzzz
bence hiç uzatma yaptır tarifeyi... hiçbirşey olmamış gibi de davran gitsin ortada birşey yok sonuçta kavga etmenizi gerektirecek :26:
ya canım öyle olsa bile aşkımm canımm diye sırnaşsaydı dişe diş dalıyor hemencanım kötü bir niyeti yok bence yok yre inada binmiş. benim yüzümden almamazlık yapmasın ben şaka yapmıştım ona diye düşündü bence ısrar etti sende almıycam deyince gıcık oldu ille al dedi inada bindi
sen al bence yine senin ilk dediğin olmuş olacak hiç büyütmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?