sana ben lazımım aslındaama rtük cezalarından korkuyorum
elinizi çabık tutun diye
ben hayalet mi olmuşum kız görmüyon beni
sen ayar çekersin
eskiden destan yazardın sen. şimdi yoooh.
herkes altta bkliyo.niye kimse konuşmuyo :26:
verimimi harcadığım başka işlerim var bebeğimkız kısa kısa da olsa yazıyom hep burdaydım bugün accık cnım sıkkındı o da geçti çok şükür bak aynı tosbik oldum yine
hayırlı olsun :)
ben bu tosbiği seviyorum işşşte
tosbik geri geldiiii
ayyyyyy hiç çekilmez o kadar cırtlak sesparmakları yorulmasın diye olabilirkız kk da dilek kutusu yok mu sesli konuşma şeyide olsa bazen öyle yapardık yazmaya üşendiğimizde pıt pıt konusuruz gerçi kadınlar kulübü kadınlar hamamına dönerdin herkesten bi ses aynı anda
hayırlı olsun :)
gazlama beni dayak yicem kocamdan en sonunda
ayyyyyy hiç çekilmez o kadar cırtlak ses
seninde bebişiiin
özele gel yavrum kocam görüyo kızıyo sonra
evet canım bosh çok iyi öneriyorum bende herkese. evlende sen de uğraş ohhh olsun dicem
evlenin çabık şiddetle tavsiye ediyorum
bence de hiç çekilmezdi kız bi sürü ince sesbronzum kız, bunlar cidden bizi izliyolar mı yoksa işleri mi var da yazmıyolar
sanamıymış hayırlı olsun
kocan burayı bilmeyeydi iyidi
muke ye deşifre oldun hadi. bu nicki de kndin mi söyledin
inşallah canım benim inşallahbakalım şu sallantılı dönemden bir kurtulabilirsem İNŞALLAH evleneceğim
bilmiyorum ki. kimsenin yazası yok galba
ayrıca o hamiş topic h.o. didi.topiğin ilk sahifesini okuyup geldi zaar
kız söylememe ne gerek var evlendikten sonra bulması hiç de zor olmadı ki aynı pc yi kullanıyoruz sonuçtatelefonum ortalıkta başta geçmişi siliyodum aslında ama kızdı niye geçmişi siliyosun diye hem bi şey sölim mi morincimi piskoyu nazarboncuğunu biliyodu sizi takip etse zaten benide eliyle koymuş gibi bulur akıllı kocam takıldığım topicin adını bile hafızaya kopyalamış
o halde sana muke diyebilirim?
tv ve kah.konularımız mazide kaldı desene
herkes altta bkliyo.niye kimse konuşmuyo :26:
kız söylememe ne gerek var evlendikten sonra bulması hiç de zor olmadı ki aynı pc yi kullanıyoruz sonuçtatelefonum ortalıkta başta geçmişi siliyodum aslında ama kızdı niye geçmişi siliyosun diye hem bi şey sölim mi morincimi piskoyu nazarboncuğunu biliyodu sizi takip etse zaten benide eliyle koymuş gibi bulur akıllı kocam takıldığım topicin adını bile hafızaya kopyalamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?