heee bizde onu diyorduk
ne yaptın bakalım oldumu aşureeeeeeee
iğkkkkkkkkkkkkk
bu espri neden hep illa yapılıyor kiğğğğğğğğğğ
daha yeni başladım aşureye kız, biraz sıcak suda bekletiyodum. şimdi düdüklüde göbek atıyo baklagillerim
Aaaa ben geri kalmişim mori ,
Bak senin nickini morincim ama ben o inciyi daha yeni farkettim desem ne dersin ?
Mor incim miş meğerse...
Aaaa ben geri kalmişim mori ,
Bak senin nickini morincim ama ben o inciyi daha yeni farkettim desem ne dersin ?
Mor incim miş meğerse...
ah cnm ya kıyamam ben sana :26:
üzme kendini lütfennn.. şuan çok erken bu kavgaları yapmak için zaten
zamanla herşey daha yerine oturacak.hayırlısı ne ise o olsun inŞALLAH
annenin seni anlamaması normal anneler genelde kendi dünyalarından bakıyorlar sadece yani hepsi olmasada çoğu böyle malesef sen sadece sabret zamanla herşey yoluna girecektir eminim
yemeğini ye güzelce ve olumlu düşün
güzel düşün güzel olsun
offf bakalım tatlıımmm bilmiyorum vallasen dediğim gibi sabret cnm şimdiden bu kavgalarla kendinizi yıpratmayın çok erken bence
oda vazgeçmediğini gördükçe zamanla eminim anlayacaktır seni
hiç konuşmam canımmmAnneni bu düşüncelerden hiç bir zaman soyutlayamazsın. O çocuğu tanıyıp sevsede , yine bu düşünceler onda ömür boyu gider..
Çünkü kafasında oluşturduğu bir takım şeyler var..
Aslında bu ön yargısıyla seni çok üzüyor. Annenle bu mevzuları çok konuşur musunuz ?
Arkadaşlarheyyyyyyyyyyyyy
Beni dinleyin bişi diceeeeeeem
amin canım ama hep öyle olsak cidden dün bi ceket yüzünden kavga ettik niye portmantoda bırakmışımda gardolaba asmamışımNazar değmesin canım, her gününüz böyle aşk dolu geçsin.. =)
akşam söylerdim ama hiç paparayı dinlemek istemiyorumenişteye saygılar şelale
hiç kıskanmadım işte
inşallah utanır canımmmpiskom annen dolmuuuş dolmuş,bu akşam taşmış.
sen hiç aldırış etme. annen tamamen önyargılı şuan. tanıştıkları zaman böyle yaptığına utanır bence.
eminimki o da kızının mutluluğu için herşeyi yapar.
üzme kendni
buyur canımArkadaşlarheyyyyyyyyyyyyy
offf bakalım tatlıımmm bilmiyorum valla
ben anneme dedim zaten beni biliyorsun dedim kafama koyduğumu yaparım
yapacağımı zaten biliyor canım hani evlenmek istesem evlenirim engel olamayacağını biliyor
benim asıl üzüntüm annem tanımadan etmeden böyle konuşuyor sanki ben ailenin yüz karasıymışım gibi davranıyor
en karaktersiz kız bile senin yaptığını yapmaz diyorr..
gün gelecek düğünüm olacak annem cenaze kaldırıyomuş gibi davrancakk
benim içimin acıması bu sebepten...
bana başka kızları örnek gösterince
anne dedim 14 yaşında başka şehre gittim lise okumaya
or.... olacaksaydım o zaman olurdumm
kaç yıldır bir tek gün bile seni utandırmadım başını yere eğdirmedim babasız büyümeme rağmen
şimdi bunları seçtiğim adamın türk olmaması mı değiştirdi...
hiç konuşmam canımmm
Canım benim ya. Seninle hep konuşuyoruz biliyosun kendimi örnek gösteriyorum sana. İnşallah sizin sonunuzda bizim gibi olacak. Annen yere göğe koyamayacak onu ve böyle düşündüğü karşı çıktığı için çok utanacak. Ben nedense son zmnlarda yumuşadığını düşünüyordum ama değilmişüfff yeni hattımdan konu açıldı interneti fln var diye
kafanı bozmuşsun netlede o kürtlede diyorrr
yıllardır emeklerimi boşa çıkarıyosun diyor
beni diri diri mezara sokuyosun dedii
Seni çooooooooooooooooooooook seviyorum biliyosun dimioyyyyyyyyyyyyy canımın taaaaaaaaaa içi kıyamamki sana vermesinnn :87:
hadiiii her işte var bir hayır derler ondan kalkamamışsın demekki
Tatlm çam terebentim yağlı saçlara da çok iyi geliyo. Daha geç yağlanıyo saçların. Bi de çok sık yıkama saçlarını. Bikaç hafta 3günde 1 yıka. Sık yıkayınca alışıyo saçlaryağ yaaaaa benım saçlarım aşırı yağlı çok dertliyim o konuda
bugun yıkarım yarın yağlanır
sıhhatler olsun kuzummm
aşk yaptık kızbiraz gecikmeli geldi ama eli boş gelmemiş bana 2. kez papatyalarla geldi
Arkadaşlarheyyyyyyyyyyyyy
ı ıhh istemiyorum canım yemicemcanım yaaa üzme kendini lütfen hayatın insana ne getireceği hiç belli olmaz sen olumsuz düşünme yinede
hadi ye yemeğini at bu düşünceleri kafandan. emin ol cenaze kaldırır gibi olmayacak annen düğününde... bu şekilde düşünüp üzme kendini
amin canım ama hep öyle olsak cidden dün bi ceket yüzünden kavga ettik niye portmantoda bırakmışımda gardolaba asmamışımunuttum napim alla allah ama özür dilemeyi biliyo anladı hatasını gitti meyve tabağı hazırladı özrümün nişanesi olarak bu meyve salatasını kabul et aşkım diye geldi yanıma ağlıyodum tabi ben sulu gözlüyümdür de
akşam söylerdim ama hiç paparayı dinlemek istemiyorummaşallah hiç özelimiz yok en özelimizi bile anlatıyosun kk ya dicek o yüzden bende saklı kalsın böyle seyler bu çocuk nanaklarımı niye bu kadar seviyo bilmiyorum ahh ahhh hep öpse hiç sıkılmam ki leyla modundayımm canlar
kıskanma zaten canım daha güzel günler senin olacak inşallah
bu aşk yapmanın sonrasında missssssssssssss gibi aşure yapar tospaaa demiştik bizde
yok canım annem yumşamazzCanım benim ya. Seninle hep konuşuyoruz biliyosun kendimi örnek gösteriyorum sana. İnşallah sizin sonunuzda bizim gibi olacak. Annen yere göğe koyamayacak onu ve böyle düşündüğü karşı çıktığı için çok utanacak. Ben nedense son zmnlarda yumuşadığını düşünüyordum ama değilmiş
Canım benim ya. Seninle hep konuşuyoruz biliyosun kendimi örnek gösteriyorum sana. İnşallah sizin sonunuzda bizim gibi olacak. Annen yere göğe koyamayacak onu ve böyle düşündüğü karşı çıktığı için çok utanacak. Ben nedense son zmnlarda yumuşadığını düşünüyordum ama değilmiş
Seni çooooooooooooooooooooook seviyorum biliyosun dimi
Tatlm çam terebentim yağlı saçlara da çok iyi geliyo. Daha geç yağlanıyo saçların. Bi de çok sık yıkama saçlarını. Bikaç hafta 3günde 1 yıka. Sık yıkayınca alışıyo saçlar
Ennnn kocamanından bi maşallah size
aslında kötü bi huy keşke ağlamasm hemen sinirleniyorum bu huyuma ama değişemiyorum:26: amin kuzum amin hepimiz çok mutlu olalım inşalalhayyy bende çokk sulugözümm zırtlasa ağlarım
afferim enişteye hepimizin gözüne çokça girdi
oyyy canımbenimm sizin mutluluğunuz hiç bozulmasın İNŞALLAH ALLAH hepimizede nasip etsin
Canım benim ya. Seninle hep konuşuyoruz biliyosun kendimi örnek gösteriyorum sana. İnşallah sizin sonunuzda bizim gibi olacak. Annen yere göğe koyamayacak onu ve böyle düşündüğü karşı çıktığı için çok utanacak. Ben nedense son zmnlarda yumuşadığını düşünüyordum ama değilmiş
Seni çooooooooooooooooooooook seviyorum biliyosun dimi
Tatlm çam terebentim yağlı saçlara da çok iyi geliyo. Daha geç yağlanıyo saçların. Bi de çok sık yıkama saçlarını. Bikaç hafta 3günde 1 yıka. Sık yıkayınca alışıyo saçlar
Ennnn kocamanından bi maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?