Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aaaa ben geri kalmişim mori ,

Bak senin nickini morincim ama ben o inciyi daha yeni farkettim desem ne dersin ?

Mor incim miş meğerse...

hoş bende seni teee eski topikteykendi galiba tee eskiden margarin......... diye okumuştum devamını bilmiyordumda margarin diyordum
tere yağ falan

sen dediğim gibi sabret cnm şimdiden bu kavgalarla kendinizi yıpratmayın çok erken bence
oda vazgeçmediğini gördükçe zamanla eminim anlayacaktır seni
offf bakalım tatlıımmm bilmiyorum valla

ben anneme dedim zaten beni biliyorsun dedim kafama koyduğumu yaparım
yapacağımı zaten biliyor canım hani evlenmek istesem evlenirim engel olamayacağını biliyor
benim asıl üzüntüm annem tanımadan etmeden böyle konuşuyor sanki ben ailenin yüz karasıymışım gibi davranıyor
en karaktersiz kız bile senin yaptığını yapmaz diyorr..

gün gelecek düğünüm olacak annem cenaze kaldırıyomuş gibi davrancakk
benim içimin acıması bu sebepten...

bana başka kızları örnek gösterince
anne dedim 14 yaşında başka şehre gittim lise okumaya
or.... olacaksaydım o zaman olurdumm
kaç yıldır bir tek gün bile seni utandırmadım başını yere eğdirmedim babasız büyümeme rağmen
şimdi bunları seçtiğim adamın türk olmaması mı değiştirdi...

hiç konuşmam canımmm

Nazar değmesin canım, her gününüz böyle aşk dolu geçsin.. =)
amin canım ama hep öyle olsak cidden dün bi ceket yüzünden kavga ettik niye portmantoda bırakmışımda gardolaba asmamışım unuttum napim alla allah ama özür dilemeyi biliyo anladı hatasını gitti meyve tabağı hazırladı özrümün nişanesi olarak bu meyve salatasını kabul et aşkım diye geldi yanıma ağlıyodum tabi ben sulu gözlüyümdür de
enişteye saygılar şelale
akşam söylerdim ama hiç paparayı dinlemek istemiyorum maşallah hiç özelimiz yok en özelimizi bile anlatıyosun kk ya dicek o yüzden bende saklı kalsın böyle seyler bu çocuk nanaklarımı niye bu kadar seviyo bilmiyorum ahh ahhh hep öpse hiç sıkılmam ki leyla modundayımm canlar
hiç kıskanmadım işte

kıskanma zaten canım daha güzel günler senin olacak inşallah

inşallah utanır canımmm
Arkadaşlar heyyyyyyyyyyyyy

Beni dinleyin bişi diceeeeeeem
buyur canım

canım yaaa üzme kendini lütfen hayatın insana ne getireceği hiç belli olmaz sen olumsuz düşünme yinede

hadi ye yemeğini at bu düşünceleri kafandan. emin ol cenaze kaldırır gibi olmayacak annen düğününde... bu şekilde düşünüp üzme kendini

üfff yeni hattımdan konu açıldı interneti fln var diye
kafanı bozmuşsun netlede o kürtlede diyorrr
yıllardır emeklerimi boşa çıkarıyosun diyor
beni diri diri mezara sokuyosun dedii
Canım benim ya. Seninle hep konuşuyoruz biliyosun kendimi örnek gösteriyorum sana. İnşallah sizin sonunuzda bizim gibi olacak. Annen yere göğe koyamayacak onu ve böyle düşündüğü karşı çıktığı için çok utanacak. Ben nedense son zmnlarda yumuşadığını düşünüyordum ama değilmiş
oyyyyyyyyyyyyy canımın taaaaaaaaaa içi kıyamamki sana vermesinnn :87:

hadiiii her işte var bir hayır derler ondan kalkamamışsın demekki
Seni çooooooooooooooooooooook seviyorum biliyosun dimi
yağ yaaaaa benım saçlarım aşırı yağlı çok dertliyim o konuda
bugun yıkarım yarın yağlanır

sıhhatler olsun kuzummm
Tatlm çam terebentim yağlı saçlara da çok iyi geliyo. Daha geç yağlanıyo saçların. Bi de çok sık yıkama saçlarını. Bikaç hafta 3günde 1 yıka. Sık yıkayınca alışıyo saçlar
aşk yaptık kız biraz gecikmeli geldi ama eli boş gelmemiş bana 2. kez papatyalarla geldi

Ennnn kocamanından bi maşallah size

ı ıhh istemiyorum canım yemicem
ağzıma lokma girmez

inşAllah canımm

ayyy bende çokk sulugözümm zırtlasa ağlarım

afferim enişteye hepimizin gözüne çokça girdi

oyyy canımbenimm sizin mutluluğunuz hiç bozulmasın İNŞALLAH ALLAH hepimizede nasip etsin

yok canım annem yumşamazz
sadece yok sayıyordu
hiç bir zaman ilgilenmedi bu konuyla
sessiz kaldığı için sanada öyle gelmiş heralde

tanımıyorsun nasıl böyle konuşuyorsun dediğimde
geldi mi tanışmaya sankide tanıcam dedi

dedim önyargını biliyorum nasıl tanıştırim senle
onuda benide üzeceksin dedimm offff

biliyorum tabiiiiiikiii bilmezmiyimmmmmmmmm

veeeeeeeeeee bende seni çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm

önceden çalışıyorum yağlanıyor diye hergün yıkamak zorundaydım kuzum ama kapanalı 2 günde bir yıkıyorum birde kınayıda yakınca iyice düzene girer gibi oldu bakalım inşallah kurtulurum şu sorundan

ayyy bende çokk sulugözümm zırtlasa ağlarım

afferim enişteye hepimizin gözüne çokça girdi

oyyy canımbenimm sizin mutluluğunuz hiç bozulmasın İNŞALLAH ALLAH hepimizede nasip etsin
aslında kötü bi huy keşke ağlamasm hemen sinirleniyorum bu huyuma ama değişemiyorum:26: amin kuzum amin hepimiz çok mutlu olalım inşalalh

teşekkür ederim kuzum sizide allah hiç ayırmasın tez zamanda böyle olun:123::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…