aslında kötü bi huy keşke ağlamasm hemen sinirleniyorum bu huyuma ama değişemiyorum:26: amin kuzum amin hepimiz çok mutlu olalım inşalalh
teşekkür ederim kuzum sizide allah hiç ayırmasın tez zamanda böyle olun:123::123:
Tatlm sen kararını vermişsin. Gözüm kaa diyosun. O zmn şuanda yapacağın tek şeyde annene kulaklarını tıkamak. Şimdi annene ne desen boş bebeğim. Dediğin gibi çok önyargılıyok canım annem yumşamazz
sadece yok sayıyordu
hiç bir zaman ilgilenmedi bu konuyla
sessiz kaldığı için sanada öyle gelmiş heralde
tanımıyorsun nasıl böyle konuşuyorsun dediğimde
geldi mi tanışmaya sankide tanıcam dedi
dedim önyargını biliyorum nasıl tanıştırim senle
onuda benide üzeceksin dedimm offff
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaslında kötü bi huy keşke ağlamasm hemen sinirleniyorum bu huyuma ama değişemiyorum:26: amin kuzum amin hepimiz çok mutlu olalım inşalalh
teşekkür ederim kuzum sizide allah hiç ayırmasın tez zamanda böyle olun:123::123:
bende sevmiyorum bu huyumu hatta benımkı dahada sevmıyor ama dayanamıyorum ki hiç ben hemen pıtır pıtır akıyor yaşlar gözümden
ben çıkıyorum canlar
görüsürüzz...
Ben çok seviyorum. Çok ekmeğini yedim ağlamanın hahahahhh
hahahahahahaha
delisinnnnn
ohhh yemek yedim kiiiiiiiii
Dün akşam nasıl barıştık sanıyosnz kızııııım
ya öyle zamanda işe yarıyorda gerekmediği zamnadad gelince bayıyorBENİ yani
amin canım ama hep öyle olsak cidden dün bi ceket yüzünden kavga ettik niye portmantoda bırakmışımda gardolaba asmamışımunuttum napim alla allah ama özür dilemeyi biliyo anladı hatasını gitti meyve tabağı hazırladı özrümün nişanesi olarak bu meyve salatasını kabul et aşkım diye geldi yanıma ağlıyodum tabi ben sulu gözlüyümdür de
akşam söylerdim ama hiç paparayı dinlemek istemiyorummaşallah hiç özelimiz yok en özelimizi bile anlatıyosun kk ya dicek o yüzden bende saklı kalsın böyle seyler bu çocuk nanaklarımı niye bu kadar seviyo bilmiyorum ahh ahhh hep öpse hiç sıkılmam ki leyla modundayımm canlar
kıskanma zaten canım daha güzel günler senin olacak inşallah
offf bakalım tatlıımmm bilmiyorum valla
ben anneme dedim zaten beni biliyorsun dedim kafama koyduğumu yaparım
yapacağımı zaten biliyor canım hani evlenmek istesem evlenirim engel olamayacağını biliyor
benim asıl üzüntüm annem tanımadan etmeden böyle konuşuyor sanki ben ailenin yüz karasıymışım gibi davranıyor
en karaktersiz kız bile senin yaptığını yapmaz diyorr..
gün gelecek düğünüm olacak annem cenaze kaldırıyomuş gibi davrancakk
benim içimin acıması bu sebepten...
bana başka kızları örnek gösterince
anne dedim 14 yaşında başka şehre gittim lise okumaya
or.... olacaksaydım o zaman olurdumm
kaç yıldır bir tek gün bile seni utandırmadım başını yere eğdirmedim babasız büyümeme rağmen
şimdi bunları seçtiğim adamın türk olmaması mı değiştirdi...
hiç konuşmam canımmm
hoş bende seni teee eski topikteykendi galiba tee eskiden margarin......... diye okumuştum devamını bilmiyordumda margarin diyordum
tere yağ falan
Bizim adam bana şişko dedi ! Halbuki tartıltım 56 kilo olmuşum
tirbiyesizzz
boyun kaç margaam
bende sınav zamanı aldım birz kilo vermem lazımmm acileen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?