Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende sevmiyorum bu huyumu hatta benımkı dahada sevmıyor ama dayanamıyorum ki hiç ben hemen pıtır pıtır akıyor yaşlar gözümden

piskommmmmm konuya hakim olamadım geçmişi okuyamadım ama sanırım sorun annenin ilişkini onaylamaması ben sana yarın bu konuyla ilgili uzun bi mesaj yazıcam şimdi tam hakim değilim geçmişi de okurum bi yandanda aşure yapıyorum şimdi o yüzden yarın yazıcam canım hiç dert etme sana anlattığım şeyden sonra hak vereceksin bana

Tatlm sen kararını vermişsin. Gözüm kaa diyosun. O zmn şuanda yapacağın tek şeyde annene kulaklarını tıkamak. Şimdi annene ne desen boş bebeğim. Dediğin gibi çok önyargılı
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Ay sorma bende benimkiyle çok saçma şeyler yüzünden kavga ederdik..

Ben boş bardağı masanın üzerine koyunca suç oluyor, ama o koyunca olmuyor.
Yok efendim mutfağa giderken niye götürmüyormuşum da falan da filan da..
Acelesi var sanki..! Sen bardağını hemen götürüyor musun ! Ayrıca ben o bardağıı oraya koyuyorsam almasınıda bilirim..

Ayyy kalbimi kırıyo kırıyo , sonra gelip özür diliyor..
Bunların hepsi aynı be şekerim..

Belki zamanla kabullenir pisko , sıkma o güzel canını..

hoş bende seni teee eski topikteykendi galiba tee eskiden margarin......... diye okumuştum devamını bilmiyordumda margarin diyordum
tere yağ falan

En azından sen nickimin margarinle bi alakası olduğunu anlamışsın..

Ben o moru , daha bugun anladım be şekerim..

Uh ayağımın altı kaşınıyor biri beni gıdıklıyor ama kim

tirbiyesizzz
boyun kaç margaam
bende sınav zamanı aldım birz kilo vermem lazımmm acileen

1.64

kendi 86 kilo oldu göbeğinin maşallahı var ben ondan daha fazla yiyorum ama o çabuk kilo alıyo ben almıyorum

Ama bana şişko dedi !
Bende ona maxişişkooooo dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…