Sıkıldım artık gerçekten çok sıkıldım..
Onun bunun derdini kendi derdimmiş gibi taşımaktan..
Herşeyden kurtulasım var.
Benimki sevgili değil resmen hayatımı mahveden mahvetmeye yemin etmiş biri.
Her defasında seviyorum seviyorum diyor seviyor anladık.Ama seven insan, sevdiğinin canını acıtmaz. Ağlatmaz.Dokunmaz..
Boşverin ya.Gerçekten çok doluyum.Bıktım..
aaaaaaaamaaaaaaaaa gittin sennnnnnn
ne sıkıntın var yavrummm
şuan bende çokkk sıkkınım aslında ama sağolsun lunnamla kırmızım çokkkkkkkkkkkk yüzümü güldürdüler az önce baya gülme krizine girdim
ama whatsaptan :26:
yoksa baksana halime neyse hiç başlamıyım bir dokun bin ah işit modundayım aslında. makara yaparak unutmaya çalışıyorum sadece gece aklıma gelecek olanları
senın neyın var kuuzm anlat rahatlaaaa
ne tuhaflığı bee:26: sana sadece heyecan lazım başka duyguya gerek yok
Bilmiyorum ki.
cidden karışığım.
Bide genel muh. zıplattı sinirimi. gerim gerim gerildim
bide ben uzun uzun yazıyorum artkk Allah kolaylık versin canımmYA CİDDEN CANIMMMMMMMMMM hatırlarsın sanada dediydim senın yazılarını neden dıkey goruyorum dıye ona zor alışmışken şimdi bide piskoyu dıkey görüyorum neden böyle oluyorkiğğğğğğğğğğğ
iyiyim canım ya nasıl olayımmmm....
sen nasılsın bugun erken gelmedinn
tmm inandım bakalımm:92:yalan diğil kuzum şehirdi sadece
Bilmiyorum ki.
cidden karışığım.
salak salak konuşuyo ya gerikalı çok bi bok biliyo gibi beni dumur etmeye çalışıyo.Normalll yavrum ya nerdeyse 1 senedir bekliyosun alıştın beklemeye duyguların karışcak tabi kiii
Naptı da snirlendindöveliiimmm
neredesin ebbeğim topik sensiz kaldı bugun
tabiki öyle olmasını istemez hiç kimse ama hayırlısı be canım inşallah çözersiniz sakince tüm sorunlarınızı:26:Ayrılıcam gidicem sonunda o olacak..
genel muh. de ben çalışıyo olsaydım hiç sıkmazdım ki seni negzel çalışırdık senleBilmiyorum ki.
cidden karışığım.
geçti gibi zaten. demin didişmiştik. barıştık.
full wats.dayız.askerliği bitti gbi bişi
Anlatcak bir şey yok canım.Sadece canım acıyor o kadar..
sorumsuz , saçma sapan şeyler yüzünden sürekli canımı sıkan biri ile bi ömür geçer mi diye düşüncelere büründüm..
bide ben uzun uzun yazıyorum artkk Allah kolaylık versin canımm
tmm inandım bakalımm:92:
salak salak konuşuyo ya gerikalı çok bi bok biliyo gibi beni dumur etmeye çalışıyo.
salla kuzum sakinim şimdi
dur parfüm sıkayım
gelemedm kuşum. gergindim. sizide germiyim didim
bebeğim neden karışıksın
olmazzzzzzzzzzzzzzz
askerin gelecek seninnnnnn
mutlu olmaz lazımm
şafağa bakkksanaaa
salak salak konuşuyo ya gerikalı çok bi bok biliyo gibi beni dumur etmeye çalışıyo.
salla kuzum sakinim şimdi
dur parfüm sıkayım
gelemedm kuşum. gergindim. sizide germiyim didim
tabiki öyle olmasını istemez hiç kimse ama hayırlısı be canım inşallah çözersiniz sakince tüm sorunlarınızı:26:
genel muh. de ben çalışıyo olsaydım hiç sıkmazdım ki seni negzel çalışırdık senle
bende istiyorum kız böyle kocam askere gidince rahat rahat telden konusalımofff resmen askerlik mevzusunu en diplere ötelemişim ruhum sıkıldı birden
tabiki öyle olmasını istemez hiç kimse ama hayırlısı be canım inşallah çözersiniz sakince tüm sorunlarınızı:26:
genel muh. de ben çalışıyo olsaydım hiç sıkmazdım ki seni negzel çalışırdık senle
bende istiyorum kız böyle kocam askere gidince rahat rahat telden konusalımofff resmen askerlik mevzusunu en diplere ötelemişim ruhum sıkıldı birden
ahh ahhh o duyguyu şuan bende yaşıyorum
hoş ben bitirdim ama yinede saçma bi ruh hali işte:26:
kavga edince duygularım değişik bi hal alıyo bebğim ,elimde değil.
düzeldik ama,iyiym ,
Ay aman boşverelim şu erkekleri yaa..
Ne halleri varsa görsünler
Tüttür marga tüttür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?