Yeminle öyle dedimSeni sevmiyormuş beni üzdüğün için sen varken bana mesaj atmıyormuş dedim oda yürüsün gitsin dedi bende sen yürü dedim
Yeminle öyle dedimSeni sevmiyormuş beni üzdüğün için sen varken bana mesaj atmıyormuş dedim oda yürüsün gitsin dedi bende sen yürü dedim
sohbete geeeelllllllll
Yoluna baksın uyuz oluyorum onaaa
ahahaahhahahaPisko sen bilmiyorsun mevzularıHa benimki leydi ile konuşmamı kıskanıyordu Telefonuma el koymuştu. Gizli sevgililer gibi leydi ile wc de mesajlaşıp konuşuyordum
Bende bendeeKarşımda duruyo Yüz ifadem çok tatlı , sanki onu çekiştirmiyormuş gibi bir hava var yüzümde çaktırmayın
Pisko sen bilmiyorsun mevzularıHa benimki leydi ile konuşmamı kıskanıyordu Telefonuma el koymuştu. Gizli sevgililer gibi leydi ile wc de mesajlaşıp konuşuyordum
Bende bendeeKarşımda duruyo Yüz ifadem çok tatlı , sanki onu çekiştirmiyormuş gibi bir hava var yüzümde çaktırmayın
ahahaahhahaha
ohaaaa
baya takıntılı birisi sanırımm
okadar mıı yaneeeeePskopatın eş anlamlısı bunun manitası
ahahaahhahaha
ohaaaa
baya takıntılı birisi sanırımm
Çekiştire çekiştire ortadan ikiye ayırsak ya
okadar mıı yaneeeee
Pskopatın eş anlamlısı bunun manitası
Evet hemde ne takıntılı bi bilsen..
Nazarda da aynısını yaptı.Ama niyeyse leydide kıskançlığı daha fazla. Uyuz oluyo.. Aslında kıskanıyo beni leydiden..
Ben arada durup durup leydiyi özledim of şimdi sms hakkım olmalıydı diyorum..
Mesela ben onun yanındayken sms hakkı yapmıyorum. Geçen telefonunu istedim.Napıcan dedi.Arkadaşıma mesaj atcam dedim. Leydiye atcaktım. Hayır herkese at ama ona atman için vermem dedi.Bende vermezsen verme lan dedim..
Leydi yüzünden çok dayak yedim
Düğünde şahidim olcak diyorum, o kız evet demez hayır der diyo hahaha
İviit bence öyle marga bu konuda sen ne düşünüyosun kanka
Çook merak ediyorum o kdar mııı sence de ?
Aaaa çok seviyorum ama köpekler gibi
Yorumda bulunamıyorum adam karşımda.Ters bir şey yazarsam beni hayattan siler hahahaha
En azından tanımış beni nasılda biliyo hayır diyeceğimi
Hahahahaben harbiden bu çocuğun böyle olmasını seviyorum.Yerinde başkası olsaydı şimdi çok farklı yerde olurdum... tekmeciği atardım
ııııı şeyy bu doğru mu yoksa benle kafa m buluyonn:26::26:Evet hemde ne takıntılı bi bilsen..
Nazarda da aynısını yaptı.Ama niyeyse leydide kıskançlığı daha fazla. Uyuz oluyo.. Aslında kıskanıyo beni leydiden..
Ben arada durup durup leydiyi özledim of şimdi sms hakkım olmalıydı diyorum..
Mesela ben onun yanındayken sms hakkı yapmıyorum. Geçen telefonunu istedim.Napıcan dedi.Arkadaşıma mesaj atcam dedim. Leydiye atcaktım. Hayır herkese at ama ona atman için vermem dedi.Bende vermezsen verme lan dedim..
Leydi yüzünden çok dayak yedim
Düğünde şahidim olcak diyorum, o kız evet demez hayır der diyo hahaha
Dün kafamdan aşağıya bir sürahi suyu döküp üstüme erkek parfümü sıktı. Harbiden deli adam
ahahahahaahah
En azından tanımış beni nasılda biliyo hayır diyeceğimi
O değilde ben sana tekmeciği atcam laaaann
ııııı şeyy bu doğru mu yoksa benle kafa m buluyonn:26::26:
ahahahahaahah
siz bir araya geliyormusunuz hiiççç
ııııı şeyy bu doğru mu yoksa benle kafa m buluyonn:26::26:
ahahahahaahah
siz bir araya geliyormusunuz hiiççç
O niye ya ,=( ne yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?