Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ııııı şeyy bu doğru mu yoksa benle kafa m buluyonn:26::26:

ahahahahaahah
siz bir araya geliyormusunuz hiiççç

Geçen ne yaptı bi bilseniz..

Beni bi ev numarası aramış..
Yok bu erkek.Kim bu kim benden habersiz seni kim arıyo diye kıyameti kopardı.
Kız arkadaşım diyorum..
İnanmıyo.

Gecenin 2 si , beni arayan evi aradı. Kız arkadaşım açtı adı seda. Sedayla mı görüşüyorum dedi.Oda evet dedi.Seda buna sordu kimseniz diye.Buda hayriyenin bi arkadaşıyım hadi bay bay diyip kapattı. Hayriye kim lan

Kız dalga geçmiyorum gitti aldı mutfaktan bi sürahi su başımdan aşağıya boşalttı sırıl sıklam oldummmm
yavrum sen onu o zaman köpek gibi değil
baya bildiğin sırıl sıklam seviyosun

şaka bi yana afedersinde kafasında tahtası mı eksik
ne demek sürahiyi kafandan boşalttı
derdi neymiş birşeye mi kızdı
hoş kızsada bunun bahanesi olamaz

Boşver kuzum sen onu anlamaya çalışma anlayamazsın o deliyi
Bildiğin tahtası eksik eveeeetttt

sende ona sor hayriye kim lan diyee
git mutfaktan al sürahiyi kafasına indirr töbe töbeee

Ben odaya gelirken kendime bir bardak su almayı unutmuştum.Onun bardağından bir iki yudum su içtim. Hep benim suyumdan içiyorsun kendine su getirsene.Ben sigara içiyorum boğazım yanıyor kendi bardağından iç dedi..

Bende kükredim..

Dur sen ben sana su getiricem diyip gitti mutfağa bi sürahi suyu başımdan aşağıya döktü.Sonra üstüme parfüm sıktı
Birde bana sıktıktan sonra gülerek , yarın bana bu parfümden alçaksın diyo ya Yemin ederim sinirimden güldüm dün

sende ona sor hayriye kim lan diyee
git mutfaktan al sürahiyi kafasına indirr töbe töbeee

Ben daha farklı bir şey yaptım.Bu biraz korkak. Karanlıkta veya üç harflilerle ilgili bir şey konuşunca çok korkar..

Bu duşa girdiğinde ışığını kapattım. Bana sesleniyo duştan beri.Aç ışıkları aç aç önümü göremiyorum aç diye..

Bende duymamazlığa geldim karanlıkta duşunu aldı tabi çıktığında savunmamı yaptım.Aaaa kulağımda kulaklık vardı dedim haha nasıl korkmuş..

Yorumda bulunamıyorum adam karşımda.Ters bir şey yazarsam beni hayattan siler hahahaha
okadar kıskanç adam peki şuanda bakmıyor mu pc ye kime yazıyon neyle uğraşıyosun diye

Yook nasip olmadı daha biraraya gelmek

Sen bliyosuun
skypede çift olarak buluşmayı sinemaya gitmeyi fln ayarlıyodunuz da ondan dediydimm

Nazarlaaardan korusun tanrım bizii incitmesinn eller yüreğimizii
amiinnnn canımmm nice senelere

Cıx çünkü oda pc de..
Ayrıca leydi ile kk da konuşcağımı biliyor. Çünkü bir saat önce leydi ile mesajlaşmıştık..

Baksın hele

Gidemedik ki biz hem çift olarak değil ben margamı görcektim sadece sevmiyorum o çocuğu barışmadı yıldızım onla

Sağoool kuzucuuum cümlemizinnn

Hoşuma gitti 3 3 3 görünce

Çünkü tahtaları bende ondan eksik

O tahtaları müsait bi yerine montalaaaaaa

hele askere bi yollayayım gelicem yanına leydokummmmmmmmmmmm

montala sırtım çok ağrıyo havalarda kapandı ha bire uyku modundayım..

bu işte bir anormallik varr:44::44:
ya siz acaip espirili bir çiftsiniz yada bizim heyecanımız ölmüşşşş
ben benimkinin bardağından içsem içten içe mutlu oluyor kendisi sevgilim benden tiksinmiyor diye
gelip sarılıyor adam hatta susadim desem koşar kendi getirir:26::26:

iyi bari ödü b...na karışsın azcıkkk
çok gıcık oldum şuann

Piskoom bu en ufacık olay sen demekki bilseen
Adamı öldürürsn sinirinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…