Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ohh mis gbi koktu ortalık

Kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzz sen asker mi beklicen daha
henüz gitmedi maalesef zaten daha yaşı küçük 24 yaşında benim kocam çıtır almanın tek dezavantajı bu olsa gerek

aaaaaaaaaaa

gitmemişmiydiiiiiiiiiiii

morincimmmmmmmmmmm sana hayranım bebeğim ız hiçbi sayfayı atlamadan okuduğun halde nasıl bunu kaçırırsın ya unutursun

evet canım 5 ay yapıcak ama şu an 2015 şubata tecilli ben yüksek lisansa şimdi başlamasın diye çok debeleniyorum diyorum tecilin bitmesine yakın başla lisansa biraz daha erteleriz ama cık yanee önümüzden kalksın diyo

Kocan askere gidince ben size gelicem , kocalık yapıcam sana

bence bu sana yarar herkes benim gibi bi kadın bulamaz şekerim bana kocalık yapmak öyle herkese nasip plmaz

sûper superr :)
bu arada telefondan hiziniza yetismek zoe oluyo ya :)
tospik sana mesaj yazmistim ama mesaj kutum dolmus bosaltabilirsem yazcam tekrar :)

Dün akşam bende tel.den girdim. hızlı yazmak ne mimkiiiin.

Kızdım cıktım bende

Napıyorsun bakalım gelin kızım

arada renkleniyorum böyle. kürküm yok bari yazı stilim afilli olsun

5 aycık sıkıcan dişini kuşum. ailenin yanına git orda geçir 5 ayını
bakıcaz kuzum hele bi zamanı gelsin şimdi düşünmek istemiyorum şu tatlı günlerimize hüzün değmesin hiç ben çıkıyorum kuzum hazırlandım babaanneye gidicem bugün aşure yapmış yemeğe davet etti. öpüyorum seni cumartesileri evden çıkmaktan nefret ediyorum söylemeen edemedim. yarın iş yok kocişle keyif günü oluyodu ama işteee
sûper superr :)
bu arada telefondan hiziniza yetismek zoe oluyo ya :)
tospik sana mesaj yazmistim ama mesaj kutum dolmus bosaltabilirsem yazcam tekrar :)

boşalttım ki yavrumm

Eyvallah tospam , oh bol bol ev yemeği yiyeceğim desene..

waowww. selaaam şaşa.

naber? anlatsana işini,memnun musun

sağol tatlım çok şükür iyiyim bi türlü girip yazamadım , hastanede bir bilgisayardan diğerine bağlanılabiliyo o yüzden girmiyorum.
Alışmaya çalışıyorum çok stresli bir iş ve hastanenin en ücra köşesinde çalışıyorum. Onun dışında herşey çok güzel :)
Siz ne yaptınız yokluğuma alışabildiniz mii

Hey bebeğim sms hakkım olmadığı için sana yazamıyorum

İşe mi girdin hayırlı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…