Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

seni bu son heyecan dolu gününde yalnız bıraktığım için öncelikle kendimi kınıyorum bronzummmm sonra mazeretimi izah etmek istiyorum. pek sevgili ve muhterem kv in misafirleri vardı düğünümüze gelememişler eve gelmek istemişler buraya kadar normal beni alakadar etmiyo amacığıma pek sevgili ve muhterem kv beni aradı ve yardıma çağırdı. temizlik yapıcaktım kaldı neyse çıktım tatlı yaptım yemek yapmasına yardım ettim misafirlerde maşallah brunch yapmaya gelmiş gibi 12 de geldi. yemekti çaydı derken 3 buçuk gibi aralarından ayrıldım ve pazar alışverişimi yapmaya gittim. yolda giderkende gördüğüm ilk eczaneye daldım ani bi karar oldu ama bunu yapmam gerekiyordu. ezaneden gebelik testi istedim. diğer muhterem eltim ise kv nin anlattığına göre yatışfekşin yapmakta aşılama yapmışlar hamile kalması için anladığım kadarıyla 9 ay boyunca yatmyı planlıyo. bende henüz çalışmalara başlamamış olsakta bi adım attım ve gebelik testi aldım tez vakitte rabbim göbüşüme bi bebiş nasip ederse köleliğim bitecek ve ben de yatışfekşin yapıcam 9 ay boyunca tek gelin olmak istemiyorum. sinir oldum misafirlere de zaten sorunlu gibilerdi. neyse pazardan sonra evi geldim temizledim ahanda saat bu oldu belim ağrıdı adet olayım bitsin full tv izlicemmmmmmmmmmm

okaaa işte şimdi bana hak verdiğini düşünüyor ve yarın şafak doğan güneş olsun diyorummmmm

güzelmiş lan buu
püü nerden bulacağız taa eylül katalogundaymışş

Telefonla ara.Bu sayfanın ayını ve numarasını söyle.Elinizde varsa sipariş vermek istiyorum de.Bazen olabiliyor..
Yani ben sürekli bu avondan alışveriş yapıyorum..

Bu saat gerçekten çok şık..
Ve de emin ol uygun fiyata..Senin gösterdirdiklerinden on bin kat daha iyi.Yalan mı

Kabul et beni benim ben margiiiii

doğru valla casiodan biraz iyi bişi bakınca 200e çıkıyor fiyat hemen
ben bi sorup soruşturayım burda avon satan dükkan var orayada bakayım

doğru valla casiodan biraz iyi bişi bakınca 200e çıkıyor fiyat hemen
ben bi sorup soruşturayım burda avon satan dükkan var orayada bakayım

Yahu kuzum dükkanlardan önce orada attığım linkte ulaşın numarası falan varsa direk onu ara.
Hemen ilgilenirler,sonra sipariş ettikten sonra avon satan dükkana gidersin oradan teslim alırsın ya da elden teslim alırsın..

Bi şansını dene sen..

Ayrıca o kadar parayı saate vereceğine gidip daha faydalı şeyler alsan daha iyi..
Bir kazak bi pantolon al yemin ederim saatten daha iyi olur.En azından bir çift daha giyim eşyası olur..
Ayrıca marka takıntın olmasın.Sende marka takıntısı var.

var valla illa markasına bakarım birşeyin :26::26:
markasız olunca özen göstermemiş gibi olcak diye düşünüyorum.
kazak gömlek aldım hiç giyerken görmedim
gerçi evdeyken gömlekle mi oturayım giyiyorum dışarı çıkarken diyor
en iyisi dediğin gibi yapmak bu saati arayp sorayım yoksa güzel bi kazak alırım giysin giymezsede aman napıyım yani
daral geldi

Saçmalama. Sen aldığın için zaten değerli olacak. Neyi ne kadar almışsın ne önemi var ki..
Bu düşünceni hiç sevmedim senin.Kızdım bak..Evet bu saati sen ara sor , he bir de kanka şeyede bak. Aralık ve kasım ayınada bak belki orada da saatler olabilir. Bazen oluyor..
Yani illa bunu alcan diye bir şey yok diğer kataloglara da bak cicişkom

farkındayım saçma sapan takıntılarımdan biri
onlarada bakıyım yılbaşı için kesin vardır birşeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…