Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kyk borcum var, istesemde cıkamam ki :18:

Aslına bakarsan rahat ama ben paniğim sadece.(iş konusunda)

patron gider kafasına göre 3-4 saat gelmez . rahat takılırım büroda. ama o varken biraz huzursuzum. neticede erkek

Hıı evet böyle büro durumlarında erkek olması biraz sıkıntılı. Bi de kardeşleri de geliyomuş. Allah saklasın yarabbi.
Ohh ne güzel ya keşke bizimkide gitse 3-4 saat gelmese nerdeeeee
Sen ne zmndır orda çalışıyosun boncuğum

Aralıkta 1 yıl olcak kuzum.

Sizinkide sizi hiç boş bırakmıyo ya. Gene kaçak göçek girebiliyosun kk ya şükür.

Kızlarım, bugün son şafağımızı attım.

ve bu gece Adana'yı terk ediyoruz.

Allahın izniyle yarın doğan güneş..

Sevdiceğimiin askerliği boyunca yanımda olup beni desteklediğiniz için size teşekkür ediyorum.

(niye böyle bi konuşma yapıyorum bilmiyorum ama heyecanıma verin )

Ayrıcana , bugünkü göstermediğiniz performans için size teeesuf ediyorum

Aralıkta 1 yıl olcak kuzum.

Sizinkide sizi hiç boş bırakmıyo ya. Gene kaçak göçek girebiliyosun kk ya şükür.
Aslında anlayışlı girdiğimi çoğu zmn görüyo ama bişey demiyo o yönden hakkını yiyemem. Ama gıcık mı gıcık. Adı patron sonuçta

Oyyy boncuğum yerim ben seni. Aylardır beklediğin gün geldi bitanem. İşte yarın şafak doğan güneş olacak. Çok şükür kavuşacaksın askerine. Darısı diğer asker yolu bekleyenlere inşallah

iyim güzelim sen nasılsınn

Sanırım o zamanlar sende forumda yoktun.Çok severek kullandığım bi avatar canım =)
İyiyim birazcık yoruldum bugun onun haricinde bir sıkıntımız yok Allah'a şükür..

Havalarda soğudu.Ayaklarım buz kesti ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…