Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünleri de gösteren Rabbime çok şükür![]()
hadi bugun ilk düğünün gibi bişey olacak senın için kolay değil ya aylardır bekliyorsun...![]()
![]()
Boncuğum işte bugün bu sensin
Mavi pant. Siyah trenckot. ( zaten üstümü çıkarmıcam hava cok soğuuuk) dolgu botlarımı giydim bebişim. sanırım 1 saat önce cıkıcam işten.
uçarak otogara gidicem![]()
ay evet evet evetttttttttt
ayyy canım benim ya . saatler hızlı hızlı gecsin bugün hadiii lütfeeennnn![]()
ay evet evet evetttttttttt
ayyy canım benim ya . saatler hızlı hızlı gecsin bugün hadiii lütfeeennnn![]()
aradı şimdi diyo ki
Aşkım ben 12 de bincemdedim ya niyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sana hiç bişi alamadım, illa alıcam , 12 de binerim.gelirim diyo.
Dedim ya sen ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn , almadan gel . boşuna niye 2 saat kaybediyosuuuuuuuuuun
ık mık yaptı. dedim cabuk koş otobüsüne yetiş. şuan koşturuyo![]()
Günaydın tatlııııımgünaydınnnnnnnnnnnnn canlarrr en çok sana günaydın bronzummmmmmmmrabbim sağsalim boynuna sarılmayı nasp etsin o otobüs uçak hızıyla emniyetli bi şekilde gelsin dolgu topuklrınla pıt pıt yanına koş
![]()
aradı şimdi diyo ki
Dedim ya sen ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn , almadan gel . boşuna niye 2 saat kaybediyosuuuuuuuuuun
hadi İNŞALLAH erken çıkarsın çıkarmazsada bas istifayı çık beeeeeeeeeeeeeeeeeesevdiceğin gelmiş şurada
koşa koşa git bebeğim bugün cidden senin günü.... ay ben bile heyecan yaptım ya seni düşünemiyorum
![]()
Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcakgünaydınnnnnnnnnnnnn canlarrr en çok sana günaydın bronzummmmmmmmrabbim sağsalim boynuna sarılmayı nasp etsin o otobüs uçak hızıyla emniyetli bi şekilde gelsin dolgu topuklrınla pıt pıt yanına koş
![]()
Canımsın.Geçicek bitanem çabucak geçicek bugün inan bana. Zaten hayallere dalıp dalıp gidiceksn anlamazsın bile saatin nasıl ilerlediğini. Hem zaten bizde burdayız![]()
ayyyyyyyyyyy ne hedayesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikoşsun gelsin en büyük hediye sana o şuan da bilmiyo muuu
![]()
aradı şimdi diyo ki
ayyyyy sana birşey almak istemiş kızzz yazııııksen gel bana yiter deseydin sende
![]()
İşte eğer erken inebilirse hemen izin alırım, sıkıntı olmaz , banane be vermezsede çıkarım alala
bugün böyleyim sanırsam --->![]()
![]()
![]()
![]()
Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak
Canımsın.hemencik 5 olsun saat
Ya dimiiiii. delii iştebinmiş geliyor şianda yaşasııın
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimiSağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak
Canımsın.hemencik 5 olsun saat
Ya dimiiiii. delii iştebinmiş geliyor şianda yaşasııın
didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmamahahahahahahhahahahahahahahahaa .
![]()
öyle ol zaten dahada fazlası ollayyy canım benım yaa nasılda heyecanlı.aynen ızın vermezsede bas cık ne ayıp bılmıyormu aylardır asker yolu gozledıgını
didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmamahahahahahahhahahahahahahahahaa .
![]()
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi
kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee![]()