• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

142fh.jpg

Boncuğum işte bugün bu sensin

Mavi pant. Siyah trenckot. ( zaten üstümü çıkarmıcam hava cok soğuuuk) dolgu botlarımı giydim bebişim. sanırım 1 saat önce cıkıcam işten.

uçarak otogara gidicem :21:

hadi İNŞALLAH erken çıkarsın çıkarmazsada bas istifayı çık beeeeeeeeeeeeeeeeee :35::36: sevdiceğin gelmiş şurada :27::27::27: koşa koşa git bebeğim bugün cidden senin günü.... ay ben bile heyecan yaptım ya seni düşünemiyorum :16:

günaydınnnnnnnnnnnnn canlarrr en çok sana günaydın bronzummmmmmmm:21::21::21: rabbim sağsalim boynuna sarılmayı nasp etsin o otobüs uçak hızıyla emniyetli bi şekilde gelsin dolgu topuklrınla pıt pıt yanına koş:27::27:

aradı şimdi diyo ki

Aşkım ben 12 de bincem :53: dedim ya niyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sana hiç bişi alamadım, illa alıcam , 12 de binerim.gelirim diyo.

Dedim ya sen ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn , almadan gel . boşuna niye 2 saat kaybediyosuuuuuuuuuun :52:

ık mık yaptı. dedim cabuk koş otobüsüne yetiş. şuan koşturuyo :52:

ay evet evet evetttttttttt :1:

ayyy canım benim ya . saatler hızlı hızlı gecsin bugün hadiii lütfeeennnn :16:

Geçicek bitanem çabucak geçicek bugün inan bana. Zaten hayallere dalıp dalıp gidiceksn anlamazsın bile saatin nasıl ilerlediğini. Hem zaten bizde burdayız :21:

aradı şimdi diyo ki

Dedim ya sen ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn , almadan gel . boşuna niye 2 saat kaybediyosuuuuuuuuuun :52:

ayyyyyyyyyyy ne hedayesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52: koşsun gelsin en büyük hediye sana o şuan da bilmiyo muuu:27::27:

günaydınnnnnnnnnnnnn canlarrr en çok sana günaydın bronzummmmmmmm:21::21::21: rabbim sağsalim boynuna sarılmayı nasp etsin o otobüs uçak hızıyla emniyetli bi şekilde gelsin dolgu topuklrınla pıt pıt yanına koş:27::27:
Günaydın tatlııııım:54:
aradı şimdi diyo ki

Kıyamam ya nasılda düşünürmüş sevdiceğini:1: Aman boşversin hediyeyi fln O sana en büyük hediye zaten:16:

hadi İNŞALLAH erken çıkarsın çıkarmazsada bas istifayı çık beeeeeeeeeeeeeeeeee :35::36: sevdiceğin gelmiş şurada :27::27::27: koşa koşa git bebeğim bugün cidden senin günü.... ay ben bile heyecan yaptım ya seni düşünemiyorum :16:

İşte eğer erken inebilirse hemen izin alırım, sıkıntı olmaz , banane be vermezsede çıkarım alala :27:

bugün böyleyim sanırsam ---> :21: :16: :12: :66:

Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak :16:
Geçicek bitanem çabucak geçicek bugün inan bana. Zaten hayallere dalıp dalıp gidiceksn anlamazsın bile saatin nasıl ilerlediğini. Hem zaten bizde burdayız :21:
Canımsın. :54: hemencik 5 olsun saat :1:
ayyyyyyyyyyy ne hedayesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52: koşsun gelsin en büyük hediye sana o şuan da bilmiyo muuu:27::27:

Ya dimiiiii. delii işte :27: binmiş geliyor şianda yaşasııın

aradı şimdi diyo ki

ayyyyy sana birşey almak istemiş kızzz yazıııık :16: sen gel bana yiter deseydin sende :27:

İşte eğer erken inebilirse hemen izin alırım, sıkıntı olmaz , banane be vermezsede çıkarım alala :27:

bugün böyleyim sanırsam ---> :21: :16: :12: :66:

öyle ol zaten dahada fazlası oll :51::16::16::16: ayyy canım benım yaa nasılda heyecanlı.aynen ızın vermezsede bas cık ne ayıp bılmıyormu aylardır asker yolu gozledıgını

Sağolasın bitanem, amin. hayırlısıyla gelsin inşallah. büyük kavuşma olcak :16:

Canımsın. :54: hemencik 5 olsun saat :1:

Ya dimiiiii. delii işte :27: binmiş geliyor şianda yaşasııın
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi:27::27:

didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmam :19: ahahahahahahhahahahahahahahahaa .:52:

kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee:27::27:

öyle ol zaten dahada fazlası oll :51::16::16::16: ayyy canım benım yaa nasılda heyecanlı.aynen ızın vermezsede bas cık ne ayıp bılmıyormu aylardır asker yolu gozledıgını

Tabisi bilmiyoooooor :53:

Adam babamın tanıdığı :18: sorsa bile yook derim :27::27::27:

didim cabbık 10 oto. ne yetiş. koooooooooooş . 12 de binersen senle konuşmam :19: ahahahahahahhahahahahahahahahaa .:52:

çocuğun gelmesine saatler kalmış hala senle konuşmam diye tehdit ediyor yaaa deliiiiii :52::52::52::52: iyi neyse bari yetişmiş otobüze.yoldan bi pişmaniye alsın sana yeter :32::36::52:

işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi:27::27:

kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee:27::27:

ya evet. bugün bana lazımken hala bu buluşu yapmadılar ya, banane bidada yapsalar kullanmam :19: :27:

evet evet ben kesiiin konuşmam, hiç gitmem ynına, sarılmam da yani, öpmem bile :36::36:

Back
X