- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi
kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee![]()
tospikim seni topiğe olan bağlılığın ve sadakatinden dolayı çok çok yürekten kutluyorum ciddennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte tam da şuanlarda insan ışınlanmanın eksikliğini yaşıyo dimi
kesin konuşmazsın hee kesin yaneeee![]()
Tabisi bilmiyoooooor
Adam babamın tanıdığı :18: sorsa bile yook derim![]()
çocuğun gelmesine saatler kalmış hala senle konuşmam diye tehdit ediyor yaaa deliiiiiiiyi neyse bari yetişmiş otobüze.yoldan bi pişmaniye alsın sana yeter
![]()
Tabisi bilmiyoooooor
Adam babamın tanıdığı :18: sorsa bile yook derim![]()
çocuğun gelmesine saatler kalmış hala senle konuşmam diye tehdit ediyor yaaa deliiiiiiiyi neyse bari yetişmiş otobüze.yoldan bi pişmaniye alsın sana yeter
![]()
Pişmaniye memlketine pişmaniye mi getirsin
evet kuşum yetişti, geliyor tin tin![]()
ayhh olsada yisek canım pişmaniye çekti sayende morincimmm![]()
hı hıııı kesin yaneeeya evet. bugün bana lazımken hala bu buluşu yapmadılar ya, banane bidada yapsalar kullanmam![]()
evet evet ben kesiiin konuşmam, hiç gitmem ynına, sarılmam da yani, öpmem bile![]()
tospikim seni topiğe olan bağlılığın ve sadakatinden dolayı çok çok yürekten kutluyorum ciddennnn![]()
aman yaaa nolcekk öğrensin artık şunun şurasında haftalar sonra nişanlın olacak sevdiceğin![]()
aylar sonra diyecektin haralda.
anneme dün akşam dedim, nişan istiyoruz falan, ay annem ne derse beğenirsiiz.
- nişan yaptı mı hemen düğün isterler. hemen nişan olmaz![]()
hı hıııı kesin yaneeeotogara otobozz geliyo inen yolcuları bu değil bu değil bu hiç değillll diye ittirip veee işte bu diyip boynuna sarılacağını düşünüyorum açıkçası
nerden çıktı şimcik kız bu kutlma![]()
hı hıııı kesin yaneeeotogara otobozz geliyo inen yolcuları bu değil bu değil bu hiç değillll diye ittirip veee işte bu diyip boynuna sarılacağını düşünüyorum açıkçası
nerden çıktı şimcik kız bu kutlma![]()
:
jksdhfjhdkf. sende haklısın.evetttee ama o gelenektir
![]()
İşler ciddiye binince annen ikna olur merak etme sen tatlım![]()
aylar sonra diyecektin haralda.
ewli mutlu gelinden gûnaydin herkese
aaaaaaolmazzzzzzzzzz ozaman söz olsun
![]()
ivet daha kahvaltı yapmadım zaten ama kahvaltı yapmıcam biraz daha acıkıyım karnabahar yemeğinden yicemdimi canım yaaaa çokkk severimm bennn..sana koska yolu gözüktü ozaman hadi kalk
![]()
kız millet kızının sevgilisini öğrenince hemen işi resmiyete taşımak ister annen olmaz düğün isterler diyoaylar sonra diyecektin haralda.
günaydın gelin hanım keyifler gıcır maşallahewli mutlu gelinden gûnaydin herkese
içini biliyorummmmmmmmm içiniiiiiiiiibeni tanımışsııııııııın
yemin ederim kahkaha atıyorum halaaaaa![]()
ne bileyim kusum evlenen herkesin yüzüne hasret kalıyoruz evlenince birdaha gelmiyorlar ama sen bizi hiç bırakmadın.