• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sıcaklardada geldii o . farketmez onun için,yeter ki gelebilsinEki Görüntüle 867018

acıktım ve de çisim geldi. iki kardeş burdalar, bi gitmiyolar yaaaaaa:41:

öncelikle kalk çişini yapma tutma o kadar :1::1: sonra az bi şeyler atıştır akşam askerini yersin:52::52: ayyyy aman askerinle yersin dicektimmmm:27::27::27:

heyyy ordakii adamlar accık tükkanı boş bırakın nazımın askeri geliyyyyyyooooo keyifli müzikler açsın:32::32:

öncelikle kalk çişini yapma tutma o kadar :1::1: sonra az bi şeyler atıştır akşam askerini yersin:52::52: ayyyy aman askerinle yersin dicektimmmm:27::27::27:

heyyy ordakii adamlar accık tükkanı boş bırakın nazımın askeri geliyyyyyyooooo keyifli müzikler açsın:32::32:

jasgdhjsghjasd :33::33:

akşam yicem, ay pardon yicez :27:

giderler inşşşallah. yoksa çisimi yapamam ,onlar varken wc girmem ben. :19:

ne diyosun kız kimisi karısına sevgilisine neyse işte çamaşır bile alıyo benim arkadaşım çeyizine hiç almadı o çamaşırlardan hep nişanlısı almış ben de böyle olmuştum duyunca:53::53: benimkini kessen almaz o tür şeyleri:27::27:

ay benımkı yanına bile yaklaşmaz verir parasını ben alırım heralde bohçama bile :9::9:
evet benım arkadaşımın kocasıda herbişeyi çıkıp beraber alıyorlar iç çamaşırını falan:23::1:

ay benımkı yanına bile yaklaşmaz verir parasını ben alırım heralde bohçama bile :9::9:
evet benım arkadaşımın kocasıda herbişeyi çıkıp beraber alıyorlar iç çamaşırını falan:23::1:

pembiş de kocasıynan almıştı:23::23: ama bazende imreniyo insan hee alsın gelsin bana böyle şeyler tv izlerken lazım olabiler sonuçta:27::27:

Back
X