Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izlesin izlesin başka türlü zaman geçmez, kız allahtan sıcak hava yok hiç çekilmezdi yolculukya da vazgeçtim çekilirdi ucunda nazarr var
![]()
ben de şimdi bayılazağımmm
negzel oynuyo sarı kafa çok şeker laa
![]()
sıcaklardada geldii o . farketmez onun için,yeter ki gelebilsinEki Görüntüle 867018
acıktım ve de çisim geldi. iki kardeş burdalar, bi gitmiyolar yaaaaaa![]()
çalışiydirBende gidecem birazdan yanına
![]()
eski avatarımı özlemişiiimmm![]()
öncelikle kalk çişini yapma tutma o kadarsonra az bi şeyler atıştır akşam askerini yersin
ayyyy aman askerinle yersin dicektimmmm
heyyy ordakii adamlar accık tükkanı boş bırakın nazımın askeri geliyyyyyyooooo keyifli müzikler açsın![]()
çok sağol canım ya Allah razı olsun , tabi ki her işin zor bir tarafı var ama sevmek severek çalışmak çok önemli .
Çok şükür saçma sapan insanlara rağmen işimi çok seviyorum![]()
![]()
beni siz açtınız evlilik bahane oldu![]()
jasgdhjsghjasd
akşam yicem, ay pardon yicez
giderler inşşşallah. yoksa çisimi yapamam ,onlar varken wc girmem ben.![]()
ne diyosun kız kimisi karısına sevgilisine neyse işte çamaşır bile alıyo benim arkadaşım çeyizine hiç almadı o çamaşırlardan hep nişanlısı almış ben de böyle olmuştum duyuncabenimkini kessen almaz o tür şeyleri
![]()
bencedeeee![]()
![]()
tamam güzelcene yiyin kaç aydır açsınız zatenkızz adam tüm gün dükkanda dursa altına mı edicen
allahtan arada çıkıyomuş yoksa nolacadıııı kim bilir
![]()
ay benımkı yanına bile yaklaşmaz verir parasını ben alırım heralde bohçama bile
evet benım arkadaşımın kocasıda herbişeyi çıkıp beraber alıyorlar iç çamaşırını falan![]()
lunnada öyle dimi onun da avatarını çok yakıştırıyorum kendine aferin değiştirmiyo daa![]()