Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

gençler nişanlılık evresinde birbirini daha iyi tanısın derler ya o açıdan öyle dedim:18:

daha ne kadar tanıcam:

Hıı öyle yani
O açıdan doğru tabi dakikada kaç nefes aldığını biliyosun zaten Ama bence nişanlılığı da yaşa. Bi koç getirsinler bayramda

Piskom, sen mi geldin yivrum
he canım ben geldimm
biraz boşladım sizi kusuruma bakmayın
pek giresim yazasım gelmiyodu :26:

gözün aydın tatlımmm hasretlik bitti çookk seviniyorum senin adına
Hıı öyle yani
O açıdan doğru tabi dakikada kaç nefes aldığını biliyosun zaten Ama bence nişanlılığı da yaşa. Bi koç getirsinler bayramda
o koçu bende istiyoommmm
koç olmadan düğün yok banaa

ohhhh 50 sayfalık geçmişi okudummm bitti nihayett

Ciddimisin 50 sayfa geçmiş mi okudun Ama hani alıntı bombardımanı yapman gerekiyodu

Biz onlardan deve istiycez bebeğim ne koçu. Teeee nerelerden gelin gidiceksin olsun o kadar dimi

Ciddimisin 50 sayfa geçmiş mi okudun Ama hani alıntı bombardımanı yapman gerekiyodu

Biz onlardan deve istiycez bebeğim ne koçu. Teeee nerelerden gelin gidiceksin olsun o kadar dimi
canım konuşmuş etmişsiniz konular kapanmış
şimdi ortalığı geçmişle bulandırmim dedim ama ...47. sayfadan itibaren okuyorum 1 saattir fln

olur valla devede olur ama onun boynuzu yok altınlarımı nereye takacaklaraltın isterim bana neee

site çok ağır yaaa
alıntı bildirimleride gitmişşş hiç olmadı bu

sevgilimin keyfi yerinde olduğu espirilerin havada uçuştuğu bir akşamda bana attığı resme bakınnn

Evet tatlm konuştuk hallettik çoook mutluyuz
Aman tatlm altınları bi yapsınlarda takıcak yer bulunur. Bak sonuçta bizim kollarımızda boş
site çok ağır yaaa
alıntı bildirimleride gitmişşş hiç olmadı bu
Tatlm site sabahtan açılmıyodu sorun vardı şimdide çok ağır

niye yaa koçun boynuzunda altın gelmemişmiydi
hem nişandada bilezik takmştır annesii...
kii en önemlisidee parmağında yüzüğün vaarrr

canım ya ben ne sorcam sana
ben yarın büyük ihtimal eve gitçem yani annemlere
1 ayı aşkındırda yüzüğümü takmıyorum
benimkiyle baya oldu yüzük konusunda tartışmıştık sonra ortam durulunca
bana resim atmıştı bi kere baktım yine yüzük yok parmağında bende direk ona söylemeden benimkinide çıkardım ve hiç takasım gelmiyo...
neyse bunu geçtimde ben anneme direk söylemesemde biliyor annem o yüzüğün kimden olduğunu
şimdi diyorum acaba eve giderken taksam mı:26::26: annem tartıştığımızı fln düşünür diye..

Son düzenleme:

Var olmasına var ama daha da yer var yani hayır demem

Şimdi ben bu yüzük konusuna çok takığım. Benimki 1 kere bile takmasa büyük kavga çıkarırım ve bende mutlaka mutlaka takarım, ayrılmış olsak bile(nasıl olsa barışıcaz yani)
O takmadığında kavga etmişsiniz peki ne diyo niye takmıyomuş. Bence ikinizde takın tatlm ya. Ayrıca annende kızmıyosa normalde yanında takıyosan tabiki tak hemen bi sorun olduğunu düşünür umutlanır

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben kaç kez kavgalar ettim kıyametler koptu
bankaya girince ilk önce yeni diye heralde gözünü korkutmak istemişler galiba bilemicem
künye hediye etmiştim ben ona iç kısmınada isimlerimizi yazdırmıştım onu çıkardı elinden
yasak varmış hem onların bir üstü olan kadın kıro gibi ne o öyle demiş
dedim ağzına çarpamadın mı lafı adam olacaksın birde bak düşündükçe bile sinirlerim tepeme çıkıyor

sonra işte arada resim çekip whatsapptan atar bana bende 1 kaç kez hep gördüm yüzük yok parmağında..sustumm
ama bir gün yine resim göndermişti ve yine yoktu yüzük ve ben patladım
adım gibi eminim yüzüğü takmadığına fln dedim hissetmek değil benimkisi biliyorum takmadığını dedim üstüne delil olarak resimleri gösterdim
işte geveledi yok bazen unutuyorum uykuda kalıyorum aceleyle çıkınca unutuyorum eve gelince akşamları çıkarıyorum çünkü fln dedi..
hatta yüzük kavgasını bayramda ettik sen düşün artık..
giyinmiş kuşanmış bayramlıklarını giymiş kız kardeşine kırk tane poz vermiş resim çekmiş bana atıyor ama yüzüğü takmayı unutuyor
aklımdan çıkmış fln dedi...
neyse sonra biz sakin kafayla tekrar knuştuk bana dedi sen resmen beni yalancıya çıkarıyorsun takmadığımdan eminmişsin bilmemne sözüme itibar etmiyorsun takıyorum dediğimde inanmıyorsun fln...
dedim sana mı inancam gözlerime mi tamam tamam inanma dedi (üste çıkmaya çalışmanın en ucuzu)
neyse bu dedi bana sen bana inanmıyorsun diye yüzüğü içimden takmak gelmiyor fln
şimdi taksam zorla sen taktırıyormuşsun gibi olcak ben bizim için takıyorum fln dedi.. yersenn!!!
iyi peki dedim kavgamız çok tazeydi biraz durulsun takar dedim
1-2 hafta sonra arkadaşının düğünü vardı resim attı yine baktım yine yüzük yok bende birşey demeden yüzüğümü çıkardım
enayimiyim ben... buluştuğumuzdada geri vermeyi düşünüyorum zaten!

Son düzenleme:

Yüzüğünü niye takmaz ki ya bi de nasıl üste çıkıyo
Peki senin takmadığını biliyo mu canım
Yani bi de uzaksınız bence takmalısınız ikinizde:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…