Oturuyorum kös kös tatlım ya
Sen napıyosun ?
Kapatmışlar sanırım halledemediler problemi :44:
Öyle ama kuzum sevdikleri olmasa askerlerin geçer mi zaman onlara
anne de tamam anne ama sevdicekle bir mi
Bende çalışıyo gibi gözüküyorum işte
Bugün sınavın yok mu kuzum
Maşallah maşallah size. Hadi bakalım ailesinin de niyeti var ne güzel sende anneni ikna et en azından hemen söz yapın:123:dün akşam düğün yapcaz artık sana diyolarmış,pek mutluydu
ben uyumuştum,yrın anlatcam dedi,uyanmasını bekliyorum
Evet lunnam,dün akşam yanımdayken beraber söyledik, eğlene eğlene geldik
Var tatlım 3te
dün akşam düğün yapcaz artık sana diyolarmış,pek mutluydu
ben uyumuştum,yrın anlatcam dedi,uyanmasını bekliyorum
Evet lunnam,dün akşam yanımdayken beraber söyledik, eğlene eğlene geldik
mayıs gibi belkiiii.Maşallah maşallah size. Hadi bakalım ailesinin de niyeti var ne güzel sende anneni ikna et en azından hemen söz yapın:123:
Ne işin o zmn senin burda çabuk çalışmaya
meraba canım gözün aydın
Allah başka ayrılık vermesin
Of ya çıt çıtlı saçımla bi fotoğrafımı buldum hüzünlendim. Ne güzelmiş öyle belime kadar. Nasıl açıcam ben bu dolaşan çıtçıtlarımı oooof oooooof
napcan çıtçıtı,senin saçın uzun değil mi zaten:44:
nereye kayboldu bugün herkes
Yani bi ihtimal kuzum, bakalım, aşkit işe girsinde biSaçlarım uzun ama çıtçıtlarla belime kadar geliyodu çok daha güzeldi
Mayıs ayında mıAyy çok az kalmış çabuk kıyafet bakmaya başla
[video=youtube;HoHB3pTW1Fc]http://www.youtube.com/watch?v=HoHB3pTW1Fc[/video]
Yani bi ihtimal kuzum, bakalım, aşkit işe girsinde bi
Bak sana bu defa kesin söylüyoruummmm kuş uççtu uçacak
Ah-meeet
İlkokulda sınıfta Ahmet vardı, ay amma söylerdik ona
nerden aklına geldiiiii
Radyoda çıktı şimdi benimde çocukluğum geldi aklıma valla. Ayy k oca kız olduk bi de evlenicez halimize bak ya bi garip oldum
Canım , şey dicem.
Sizin düğününüze daha var ya şimdi. Nişanı biraz daha erken yapmak ne kadar doğru?
İşin için aile de girdi sonuçta, görüşmeniz daha mı kolay oldu daha mı zor?
Benim kafam çok karışık :26:
Tatlm herkes nişanı uzatmamak lazım diyo ama ben iyiki yapmışız diyorum. İnşallah erken konuşmuyorumdur ama annemle babamla aramda hep problem çıkıyodu az çok biliyosun, yaşadığımız yer küçük 3 senedir birlikteyiz hep gidip babama kızı verdiniz diye soruyolardı babam kötü oluyodu tabi. Ben çok çok çok memnunum halimden. Galiba genelde aileler karıştığı için nişanlılık kötü diyolar ama yüz kere bin kere şükürler olsun bizimkiler çok çok iyi anlaştılar
Bi de şöyle bişey var; sevgililiğimiz uzun zmn olduğundan artık ilişkimize farklı bi boyut getirmemiz gerekiyodu. Son zmnlarda kavgalarımız, kıskançlıklarımız çok saçma bi hale gelmişti. Yani nasıl desem sıkmaya başlamıştı sevgililk galiba. Şimdi kendimizinde ilişkimizinde olgunlaştığını hissediyorum. Bence sizde düğüne yakın olsun diye beklemeyin. Zaten çok uzun zmndır sevgilisiniz birazda nişanlılığın tadını geçirin. Ben ilişkimizin en mutlu günlerini yaşıyorum
Allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğim
bizim cok nişanlı durmamızın manası yok gibi gözüküyor ama ben birazda nişanlı kalmak istiyorum. zaten yıllardır sevgiliyiz.
umarım bizimkilerde iyi anlaşır,sıkıntı yaratmazlar
Nişanlı olunca hem onlardan hem misafir gibi oluyosun. Ailesi üstüne titriyo, güzel güzel adetler oluyo fln
Tatlm şimdi nişanlansanız 1 sene nişanlı kalıcaksınız. Manası yok derken tam anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?