Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydın bebişim, iyidir senden naber?

Topicleri geziyorum

Bizim kızlar yoğunlar bu ara

Herşeyin bi neden vardır, seni sıkan bişilerde vardır muhakkak.

Eveet ya çok yoğunlar topik sessiz kalıyor bnde çıkcam şmdi ders çalışcam 1de vizem var

off e şıkkı hepsi birden sonuçta ufak tefek bir kadınım ben kaldıramıyorum sanırım

ev iş 2 çocuk kışın sıkıcılığı rutin monoton hayat depresyonamı giriyorum kızlar :) kaçıp gidesim var

Monotonluk herkesin canını sıkıyor ama yapıca da başka bişi yok
Başka hobiler edinin mesela film izleyin puzzle yapın kitap okuyun

puzzle aldım kızımla yaparız diye ama başladık masada duruyor vaktim olmuyor, kitap okumayı severim ama adapte olamıyorum canım istemiyor, film hemen hergün yeni bir film izliyoruz saylır. ( nırççç yok yok depresyona giriyom ben hatta dalıyorum direk

Allah zihin açıklığı versin, yüksek yüksek notlar alırsın inşallllllllllllahhh

Dönem dönem herkes hisseder bunu.

Yaşamdan zevk almaya bakıcaksın, başka türlü hayat geçmez

Kaç yaşındasın?

burdaki kızların çoğuna abla olacak yaştayımdır herhalde 36

ama valla göstermiyom :) minyonluğun gözünü sevim :)
ya doğru söylüyorsunda sanırım ben işte o zevk alma işini şuan beceremiyorum herşey büyük ağır fazla geliyor artık planlamaktan belemekten yapmaktan düşünmekten vs yoruldum

Başka yapcak bişey var mı , istediğin kadar isyan et, yine herşey senin eline bakıcak bu bir gercek.

Bence hiç sitem etme, 2 tane evladın var Allah uzun ömürler versin.

Canım sıkılınca evde kullanmadığım eşye kıyafet ne varsa atılacakları atıp verilecekleri veriyordum etraf sakinleşince zihnimde sakinleşiyor iyi geliyordu onuda yaptım oda işe yaramadı

isyan etmiyorum ama etme noktasında olabilirim sizinle paylaşmak istedim birazda kafa dağıtmak istedim herkesin dönem dönem yaşadığı şeyler belki ama oturup geçmesini bekliycem sanırım

Canım sıkılınca evde kullanmadığım eşye kıyafet ne varsa atılacakları atıp verilecekleri veriyordum etraf sakinleşince zihnimde sakinleşiyor iyi geliyordu onuda yaptım oda işe yaramadı

isyan etmiyorum ama etme noktasında olabilirim sizinle paylaşmak istedim birazda kafa dağıtmak istedim herkesin dönem dönem yaşadığı şeyler belki ama oturup geçmesini bekliycem sanırım

Belki bunları yazdıkça açılırsın ? yaz istediğini.

Bu arada ne iş yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…