Selam kızlar
bende geldim aranıza katılmaya canım sıkkın bu aralar belki keyfi neşeyi sizinle yakalarım olur mu?
AAaaaa varmış ya ne bilim sıkkın işte hiçbirşey yapmak istemiyorum yoruldum
Günaydın bebişim, iyidir senden naber?Günaydın nazooom nıbıırrr
AAaaaa varmış ya ne bilim sıkkın işte hiçbirşey yapmak istemiyorum yoruldum
Hoşgeldnz bende burdayım neyden yoruldunuz hayattan mı kış bunalımı mı acaba bu :44:
off e şıkkı hepsi birden sonuçta ufak tefek bir kadınım ben kaldıramıyorum sanırım
ev iş 2 çocuk kışın sıkıcılığı rutin monoton hayat depresyonamı giriyorum kızlar :) kaçıp gidesim var
Günaydın bebişim, iyidir senden naber?
Topicleri geziyorum
Bizim kızlar yoğunlar bu ara
Herşeyin bi neden vardır, seni sıkan bişilerde vardır muhakkak.
off e şıkkı hepsi birden sonuçta ufak tefek bir kadınım ben kaldıramıyorum sanırım
ev iş 2 çocuk kışın sıkıcılığı rutin monoton hayat depresyonamı giriyorum kızlar :) kaçıp gidesim var
Eveet ya çok yoğunlar topik sessiz kalıyor bnde çıkcam şmdi ders çalışcam 1de vizem var
Monotonluk herkesin canını sıkıyor ama yapıca da başka bişi yok
Başka hobiler edinin mesela film izleyin puzzle yapın kitap okuyun
Dönem dönem herkes hisseder bunu.
Yaşamdan zevk almaya bakıcaksın, başka türlü hayat geçmez
Kaç yaşındasın?
burdaki kızların çoğuna abla olacak yaştayımdır herhalde 36
ama valla göstermiyom :) minyonluğun gözünü sevim :)
ya doğru söylüyorsunda sanırım ben işte o zevk alma işini şuan beceremiyorum herşey büyük ağır fazla geliyor artık planlamaktan belemekten yapmaktan düşünmekten vs yoruldum
Canım sıkılınca evde kullanmadığım eşye kıyafet ne varsa atılacakları atıp verilecekleri veriyordum etraf sakinleşince zihnimde sakinleşiyor iyi geliyordu onuda yaptım oda işe yaramadı
isyan etmiyorum ama etme noktasında olabilirim sizinle paylaşmak istedim birazda kafa dağıtmak istedim herkesin dönem dönem yaşadığı şeyler belki ama oturup geçmesini bekliycem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?