bol bol askerlik anıları dinlemeye başlarsın yakında
günaydınııı kalmadı günün ama her daim günaydın olsun finduklarımmmmmyatak keyfimi henüz tam da şuanda kesmiş bulunmaktayım o da karnım acıktı diye aslında 10.30 gibi uyandım ama tilifon trafiğim yoğundu o yüzden anca kalktım yataktan çalışan bebeklerime selam olsun
oyy geçmiş olsunnn.
evet,mümkün oldukça çıkıyorum.
1 de uyudum,çoook uykum var şuan
hergn sık sık konuşuyoduk ya.
anlatmıyo hiç.
günaydınııı kalmadı günün ama her daim günaydın olsun finduklarımmmmmyatak keyfimi henüz tam da şuanda kesmiş bulunmaktayım o da karnım acıktı diye aslında 10.30 gibi uyandım ama tilifon trafiğim yoğundu o yüzden anca kalktım yataktan çalışan bebeklerime selam olsun
Sen ne şanslı bi hatunsun maşallah maşallahBanada bu saatte yataktan kalkmak nasip olsun inşallah
aa bir sn bu durumu lehine kullanabilirim sizin enerjinizden faydalanabilirim belki kızlar ilgilenirseniz sevinirim korkmayın iş istemiyom :) ben bir konu açtım dün kadınları kullanma klavuzu hazırlıyorum siz çıtırlardan iyi fikirler çıkar yardımlarınızı bekliyorum lütfen fikirlerinizi benden esirgemeyin
bu topikteki herkes çıtır ya nişanlı ya öğrenci bu ne ya zaten canım sıkılıyordu şimdi iyice sıkıldı :))) yaşlımıyım ne :
pisko nerelerde ya hiç gelmemiş :26:
şua lttaki pisko mu lady mi
Biliyomusun 2 gündür aynı şeyi bende düşünüyorum. Piskkomuz yok ortalarda. Nerelere kayboldu ki zaten depresyonun ağzındaydı. Aaa dur dur annesinin yanına gitti ya o . Ondan gelememiştir. Ladymde sınavdaydı inşallah çooooook iyi geçer sınavı
Merhaba hoşgeldiniz hadi tanışalım ben lunna evet çıtır ve nişanlıyım23 yaşındayım çalışıyorum. Çok karamsar gördüm sizi. 36 yaşındaymışsınız en güzel yaş bence. Hayatınızda herşey belirgin. Ne iş yapıcam kimle evlenicem evliliğim nasıl olacak mutlu olacakmıyım bebeklerim sağlıklı olacak mı derdi yok. Herşey belirlenmiş hayatınızda imrenmedim
İnşallahhhh çok iyi geçicek Ladymin sınavı. Burdan ona pozitif enerji yolluyoruzaa annesinin yanınamı gitti benım ondan haberim yoktu :26:
ladyede başarılar ozaman İNŞALLAH geçer sınavını da bizimle daha çok vakit geçirir
Selam sende hoşgeldinNe kadar güzel bi acidan bakmisiniz
Ben gerci arkadas kadar karamsar degilim belki 3 yas daha gencim diye
Ama bu bakis acisiyla bakmak biraz olsun iyi gelir sanirsam ona
Selam bu arada
amin yavrummm amaaaa görüyorum senin geleceğinde benimkiyle çok benzer olucakSen ne şanslı bi hatunsun maşallah maşallahBanada bu saatte yataktan kalkmak nasip olsun inşallah
kullanma klavuzu muaa bir sn bu durumu lehine kullanabilirim sizin enerjinizden faydalanabilirim belki kızlar ilgilenirseniz sevinirim korkmayın iş istemiyom :) ben bir konu açtım dün kadınları kullanma klavuzu hazırlıyorum siz çıtırlardan iyi fikirler çıkar yardımlarınızı bekliyorum lütfen fikirlerinizi benden esirgemeyin
aleyküm selam yavrumahh maşallah
selaaaam sanada çalışmayan baaağyan
kız bu sıra hangi birimiz doğru düzgün topiğe geliyoz ki:26:pisko nerelerde ya hiç gelmemiş :26:
şua lttaki pisko mu lady mi
çan falan yok mu o üni.de allahım nasıl beter hocalar var böyleeeAllahımmmm ben ne kadar şanssız bi insanım ya ağlamak istiyorum. Bi sınavı açıklanmış 35 almış. Cevaplarını da ben yazmıştım çok eminiz doğru olduğundan. Ama 4 sınıfta en yüksek puan 45miş. Bu üniversite hocaları ne kadar kötü ne kadar insafsız
Benimkide tutturmuş o hocayı dövücem hakkımı yedirmem birinin dur demesi lazım asıcam kesicem diye. Nasıl sakinleştiriceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?