Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

günaydınııı kalmadı günün ama her daim günaydın olsun finduklarımmmmm yatak keyfimi henüz tam da şuanda kesmiş bulunmaktayım o da karnım acıktı diye aslında 10.30 gibi uyandım ama tilifon trafiğim yoğundu o yüzden anca kalktım yataktan çalışan bebeklerime selam olsun

Sen ne şanslı bi hatunsun maşallah maşallah Banada bu saatte yataktan kalkmak nasip olsun inşallah

bu topikteki herkes çıtır ya nişanlı ya öğrenci bu ne ya zaten canım sıkılıyordu şimdi iyice sıkıldı :))) yaşlımıyım ne :

aa bir sn bu durumu lehine kullanabilirim sizin enerjinizden faydalanabilirim belki kızlar ilgilenirseniz sevinirim korkmayın iş istemiyom :) ben bir konu açtım dün kadınları kullanma klavuzu hazırlıyorum siz çıtırlardan iyi fikirler çıkar yardımlarınızı bekliyorum lütfen fikirlerinizi benden esirgemeyin

ahh maşallah

selaaaam sanada çalışmayan baaağyan

ne gibi fikirler acaba ?

bu topikteki herkes çıtır ya nişanlı ya öğrenci bu ne ya zaten canım sıkılıyordu şimdi iyice sıkıldı :))) yaşlımıyım ne :

Merhaba hoşgeldiniz hadi tanışalım ben lunna evet çıtır ve nişanlıyım 23 yaşındayım çalışıyorum. Çok karamsar gördüm sizi. 36 yaşındaymışsınız en güzel yaş bence. Hayatınızda herşey belirgin. Ne iş yapıcam kimle evlenicem evliliğim nasıl olacak mutlu olacakmıyım bebeklerim sağlıklı olacak mı derdi yok. Herşey belirlenmiş hayatınızda imrenmedim

pisko nerelerde ya hiç gelmemiş :26:

şua lttaki pisko mu lady mi

Biliyomusun 2 gündür aynı şeyi bende düşünüyorum. Piskkomuz yok ortalarda. Nerelere kayboldu ki zaten depresyonun ağzındaydı. Aaa dur dur annesinin yanına gitti ya o . Ondan gelememiştir. Ladymde sınavdaydı inşallah çooooook iyi geçer sınavı

aa annesinin yanınamı gitti benım ondan haberim yoktu :26:
ladyede başarılar ozaman İNŞALLAH geçer sınavını da bizimle daha çok vakit geçirir

Ne kadar güzel bi acidan bakmisiniz
Ben gerci arkadas kadar karamsar degilim belki 3 yas daha gencim diye
Ama bu bakis acisiyla bakmak biraz olsun iyi gelir sanirsam ona

Selam bu arada

aa annesinin yanınamı gitti benım ondan haberim yoktu :26:
ladyede başarılar ozaman İNŞALLAH geçer sınavını da bizimle daha çok vakit geçirir
İnşallahhhh çok iyi geçicek Ladymin sınavı. Burdan ona pozitif enerji yolluyoruz Piskkomuzda annesiyle hasret gidersinde dönsün artık aramıza
Ne kadar güzel bi acidan bakmisiniz
Ben gerci arkadas kadar karamsar degilim belki 3 yas daha gencim diye
Ama bu bakis acisiyla bakmak biraz olsun iyi gelir sanirsam ona

Selam bu arada
Selam sende hoşgeldin Sende bize taze kan oldun ne güzel Kendini tanıtmak istermisin okuyor musun

Allahımmmm ben ne kadar şanssız bi insanım ya ağlamak istiyorum. Bi sınavı açıklanmış 35 almış. Cevaplarını da ben yazmıştım çok eminiz doğru olduğundan. Ama 4 sınıfta en yüksek puan 45miş. Bu üniversite hocaları ne kadar kötü ne kadar insafsız
Benimkide tutturmuş o hocayı dövücem hakkımı yedirmem birinin dur demesi lazım asıcam kesicem diye. Nasıl sakinleştiriceğimi şaşırdım

Sen ne şanslı bi hatunsun maşallah maşallah Banada bu saatte yataktan kalkmak nasip olsun inşallah
amin yavrummm amaaaa görüyorum senin geleceğinde benimkiyle çok benzer olucak kader ortağımsın kız sen çok benzer her şey nasılsa hayatımızda
kullanma klavuzu mu ben bi madde söyliyim kocam beni sarsın sarmalasın demek istediğimi gözümden anlasın şımartsın sevsin şımartsın sevsin şımartsın sevsin..... çok tatlı bi hatun olurum
ahh maşallah

selaaaam sanada çalışmayan baaağyan
aleyküm selam yavrum naber

pisko nerelerde ya hiç gelmemiş :26:

şua lttaki pisko mu lady mi
kız bu sıra hangi birimiz doğru düzgün topiğe geliyoz ki:26:

çan falan yok mu o üni.de allahım nasıl beter hocalar var böyleee sakinleştirirsin sen onu kuzum bilirsin yolunu yordamını inşalah finalden kurtarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…