Evet evet tıpa tıp benziyo geleceklerimiz yaşam tarzlarımız. İnşallah senin kadar mutlu olurum bende cnm benimamin yavrummm amaaaa görüyorum senin geleceğinde benimkiyle çok benzer olucakkader ortağımsın kız sen çok benzer her şey nasılsa hayatımızda
kullanma klavuzu muben bi madde söyliyim kocam beni sarsın sarmalasın demek istediğimi gözümden anlasın şımartsın sevsin şımartsın sevsin şımartsın sevsin..... çok tatlı bi hatun olurum
aleyküm selam yavrumnaber
kız bu sıra hangi birimiz doğru düzgün topiğe geliyoz ki:26:
çan falan yok mu o üni.de allahım nasıl beter hocalar var böyleeesakinleştirirsin sen onu kuzum bilirsin yolunu yordamını inşalah finalden kurtarır
Biz neciyiz burda olumtopladım alıntıları geldim ama hepiciğiniz gitmişsiniz
Allahımmmm ben ne kadar şanssız bi insanım ya ağlamak istiyorum. Bi sınavı açıklanmış 35 almış. Cevaplarını da ben yazmıştım çok eminiz doğru olduğundan. Ama 4 sınıfta en yüksek puan 45miş. Bu üniversite hocaları ne kadar kötü ne kadar insafsız
Benimkide tutturmuş o hocayı dövücem hakkımı yedirmem birinin dur demesi lazım asıcam kesicem diye. Nasıl sakinleştiriceğimi şaşırdım
İnşallahhhh çok iyi geçicek Ladymin sınavı. Burdan ona pozitif enerji yolluyoruzPiskkomuzda annesiyle hasret gidersinde dönsün artık aramıza
Selam sende hoşgeldinSende bize taze kan oldun ne güzel Kendini tanıtmak istermisin okuyor musun
inşalllah canım benim daha da mutlu ol inşallahEvet evet tıpa tıp benziyo geleceklerimiz yaşam tarzlarımız. İnşallah senin kadar mutlu olurum bende cnm benim
Bilmiyorum ki çan yok galiba. Vizede bunu aldıysam finalde hayatta geçemem dediOOOOfffffffffffffff evlenemiycem mi ben isyaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
ihihihihBiz neciyiz burda olum
şşşşşşşşşhhhttt yangına körükle gitme incili morummaaa nasıl yani yaaaaaaa cevaplar doğru olduuğu halde ne hakla verir o puanı
cidden ne insafsız ya adama bak.!!!!
gitsin dövsün vala hiç tutma . :26:
Hıı tutmayayım dövsün sonra okuldan atılsın sonra teğmende olamasın oooof oooofaaa nasıl yani yaaaaaaa cevaplar doğru olduuğu halde ne hakla verir o puanı
cidden ne insafsız ya adama bak.!!!!
gitsin dövsün vala hiç tutma . :26:
Hmm ben yanlış anlamışım. Ne güzel topiğimze ablalarımız geldiHosbulduk
Yok canim yaaa senden degil 36 yasindaki arkadastan 3 yas kücügüm
Evliyim iki oglum var, almanyada dogma büyüme yasiyorum, suan annelik iznindeyim
inşalllah canım benim daha da mutlu ol inşallah
kızzz hemen halile bağlamaaaa deli çocukgeçer niye geçmesin valla ben istatistik zıkkımından vizeden 45 almıştım bizim de geçme notu 70 çan da yok finalde bi çalışmışım pihuvvv 90 çaktım ve geçtim azmin zaferi evlenmek istemenin gücü
ihihihihbaktımda kimse yoktu
üfff ben gidiyom yavrular kv aradı babaanneye gidicekmiş sen de gelir misin diyo giderim didim çünkü baya oldu gitmeyelineyse gidiim hazırlanayım bari napiimm
Hıı tutmayayım dövsün sonra okuldan atılsın sonra teğmende olamasın oooof oooofDedim ki bak mezun olana kadar he he de. Sonra hepsini sıra dayağına çek hiçbişey demicem
Hmm ben yanlış anlamışım. Ne güzel topiğimze ablalarımız geldiBebişin mi oluyo ne güzel canım benim. Allah analı babalı büyütsün tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah
İnşallah inşallahhh bitirsin artık şu okulu. Hocaya gidip ben nişanlıyım nişanlım daha duramıyo evlenmemiz lazım de belki acır geçirir dedim hahahahh
Insallah amin canim, allah sizlerede nasip etsin...
Ciktilar sayilir bebislikten
Biri 6 biri 1.5 yasindaaaa
Ta uzaaak yollardaaaaan
koştum geldimmmm
kollarığğğnııığğğğğzaaaaa
Ennnnn çok benim kollarıma seni en çok ben özledim2 gündür konuşamıyoruz
Bi ordayım bi burdayım boncuğum napıyım. Dün hiç vakit bulupta giremedim. Affet:18: Sen nasılsın bu akşam buluşucakmısınızEvet bitanecim, nerdesin bakıyım sen?
tabii tanışalım adım hülya 36 yaşındayım 8 yaşında kızım 14 aylık oğlum var çalışıyorum , allah sizede istediğinizi nasip eder inşallah , aslında karamsar bir değilim ama bu günlerde öyle takılıyorum hayat işte hep aynuuu olmuyor insan, süt iznim devam ediyor 1,5 saat erken çıkıyorum ve bir kaç dk sonra çıkıcam. böle işte gidip mamalar yapıcam eşim işe gitmiştir o dönüşülü çalışıyor oğlumu yıkıycam kızın ödevine yardım vs işte sanırım bunlardan yoruldum ama şükrediyorum benim sıkıntım eşimle olamamaktan kaynaklı sanırım nöbetle çalıştığı için dağınık bir hayat ve bende sanırım dağınık hayata dayanamıyorum artukunhiçbirşey yapamıyoruz herşeyi organize etmem gerekiyor alışveriş vs boda bir süre sonra her iki taraf için de sııcı oluyo
Olur mu ablacım niye canımızı sıkasın. Eşin ne iş yapıyor evlendiğinizden beri sürekli bu şekilde misiniz? Gerçekten çok can sıkıcı bi durumdur tahmin edebiliyorum. Heralde ben tahammül edemezdim. Ama geçinmek için buna katlanmak zorundasınız yapıcak bişey yok. Ama bak neyseki Allah bağışlasın 2 tane evladın varmış. Onlar sana arkadaş. İyice yalnız olsan çok daha kötü olurduüstüne eşin ilgisizliğide eklenince neyse sıkmim canınızı ben kaçtım... iyi akşamlar çıtırlar
Aaaa ne güzel tam sevmeliklerBayılıyorum küçük çocuklara Normalde ne iş yapıyorsun. Benim görümcemde Almanya'ya gelin gitti
Bem burda dogdum büyüdümmm....
Turkiyede bauhaus varya onun burdaki rakibi (onlardan daha kaliteli)
Olan sirkette patronun sagkoluyum, revizyon görevlisiyim, anlata bildim umarim :26:
merhaba kızlaarrrr
neler neler geldi başımaa
haftasonu eve gittim ananem türkiyeye gitmişti kardeşinin yanına 1 hafta orda kaldı
haftasonu onu karşıladık güle oynaya...
eve gittim annemde kavgadan eser yok çook güzel geçti herşey konuyuda hiç açmadı
arada bana takıldı işte hani bakim telefonda neler yapıyosun gibisinden ama sadece okadar...
sonracıma asıl olay pazar akşamı oldu yola çıktım 6 gibi okuduğum şehirin otogarına inmiştim
veeeee cüzdanım çalındı çantamdan kaşla göz arası nasıl olmuş hangi ara olmuş bir Allah biliyor
pazar akşamı helak oldum ağlamaktan attım kendimi eve
sonra koştum hemen polis karakol ne varsa gezdim gece saat 9:30a kadar karakoldaydım ifade verdim
burda bi kaç tane emniyet müdürlüğü var birine gidiyorum otogar bölgesine biz bakmıyoz diyolar başka yere yönlendirdiler
hele şükür artık 3. gittiğim yer doğru yermiş...
param yok kimliğim yok ehliyetimde gitti Allahtan ev arkadaşım bekle bende geleyim senle dedide tek başıma değildim
anneme nasıl söylicem korkusuda var içimde vardım diyede aramadım kadıncağızı bi ara o da aramaya başladı meşgule verdim fln direk ertesi gün aradım gece gece endişelendirmim onuda diye...
pazartesi bankanın müşteri hizmetlerini arayıp atm kartımı iptal ettirdim
bugünde tekrar karakola gittim kimliğimi ehliyetimi iptal ettirdim benim adımı kullanarak kimse hesap mesap bişeler açamasın diye
Allah korusun biri kredi fln bişe çeker sonra ömür billah öde babam öde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?