Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Evet evet tıpa tıp benziyo geleceklerimiz yaşam tarzlarımız. İnşallah senin kadar mutlu olurum bende cnm benim
Bilmiyorum ki çan yok galiba. Vizede bunu aldıysam finalde hayatta geçemem dedi OOOOfffffffffffffff evlenemiycem mi ben isyaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

aaa nasıl yani yaaaaaaa cevaplar doğru olduuğu halde ne hakla verir o puanı
cidden ne insafsız ya adama bak.!!!!
gitsin dövsün vala hiç tutma . :26:

Hosbulduk
Yok canim yaaa senden degil 36 yasindaki arkadastan 3 yas kücügüm
Evliyim iki oglum var, almanyada dogma büyüme yasiyorum, suan annelik iznindeyim

inşalllah canım benim daha da mutlu ol inşallah

kızzz hemen halile bağlamaaaa deli çocuk geçer niye geçmesin valla ben istatistik zıkkımından vizeden 45 almıştım bizim de geçme notu 70 çan da yok finalde bi çalışmışım pihuvvv 90 çaktım ve geçtim azmin zaferi evlenmek istemenin gücü

Biz neciyiz burda olum
ihihihih baktımda kimse yoktu
şşşşşşşşşhhhttt yangına körükle gitme incili morumm

üfff ben gidiyom yavrular kv aradı babaanneye gidicekmiş sen de gelir misin diyo giderim didim çünkü baya oldu gitmeyeli neyse gidiim hazırlanayım bari napiimm

Hıı tutmayayım dövsün sonra okuldan atılsın sonra teğmende olamasın oooof oooof Dedim ki bak mezun olana kadar he he de. Sonra hepsini sıra dayağına çek hiçbişey demicem
Hosbulduk
Yok canim yaaa senden degil 36 yasindaki arkadastan 3 yas kücügüm
Evliyim iki oglum var, almanyada dogma büyüme yasiyorum, suan annelik iznindeyim
Hmm ben yanlış anlamışım. Ne güzel topiğimze ablalarımız geldi Bebişin mi oluyo ne güzel canım benim. Allah analı babalı büyütsün tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah

İnşallah inşallahhh bitirsin artık şu okulu. Hocaya gidip ben nişanlıyım nişanlım daha duramıyo evlenmemiz lazım de belki acır geçirir dedim hahahahh

Insallah amin canim, allah sizlerede nasip etsin...
Ciktilar sayilir bebislikten
Biri 6 biri 1.5 yasindaaaa

Ta uzaaak yollardaaaaan

koştum geldimmmm

kollarığğğnııığğğğğzaaaaa

tabii tanışalım adım hülya 36 yaşındayım 8 yaşında kızım 14 aylık oğlum var çalışıyorum , allah sizede istediğinizi nasip eder inşallah , aslında karamsar bir değilim ama bu günlerde öyle takılıyorum hayat işte hep aynuuu olmuyor insan, süt iznim devam ediyor 1,5 saat erken çıkıyorum ve bir kaç dk sonra çıkıcam. böle işte gidip mamalar yapıcam eşim işe gitmiştir o dönüşülü çalışıyor oğlumu yıkıycam kızın ödevine yardım vs işte sanırım bunlardan yoruldum ama şükrediyorum benim sıkıntım eşimle olamamaktan kaynaklı sanırım nöbetle çalıştığı için dağınık bir hayat ve bende sanırım dağınık hayata dayanamıyorum artukun hiçbirşey yapamıyoruz herşeyi organize etmem gerekiyor alışveriş vs boda bir süre sonra her iki taraf için de sııcı oluyo

Evet bitanecim, nerdesin bakıyım sen?
Bi ordayım bi burdayım boncuğum napıyım. Dün hiç vakit bulupta giremedim. Affet:18: Sen nasılsın bu akşam buluşucakmısınız Burası felaket soğudu. Yarın kabanımı giyicem valla. Dondum bugün. Orası da soğuk mu

üstüne eşin ilgisizliğide eklenince neyse sıkmim canınızı ben kaçtım... iyi akşamlar çıtırlar
Olur mu ablacım niye canımızı sıkasın. Eşin ne iş yapıyor evlendiğinizden beri sürekli bu şekilde misiniz? Gerçekten çok can sıkıcı bi durumdur tahmin edebiliyorum. Heralde ben tahammül edemezdim. Ama geçinmek için buna katlanmak zorundasınız yapıcak bişey yok. Ama bak neyseki Allah bağışlasın 2 tane evladın varmış. Onlar sana arkadaş. İyice yalnız olsan çok daha kötü olurdu

Aaaa ne güzel tam sevmelikler Bayılıyorum küçük çocuklara Normalde ne iş yapıyorsun. Benim görümcemde Almanya'ya gelin gitti

Bem burda dogdum büyüdümmm....
Turkiyede bauhaus varya onun burdaki rakibi (onlardan daha kaliteli)
Olan sirkette patronun sagkoluyum, revizyon görevlisiyim, anlata bildim umarim :26:

Bem burda dogdum büyüdümmm....
Turkiyede bauhaus varya onun burdaki rakibi (onlardan daha kaliteli)
Olan sirkette patronun sagkoluyum, revizyon görevlisiyim, anlata bildim umarim :26:

Ne güzel işin sağlammış. Senin adına çok sevindim cnm Eşin Türk mü?

merhaba kızlaarrrr
neler neler geldi başımaa
haftasonu eve gittim ananem türkiyeye gitmişti kardeşinin yanına 1 hafta orda kaldı
haftasonu onu karşıladık güle oynaya...
eve gittim annemde kavgadan eser yok çook güzel geçti herşey konuyuda hiç açmadı
arada bana takıldı işte hani bakim telefonda neler yapıyosun gibisinden ama sadece okadar...

sonracıma asıl olay pazar akşamı oldu yola çıktım 6 gibi okuduğum şehirin otogarına inmiştim
veeeee cüzdanım çalındı çantamdan kaşla göz arası nasıl olmuş hangi ara olmuş bir Allah biliyor
pazar akşamı helak oldum ağlamaktan attım kendimi eve
sonra koştum hemen polis karakol ne varsa gezdim gece saat 9:30a kadar karakoldaydım ifade verdim
burda bi kaç tane emniyet müdürlüğü var birine gidiyorum otogar bölgesine biz bakmıyoz diyolar başka yere yönlendirdiler
hele şükür artık 3. gittiğim yer doğru yermiş...
param yok kimliğim yok ehliyetimde gitti Allahtan ev arkadaşım bekle bende geleyim senle dedide tek başıma değildim
anneme nasıl söylicem korkusuda var içimde vardım diyede aramadım kadıncağızı bi ara o da aramaya başladı meşgule verdim fln direk ertesi gün aradım gece gece endişelendirmim onuda diye...
pazartesi bankanın müşteri hizmetlerini arayıp atm kartımı iptal ettirdim
bugünde tekrar karakola gittim kimliğimi ehliyetimi iptal ettirdim benim adımı kullanarak kimse hesap mesap bişeler açamasın diye
Allah korusun biri kredi fln bişe çeker sonra ömür billah öde babam öde

Oyy allah korusun kuzum nasıl çalınmış ya otobüste falan düşürmüş olmayasın km yaklaşıp o kdar çantadan cüzdanı çalar ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…