ayy çok zor olmuştue sizin için bizimde ülkeler farklıbizde eşimle nişanlıyken hatta evliliğimizin ilk altı ayı ayrı şehirlerdeydik
yok canımm hulyanısanur abla zamanı geri almak isteseniz nekadar geriye dönmek isterdiniz diye sormuştuKavuştunuz mu ayrıldınız mı ne oldu okuyamadım geçmişi bişey mi kaçırdım:26:
Hoşbulduk fıstıklı lokumlarım nasılsınız
ayy çok zor olmuştue sizin için bizimde ülkeler farklı
mezun olana kadar mecbur çekiyoruz:26:
yok canımm hulyanısanur abla zamanı geri almak isteseniz nekadar geriye dönmek isterdiniz diye sormuştu
bende ona cvp verdim işteee..
kaçırdığın şeyde kuzum çantamdan cüzdanım çalındı baya tatsız şeyler oldu işte
ama şükür atlattım gibi
aynen evett özlem hiç bitmiyorr bir yandan güzel bencedevalla zor tabii ama şimdi düşününce onunda bir güzelliği varmış ayrılıkların en güzel yanı kavuşmak çünkü
helal sana be piskom yürü en sonsuzaaaöyle canımmçoook güzel şeyler yaşadık aşkımla ama her ayrılıkta içim parçalanıyor
ruhumdan birşeyler sökülüyor sanki ben buraya geliyorum ama ruhum orda kalıyor
geri dönmeye aynı şeyleri yaşamaya gerek yok
ileri doğru emin adımlarla sonsuz mutluluğa yürümek varken maziden ne hayır gelir
yok abla inşallah yeni bu önümüzdeki ay güzel haberleri vericem size burdaya ben daha kendimi okadar geliştiremedim burda birden fazla alıntı ile cevap veremiyorum iştahsıztosba bebiş yediklerini paylaşıyor olmasın
pissiko bende hüly memnun oldum ya banada öğretin şu çoklu alıntıyla cevplmaayı çıtırlar
aç gözlülüğüm dışında keyfim yerinde asker hatunuKavuştunuz mu ayrıldınız mı ne oldu okuyamadım geçmişi bişey mi kaçırdım:26:
Hoşbulduk fıstıklı lokumlarım nasılsınız
kopma zatenkopamıyorum ki sizdeeennnn
ne biber gazı la ben kuru sıkı almayı düşünüyorum
valla zor tabii ama şimdi düşününce onunda bir güzelliği varmış ayrılıkların en güzel yanı kavuşmak çünkü
Hmm iyi hadi herşeyin yolunda olmasına sevindim bebeğimayy çok zor olmuştue sizin için bizimde ülkeler farklı
mezun olana kadar mecbur çekiyoruz:26:
yok canımm hulyanısanur abla zamanı geri almak isteseniz nekadar geriye dönmek isterdiniz diye sormuştu
bende ona cvp verdim işteee..
kaçırdığın şeyde kuzum çantamdan cüzdanım çalındı baya tatsız şeyler oldu işte
ama şükür atlattım gibi
aynen evett özlem hiç bitmiyorr bir yandan güzel bencede
buluşunca gözlerine bakınca boyut değiştiriyorum resmendalıp gidiyorum
bu arada ben yurtdışında okuyorum sevgilim türkiyede
ben tıp okuyorum 4. sınıftayım
hayırlısıyla bitsinde evlenmeyi bekliyoruz işte
yok la ben ciddiyim ruhsatını alınca ne olacak kuru sıkıdan onda sorun yokhelal sana be piskom yürü en sonsuzaaa
yok abla inşallah yeni bu önümüzdeki ay güzel haberleri vericem size burdayeni karar verdik bebişe inşallah allah bize de doktora gitmeden kolay kolay nasip eder sağlıklı hayırlı bebeler allahımmmm
aç gözlülüğüm dışında keyfim yerinde asker hatunuyok asker değil teğmen daha havalı
kopma zatenkızzz mapuslara düşersen don atlet benden börekte hülya abladan
yok la ben ciddiyim ruhsatını alınca ne olacak kuru sıkıdan onda sorun yok
sorun gerçek silahta iş adamı felan birşey değilsen hiç vermezler onu
kuru sıkı benim işimi çok iyi görür zaten...
sağol canım evet doğru diyosun..Hmm iyi hadi herşeyin yolunda olmasına sevindim bebeğim
Aaa cüzdanın mı çalındı. Geçmiş olsun bebeğim. Üzülme cana geleceğine mala gelsin boşver
inşallah inşAllahallah tamamnına erdirsin tatlım inşallah çok çok çok mutlu , musmutlu olursunuz...
Bu aarada kimse elini kana bulamasın ben yine börek yaparım size diğmez kimseye be
hülya abla mutfakta becerikli misindir? varsa beni şimdi çok uğraştırmıcak ama tadı enfes bi tatlı tarifin ver de bi yapim akşama kocamın midesine de akıyım
tatlımm başımın çaresine bakmam lazım yaneesenden korkulur be piskom
sağol canım evet doğru diyosun..
olan oldu zaten çaresine baktım işte bende
inşallah inşAllah
bu arada ben yemek fln yapmasını bilmem hiiççç
daha 2. gün kapının önüne koymazsa beni demekki çok seviyor dicem
güzel şeyler öğretirsiniz bize artık..
bu arada nerelisiniz:26:
anaaaaaa vallaha mıııbildiklerimi anlatırım tabii bende bilmiyordum evlendikten sonra öğrendim, şimdi içli köftede yapıyorum oturtmada, tatlıda börekte zamanla oluyor herşey, sende öğrenirsin canım dert etme ,
pratik şeylerle başlarsın, ben aslen mardinliyim ama görmeyeli uzun yıllar oldu orayı
sizler nerelisiniz
hülya abla mutfakta becerikli misindir? varsa beni şimdi çok uğraştırmıcak ama tadı enfes bi tatlı tarifin ver de bi yapim akşama kocamın midesine de akıyım
bu arada ben mardini yaklaşık 2 yıl önce gördüm ilk defa aşkım sağolsunbildiklerimi anlatırım tabii bende bilmiyordum evlendikten sonra öğrendim, şimdi içli köftede yapıyorum oturtmada, tatlıda börekte zamanla oluyor herşey, sende öğrenirsin canım dert etme ,
pratik şeylerle başlarsın, ben aslen mardinliyim ama görmeyeli uzun yıllar oldu orayı
sizler nerelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?