Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bizde eşimle nişanlıyken hatta evliliğimizin ilk altı ayı ayrı şehirlerdeydik
ayy çok zor olmuştue sizin için bizimde ülkeler farklı
mezun olana kadar mecbur çekiyoruz:26:

Kavuştunuz mu ayrıldınız mı ne oldu okuyamadım geçmişi bişey mi kaçırdım:26:

Hoşbulduk fıstıklı lokumlarım nasılsınız
yok canımm hulyanısanur abla zamanı geri almak isteseniz nekadar geriye dönmek isterdiniz diye sormuştu
bende ona cvp verdim işteee..

kaçırdığın şeyde kuzum çantamdan cüzdanım çalındı baya tatsız şeyler oldu işte
ama şükür atlattım gibi

valla zor tabii ama şimdi düşününce onunda bir güzelliği varmış ayrılıkların en güzel yanı kavuşmak çünkü

valla zor tabii ama şimdi düşününce onunda bir güzelliği varmış ayrılıkların en güzel yanı kavuşmak çünkü
aynen evett özlem hiç bitmiyorr bir yandan güzel bencede
buluşunca gözlerine bakınca boyut değiştiriyorum resmen dalıp gidiyorum

bu arada ben yurtdışında okuyorum sevgilim türkiyede
ben tıp okuyorum 4. sınıftayım
hayırlısıyla bitsinde evlenmeyi bekliyoruz işte

helal sana be piskom yürü en sonsuzaaa

yok abla inşallah yeni bu önümüzdeki ay güzel haberleri vericem size burda yeni karar verdik bebişe inşallah allah bize de doktora gitmeden kolay kolay nasip eder sağlıklı hayırlı bebeler allahımmmm
Kavuştunuz mu ayrıldınız mı ne oldu okuyamadım geçmişi bişey mi kaçırdım:26:

Hoşbulduk fıstıklı lokumlarım nasılsınız
aç gözlülüğüm dışında keyfim yerinde asker hatunu yok asker değil teğmen daha havalı

kopamıyorum ki sizdeeennnn

ne biber gazı la ben kuru sıkı almayı düşünüyorum
kopma zaten kızzz mapuslara düşersen don atlet benden börekte hülya abladan

kocam, sevgiliyken hep derdi ben ağlarken otogarda; ağlama, her ayrılışımız bi sonraki kavuşmamızın habercisi oyy bizde çok hasret çektik ama çok şükür geçti tam 6. yılımıza girdiğimizin ertesi günü düğünümüz oldu

Hmm iyi hadi herşeyin yolunda olmasına sevindim bebeğim
Aaa cüzdanın mı çalındı. Geçmiş olsun bebeğim. Üzülme cana geleceğine mala gelsin boşver

allah tamamnına erdirsin tatlım inşallah çok çok çok mutlu , musmutlu olursunuz...

Bu aarada kimse elini kana bulamasın ben yine börek yaparım size diğmez kimseye be

hülya abla mutfakta becerikli misindir? varsa beni şimdi çok uğraştırmıcak ama tadı enfes bi tatlı tarifin ver de bi yapim akşama kocamın midesine de akıyım

yok la ben ciddiyim ruhsatını alınca ne olacak kuru sıkıdan onda sorun yok

sorun gerçek silahta iş adamı felan birşey değilsen hiç vermezler onu
kuru sıkı benim işimi çok iyi görür zaten...

Hmm iyi hadi herşeyin yolunda olmasına sevindim bebeğim
Aaa cüzdanın mı çalındı. Geçmiş olsun bebeğim. Üzülme cana geleceğine mala gelsin boşver
sağol canım evet doğru diyosun..
olan oldu zaten çaresine baktım işte bende

allah tamamnına erdirsin tatlım inşallah çok çok çok mutlu , musmutlu olursunuz...

Bu aarada kimse elini kana bulamasın ben yine börek yaparım size diğmez kimseye be
inşallah inşAllah
bu arada ben yemek fln yapmasını bilmem hiiççç
daha 2. gün kapının önüne koymazsa beni demekki çok seviyor dicem

güzel şeyler öğretirsiniz bize artık..
bu arada nerelisiniz:26:

hülya abla mutfakta becerikli misindir? varsa beni şimdi çok uğraştırmıcak ama tadı enfes bi tatlı tarifin ver de bi yapim akşama kocamın midesine de akıyım

eh işte be tatlım benim eşim çok seciçi ama tatlıda kızımda eşimde kakaolu ve tatlı olunca ne olursa yiyorlar bizde kakaolu ıslak kek mozaik reçelli kurabiye iki renkli puding , sabahlarıda krep üstüne çikolata vs seviyorlar herkes kadar yapıyorum bende ama bebek varken kolay olmuyor ha bak etimekli tatlıyı çok seviyorlar yapabilirisin yada tramısu yapabilirisin kedi dilinden , ablası çalışınca öyle uzun uzun mutfakta vakit geçiremiyorum, ama severimde yemek yapmayı ..

senden korkulur be piskom
tatlımm başımın çaresine bakmam lazım yanee

bende o potansiyel var fazlasıyla hatta
dedem avcı benim av kopeğimizde var evde
annemler fln izin varse dedemle ava bile gitmeyi istiyordum küçükken
tabi dedemin av tüfeği benim boyum kadar
nişan alsam 3 metre geri teper

bildiklerimi anlatırım tabii bende bilmiyordum evlendikten sonra öğrendim, şimdi içli köftede yapıyorum oturtmada, tatlıda börekte zamanla oluyor herşey, sende öğrenirsin canım dert etme ,

pratik şeylerle başlarsın, ben aslen mardinliyim ama görmeyeli uzun yıllar oldu orayı

sizler nerelisiniz

anaaaaaa vallaha mııı
ben Bulgaristanlıyım yani memleketim bura ama sevgilimin memleketi cizreeee
oturtmanın ne olduğunu bilmiyorumda şu içli köftenin üstesinden bir gelsem hiç fena olmaz
doğuda çoookk yapılıyor bu heleki müstakbel kv fln ooo eline su dökülmez e kadın kaç yıllık ev hanımı tabi
benimde doğu yemeklerini öğrenip annesini aratmamam lazım benimkine yoksa inadımdan çatlarım hep anasının yemeklerinin lafını yapsa

bu arada ben mardini yaklaşık 2 yıl önce gördüm ilk defa aşkım sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…