Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya yaparsın hiç dert etme dediğin gibi o yılların kadını ise seninde google amcan var şimdi herşey var orda oku yap
içli köfteye gelince mardin usulunü yapmak harbiden zordur ama kızartılan ve çiğ köftelik bulgurdan yapılanı sende yaparsın bir iki deneme yeter.
kayınvalideni gözlemlersin karşılaştığınız zamanlar mutfakta, sıkma canını hepsi zamanla olacak şeyler.
şu oturtmanında kabaklı ve patateslisi felan var ondada bişey yok cizreyi hiç görmedim yemekleri konusundda bir fikrim yok aslında ama teyzem eşinin görevi nedeniyle bir kaç sene kalmıştı orda.

benim eşim irmikten ve milföyden nefret ettiği için onlarla pek görüşemiyoruz :) dedim ya çok seçici inşallah seninki öyle olmaz.

Aaaa dimi ya nasıl unuttum ben onu:18: Affet Piskkom akşama kesin öğrenip yarın ilk iş yazıyorum bebeğim kusura bakma
olur mu balım ne kusuru aşk olsun
zaten acelesi yok ki tarif bulunsunda bi ara deniyim diye istiyorum sadece

ayy evet yaa içli köfteninde çeşitleri var işte kv hangisini yapıyor bilmiyorum hiç
bazı tariflerde dışına bulgur koyuyolar bazısında ise patates
bazıları köfteleri yağda kızartıyor bazıları kaynat suda haşlıyor
e tabi böyle oluncada farklı tatlar ortaya çıkıyor:26:
benimkinin hangisini sevdiğinide bilmiyorum...

koyverdim zaten öğrenilir zamanla ne yapim

benim eşim irmikten ve milföyden nefret ettiği için onlarla pek görüşemiyoruz :) dedim ya çok seçici inşallah seninki öyle olmaz.
Benm irmiği hiç görmesem aramam çok sevmem ama milföy candır kurtarıcıdır

Tmm tatlm sen bana bırakırsan zor alırsın Neyse elime yazdım unutmam akşama alırım annemden balım

ben internette tarif görmüştümde tam tutturamadım sanırım keserken tatlıyı bıçağa yapışıyodu
lunnamda annem çok güzel yapar hiçte yapışmaz diyince ondan tarifi istedim bende kendime yapmak istedim...

benimki çok acaip valla hatta bazen kızıyorum bile
meyve yemiyor hiç küçük çocuk gibi hep babasının zoruyla
yoksa kendi alıpta bir elma bile soyupta yemez sevmiyorum der..
çorbacı birde pilav sevmiyor sadece sebzeli olanını
birde sarma dolma o tarzda sevmiyor
işte bi tek zor içli köfte var onuda öğrencem oluru yok

Ayy senin işin zor balım ya benimki önüne kanlı canlı kuzu koysan yine yer
eline mi yazdııınnnnn
Eveeet napıyım

oooh hamilelik psikolojisi tamam sıra bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…