komşumm sen irmik tatlısını deyiverBen söyliyim mi etimek tatlısı
komşumm sen irmik tatlısını deyiver
anaaaaaa vallaha mııı
ben Bulgaristanlıyım yani memleketim bura ama sevgilimin memleketi cizreeee
oturtmanın ne olduğunu bilmiyorumda şu içli köftenin üstesinden bir gelsem hiç fena olmaz
doğuda çoookk yapılıyor bu heleki müstakbel kv fln ooo eline su dökülmez e kadın kaç yıllık ev hanımı tabi
benimde doğu yemeklerini öğrenip annesini aratmamam lazım benimkine yoksa inadımdan çatlarım hep anasının yemeklerinin lafını yapsa
olur mu balım ne kusuru aşk olsunAaaa dimi ya nasıl unuttum ben onu:18: Affet Piskkom akşama kesin öğrenip yarın ilk iş yazıyorum bebeğim kusura bakma
ayy evet yaa içli köfteninde çeşitleri var işte kv hangisini yapıyor bilmiyorum hiçya yaparsın hiç dert etme dediğin gibi o yılların kadını ise seninde google amcan var şimdi herşey var orda oku yap
içli köfteye gelince mardin usulunü yapmak harbiden zordur ama kızartılan ve çiğ köftelik bulgurdan yapılanı sende yaparsın bir iki deneme yeter.
kayınvalideni gözlemlersin karşılaştığınız zamanlar mutfakta, sıkma canını hepsi zamanla olacak şeyler.
şu oturtmanında kabaklı ve patateslisi felan var ondada bişey yok cizreyi hiç görmedim yemekleri konusundda bir fikrim yok aslında ama teyzem eşinin görevi nedeniyle bir kaç sene kalmıştı orda.
Benm irmiği hiç görmesem aramam çok sevmem ama milföy candır kurtarıcıdırbenim eşim irmikten ve milföyden nefret ettiği için onlarla pek görüşemiyoruz :) dedim ya çok seçici inşallah seninki öyle olmaz.
olur mu balım ne kusuru aşk olsun
zaten acelesi yok ki tarif bulunsunda bi ara deniyim diye istiyorum sadece
ayy evet yaa içli köfteninde çeşitleri var işte kv hangisini yapıyor bilmiyorum hiç
bazı tariflerde dışına bulgur koyuyolar bazısında ise patates
bazıları köfteleri yağda kızartıyor bazıları kaynat suda haşlıyor
e tabi böyle oluncada farklı tatlar ortaya çıkıyor:26:
benimkinin hangisini sevdiğinide bilmiyorum...
koyverdim zaten öğrenilir zamanla ne yapim
ben internette tarif görmüştümde tam tutturamadım sanırım keserken tatlıyı bıçağa yapışıyodubenim eşim irmikten ve milföyden nefret ettiği için onlarla pek görüşemiyoruz :) dedim ya çok seçici inşallah seninki öyle olmaz.
eline mi yazdııınnnnnBenm irmiği hiç görmesem aramam çok sevmem ama milföy candır kurtarıcıdır
Tmm tatlm sen bana bırakırsan zor alırsınNeyse elime yazdım unutmam akşama alırım annemden balım
Ayy senin işin zor balım ya benimki önüne kanlı canlı kuzu koysan yine yerben internette tarif görmüştümde tam tutturamadım sanırım keserken tatlıyı bıçağa yapışıyodu
lunnamda annem çok güzel yapar hiçte yapışmaz diyince ondan tarifi istedim bende kendime yapmak istedim...
benimki çok acaip valla hatta bazen kızıyorum bile
meyve yemiyor hiç küçük çocuk gibi hep babasının zoruyla
yoksa kendi alıpta bir elma bile soyupta yemez sevmiyorum der..
çorbacı birde pilav sevmiyor sadece sebzeli olanını
birde sarma dolma o tarzda sevmiyor
işte bi tek zor içli köfte var onuda öğrencem oluru yok
Eveeet napıyımeline mi yazdııınnnnn
bugün tek kalamadım hiiiiç.
öffff
rahat rahat yazamıyorummm
kızzz bana yemek dimeyinndün geceden beri yiyiorummm dün saat 10.30 gibi eve geldik ordada yemiştim yemeğimide çayımı da içtim meyvede yedim. eve geldim canım acılı bi şeyler istiyo zaten istanbula geldim geleli acıya hasretim ne yesem ne yesem diye düşündüm gittim memleketten getirdiğim biber salçasını sürdüm bi dilim ekmeğe üzerine de kahvaltılık güya acı sostan sürdüm yanınada evlendiğimin ilk zamanlarında yaptığım kornişon turşudan aldım iki tane yedim ohh ahatladım sabah sigae böreğinden patates kızartmasına omletine ne ararsan yaptım bi güzel yedik kocişle şimdi yine krize girdim ne yesem ne yesem diye tavuklu pilav vardı ondan yidim sonra üzerine bi halley bi biraz ceviz birazda fınduk ezmesii midesiz gibiyimmmmmmmmmmmmmm nereye gidiyo yediklerim o kadar. adetim yaklaştı ya bi tuzlu bi tatlı istiyo canım
kolay gelsin en çıtırım
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar....
İncimmmm
Lunnam
ben çalışıyım siz konuşun
İncimmmm
Lunnam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?