• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Artık herşeye sıfırdan başlıyorum Allah'ın izniyle :)

değişiklik iyidir kendimi çamaşır suyuna batırıp çıkardımm :1:
Ohh miss :27:
Kız sevgilin evlenme teklifimi yapıcak , oyy ne heyecanlıı :23:
Bi gelişme olmamış anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun :38:
bilmiyorum ki anlamı ne acaba merak ettim internetten baktım ama tam rüyamdaki gibi bir şey çıkmıyo :53::31:
Bulamazsın ki gördüğün şekilde.
Unut gitsin canım :21:

dimi be yaa kesmiş bırakmış en önemli yerinde hayır soramam da gizli takip ediyorum onu:27::27: ayrıca nişanlımın haberi olursa çok kızar kardeşine sürprizi berbat ettin diye:27::27: haberim yokmuş gibi davranıcam ama beklenti yükseldi ben de iyice:27::27:

Bunlar evlenecek adam hala teklif etmedi. :52:
Yalnız bende merak ettim iyice :23:

ben uzun süredir bir görünüp bir kayboluyorum tanıştıysakta unutmuş olabilirsin :1:
Tanıtayım mı kendimi istermisin :1:
olabilirrr :52:

hımm tanıt bakalımm :51:
bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , 2 yıla az kalmış bir ilişkim var :nazar:
Öyle işte :1::21:
nazarboncugu[/FONT .!.:
05;31270738]un :38:[/B]

:[/B]

öyle yapıcam canım unutalım gitsinnn :ssz:

olabilirrr :52:

hımm tanıt bakalımm :51:
bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , 2 yıla az kalmış bir ilişkim var :nazar:
Öyle işte :1::21:

öyle yapıcam canım unutalım gitsinnn :ssz:

Bende 1 aya kadar 22 oluyorum , henüz işsizim geçte olsa üniversiteye devam etmeye karar verdim sonuç bekliyorum. 1 buçuk yıllık ilişkim bitti depresyona girdim o yüzden uzun süredir buralarda yoktum şimdi iyiyim ve sizlerleyim:52:
benimde böyle işte :42:

Bende 1 aya kadar 22 oluyorum , henüz işsizim geçte olsa üniversiteye devam etmeye karar verdim sonuç bekliyorum. 1 buçuk yıllık ilişkim bitti depresyona girdim o yüzden uzun süredir buralarda yoktum şimdi iyiyim ve sizlerleyim:52:
benimde böyle işte :42:

anladım canım hayırlısı olsun tabi , ama evli yazıyor bilgilerde :44:

ne güzel üniversiteye devam etmekle iyi bir karar vermişsin :8:

anladım canım hayırlısı olsun tabi , ama evli yazıyor bilgilerde :44:

ne güzel üniversiteye devam etmekle iyi bir karar vermişsin :8:

kendimi ifşa etmemek için canım evli değilim :51:
Bakalım iyimi ettim kötü ettim :37: Uzaklaşmak istiyorum bulunduğum çevreden hiç bilmediğim bir yere yalnız gitmek istiyorum :31:

kendimi ifşa etmemek için canım evli değilim :51:
Bakalım iyimi ettim kötü ettim :37: Uzaklaşmak istiyorum bulunduğum çevreden hiç bilmediğim bir yere yalnız gitmek istiyorum :31:

hee anladım canım :51:

evet çevre illerde bir okula gidip yeni bir ortam yeni arakadaşlıklar falan edinmek iyi gelir hem , ailen de gönderiyorsa başka bir şehirde okumanı tavsiye ederim :29:

hee anladım canım :51:

evet çevre illerde bir okula gidip yeni bir ortam yeni arakadaşlıklar falan edinmek iyi gelir hem , ailen de gönderiyorsa başka bir şehirde okumanı tavsiye ederim :29:

işin aslı ben ailemide bırakıp bir daha dönmeyi düşünmüyorum istediğim bölüm olursa farklı planlarım var. Artık herşey üstüme üstüme geliyo psikolojimi alt üst etti başta ailem olmak üzere çevremdekiler..
Kurtulmanın tek yolu okumak başka çarem yok :37:

aynen balım güzel yorgunluklar bir gözüm aşağı diğeri başka tarafa bakıyor pek güzelim şu anda da ben hahaha :D

Allah razı olsun cnm benim

canım hayırlara vesile olsun belki biraz sıkıntılı uyuduysan böyle rüyalarda etkiliyor cnm
bi şey olmas hele bi evinize geçen o gözler bi kocişinin gözlerine odaklanır:16::16:

hee anldım canım bakalım neymiş neymişş :32::1:
demek ki baya hoş bir sürpriz hazırlıyo seninkii vuuu :9::21:

ama öğrenme devamını kız sürpriz olsun işte bilipte napıcann :27:
:

sağol canım bende öyle diyorum hayırlara gitsinn ,
bu arada biz hiç tanışmadık sanırımm :51::13:
öyle zaten bi anlamı kalmaz ama merak iştee:27::27:

Bi gelişme olmamış anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun :38:

Bunlar evlenecek adam hala teklif etmedi. :52:
Yalnız bende merak ettim iyice :23:
kız dur daha evlenmedik ne resmi ne dini nikahım var:27::27: o teklif gelecek ondan sonra evlenicem onunla yoksa :19::19::19:

evet evet boşa geçen zamanıma yazık :37:
Sende renk verme süprüz olsun , şimdi öğrenince heyecanı kaçar zaten :52:

doğru diyosun bence beklemesin hemen yapsın napucaksaa:27::27: yoksa deşicem sürprizi kaçıcak:27::27:

bi şey olmas hele bi evinize geçen o gözler bi kocişinin gözlerine odaklanır:16::16:

kız dur daha evlenmedik ne resmi ne dini nikahım var:27::27: o teklif gelecek ondan sonra evlenicem onunla yoksa :19::19::19:

doğru diyosun bence beklemesin hemen yapsın napucaksaa:27::27: yoksa deşicem sürprizi kaçıcak:27::27:

kız sakin ol sakin sakin beklee :52:
Gerçi ben olsam bende deşeler dururdum :52:

işin aslı ben ailemide bırakıp bir daha dönmeyi düşünmüyorum istediğim bölüm olursa farklı planlarım var. Artık herşey üstüme üstüme geliyo psikolojimi alt üst etti başta ailem olmak üzere çevremdekiler..
Kurtulmanın tek yolu okumak başka çarem yok :37:
hayırlısı neyde o olsun canım , rabbim inşallah gönlündekini verir , neler yaşandı bilmiyorum ama hepsi geride kaldı geçti öyle düşün canım :21::21:
:

sormaa bilirim o meraklarıı :52:

seninle tanışmak nasip olmamıştı sanırım :1:
Hoşgeldin lunnacım :1:

Selam tatlım. Eski topikte bikaç kez konuşmuştuk ama kaynaşamadık bi türlü:9: Bekar olduğunu 22-23 yaşlarında olduğunu iyi bi iş aradığını ve bloğun olduğunu biliyorum. Tanıyabilmişmiyim seni:9:

KKnın güzelleriiiiiiii:54::54::54::54::54:
Nasılsızın bakalım ben sizi çoook özledim:71::71::71::71:
iyiizz yavru hoş geldin beş gittiinn:27::27:

kız sakin ol sakin sakin beklee :52:
Gerçi ben olsam bende deşeler dururdum :52:

dimi yaa:1::1: canım okudum da hiç sıkma canını yeter ki iste hayatını istediğin gibi şekillendirebilirsin. umarım snein için hayırlısı ne ise o olur.

Back
X