• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen öyle yakındır inşallah senin gelinliği de burada görücez:34:

gelinlik kabarık olunca duvağı pek uzun tutmuyolar ama fıstık haberin olsun:34: ama gelinlik böyle biraz daha az kabarık olunca uzat uzatabildiğin kadar duvağı:27::27:
çok tembih ediyorum kızları onlarda saolsunlar baya iyiler bu konuda çekicekler ben de size göstericem:27::27:
Allahh Allahhh yıkarım o moda eviniiiii:47::47:
gelinliğim kabarık diye onlar mı karar vericek duvağımım uzunluğunaaa
ben öyle istiorum dicem bittiiiii parasıyla değilmiii aaaaa
ayy nasıl sinir yaptımmm:9::9::9:
birde artık vakti zamanı gelince ben gelinlik seçmeye baçlayınca çalışanlardan biri dese kim bilir nolcakk
yolarım onu oracıktaaa:52::52::52: sen kim oluyon lenn duvağımı uzun yapmicannn:41::41:
canını sevenn kaçsıııııııııınnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Neeee 5 saat mi:52::52: Çok varmış cnm ya. Sen buraya gelirsen bütün vaktini sevdiceğinle geçir balım kıyamam zaten hasretsiniz. Ama söz ben sana el sallarım :1:
kızz 5 saat çok muuu deliiiii:52::52::52:
kıyamazmışta komşusunaaa:21:

Tarayıcını aç daisypath yaz ilk çıkan siteye gir ordan oluştur tatlm sonra url kaydet gibi bişeyler çıkıcak en son. O linkide profil düzenledeki çizelge yazan yere yapıştır.
Bende vardı ama ayrılınca sildim tekrar yapmak zor geldi yapıcam bi ara
denicem tatlımm bakalım yapabilcem mii:26:

Allahh Allahhh yıkarım o moda eviniiiii:47::47:
gelinliğim kabarık diye onlar mı karar vericek duvağımım uzunluğunaaa
ben öyle istiorum dicem bittiiiii parasıyla değilmiii aaaaa
ayy nasıl sinir yaptımmm:9::9::9:
birde artık vakti zamanı gelince ben gelinlik seçmeye baçlayınca çalışanlardan biri dese kim bilir nolcakk
yolarım onu oracıktaaa:52::52::52: sen kim oluyon lenn duvağımı uzun yapmicannn:41::41:
canını sevenn kaçsıııııııııınnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

anammmmm:26::26: kız öyle diyolar sadece yoksa sen nasıl istersen tabiki :27::27: onlar sadece güzel durmuyo kabarık modellerde genelde kısa kullanıyoruz diyorlar:27::27: gerçi ben etek uçlarına güpür geçelim dedim ama olmaz dedi kumaşı aşağı çekermiş hoş durmaz dedi sonra vazgeçtim:27::27:

anammmmm:26::26: kız öyle diyolar sadece yoksa sen nasıl istersen tabiki :27::27: onlar sadece güzel durmuyo kabarık modellerde genelde kısa kullanıyoruz diyorlar:27::27: gerçi ben etek uçlarına güpür geçelim dedim ama olmaz dedi kumaşı aşağı çekermiş hoş durmaz dedi sonra vazgeçtim:27::27:
nihahah korktunn dimiiii :52::52:
ayy ben kesin çok kaprisli olurum:26:
illallah ederlerr valla
yapçek bişe yokk 40 kere evlenmicez yaa:16::nazar:

Ben bunları okuyamam çok ürkütücü zaten korkuyorum kabir azabından fln :43:

ayy çok merak ediyorumm valla gelsin de okuyayım heemen :23:

ilk kitabın bir kaç bölümünü okumuştum sonra bir daha kitabı alamamıştım belki etkilenirim de namaz kılmaya başlarım :17:

nihahah korktunn dimiiii :52::52:
ayy ben kesin çok kaprisli olurum:26:
illallah ederlerr valla
yapçek bişe yokk 40 kere evlenmicez yaa:16::nazar:
kız mecbur katlanıyolar babam orda konuşuyo işte model gösteriyo beğenmedim olmaz diyorum. o da başladı aslınd ahepsi güzel sizinde işiniz zor çeşit çeşit insanla uğraşıyosunuz kadınların istekleri bitmez sinir etti beni bi otur arkadaş :27::27:
ama kadın sıcak davrandı iki lafından biri hayatım oldu:27::27:

ne güzel fıstıgım hayırdır neye borcluyuz bu mutlulugu :24::24:

hoşbuldumm :21:
ne resmi var gelinlik mi :23::23:

aynen öyle hadi bi koşu sen de:27: bak ayy morinci de gelmedi ki o bi de kırmızı kaldı sanırım :44:

dün denedim bunu gizlice foto çektirdim kardeşime:27::27:

ayy çok merak ediyorumm valla gelsin de okuyayım heemen :23:

ilk kitabın bir kaç bölümünü okumuştum sonra bir daha kitabı alamamıştım belki etkilenirim de namaz kılmaya başlarım :17:
Ben peygamber efendimizin hayatını okuduktan sonra namaza başlamıştım Rabbim sanada nasip etsin güzelim.
kız mecbur katlanıyolar babam orda konuşuyo işte model gösteriyo beğenmedim olmaz diyorum. o da başladı aslınd ahepsi güzel sizinde işiniz zor çeşit çeşit insanla uğraşıyosunuz kadınların istekleri bitmez sinir etti beni bi otur arkadaş :27::27:
ama kadın sıcak davrandı iki lafından biri hayatım oldu:27::27:

aynen öyle hadi bi koşu sen de:27: bak ayy morinci de gelmedi ki o bi de kırmızı kaldı sanırım :44:

dün denedim bunu gizlice foto çektirdim kardeşime:27::27:

Ben onlara gönderir yorumlarını alırım tatlm:21:

Kaç tane komşum var kıyamam tabi:29: Yapamazsan söyle ben yapayım kuzum benim zevkime katlanırsın artık:9:

Pembegelinim ben bugün çok iyiym sen nasılsn
annem yapıyorumdaa anniversary yi seçtim ben ilk başta
sonra tickette we have been married yazıyor
we have been together yazması için ne seçmem lazım kiiii
öburleri hiç uymuyor zaten married birthday holiday fln var
frendship var ondada we have been frends diye yazıyor tickette
ben together yazsın istiyorumm:26:

Bu topikte muhasebecilik dışında bi iş yapan ender kişilerdenim cnm:9: Ben sigortacıyım 23 yaşındayım. Aslında 24üme girdim ama 24 deyince kızıyo burdaki cadılar:20:

Hala 24 diyo hatun ya akıllanmıcan mı len sennn

Ayrıcaaaaaaaaaaaa ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa çok tşk ederim kızlar size 3 gündür yokum ve kmse lady nerde yazmamış bakıyorum da geçmişe arada ciddi anlamda hepinize kırıldım :50:

DAHA DA GELMEM DAVOSAAAAAAAAAAAAAAA:47::47:

Hala 24 diyo hatun ya akıllanmıcan mı len sennn

Ayrıcaaaaaaaaaaaa ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa çok tşk ederim kızlar size 3 gündür yokum ve kmse lady nerde yazmamış bakıyorum da geçmişe arada ciddi anlamda hepinize kırıldım :50:

DAHA DA GELMEM DAVOSAAAAAAAAAAAAAAA:47::47:

minik hayaletim vallahi bugün aklımdaydın acaba hayalet mi olmuş diye bi düşündüm:26::26:

Back
X