Günaydın lokumlarım keyifler nasıl
kızlar bugün ve yarın okul tatil bende dedimki eşime evde bakıcıda var gel en yakın ile kaçalım sinemaya gidelim yemek yiyelim gezelim tamam dedi yarın gidicez ama şimdi canım sıkıldı elimizde dar biraz acaba boşuna masrafmı çıkardım şimdi
Hoşbulduk güzellik nasılsın yine çok soğuk ya:2:dün bitirdim ,çokzel oldu
hşgeldin sarışekerimmmm
Günaydın ablacım böyle çıtır deyince havaya giriyorum vallagünaydın çıtır...
Aman aman düşmesin o ivmebenim ivme yükselmeye yüz tutmuş
sen nasılsın birtanemmmmmmmmmmm
işten bir günlük izin alcam sabah gidip kaşam dönecez kimseye birşey demeden kızımada yoksa oda gelmek isteyecek ama bir kerede yalnız kalalım istedim çünkü çok zaman oldu tek gezip tozmayalı ama şimdi birazda aklım takıldı ya
kızlar bugün ve yarın okul tatil bende dedimki eşime evde bakıcıda var gel en yakın ile kaçalım sinemaya gidelim yemek yiyelim gezelim tamam dedi yarın gidicez ama şimdi canım sıkıldı elimizde dar biraz acaba boşuna masrafmı çıkardım şimdi
işten bir günlük izin alcam sabah gidip kaşam dönecez kimseye birşey demeden kızımada yoksa oda gelmek isteyecek ama bir kerede yalnız kalalım istedim çünkü çok zaman oldu tek gezip tozmayalı ama şimdi birazda aklım takıldı ya
Hoşbulduk güzellik nasılsın yine çok soğuk ya:2:
Günaydın ablacım böyle çıtır deyince havaya giriyorum valla
Aman aman düşmesin o ivme
Bende süperim balım benim aslanım kedi olmuş bi ilgi bi sevgi bi özlemekBende zevkten dört köşe tabi
çok iyiyim tatlım.Hoşbulduk güzellik nasılsın yine çok soğuk ya:2:
Günaydın ablacım böyle çıtır deyince havaya giriyorum valla
Aman aman düşmesin o ivme
Bende süperim balım benim aslanım kedi olmuş bi ilgi bi sevgi bi özlemekBende zevkten dört köşe tabi
ev alırken arabayı satmıştık o yüzden şuan arabamız yok eşim araba kiraladı caba gitmesekmi dedim artık çok geç araba kiraladım dedi demekki oda masraf olarak görüyormuş yoksa boşver gibi falan derdi canım şimdiden sıkıldı
çıtırlarım öyle bir ilki sadece adı il kendisi köy bile etmez adıyamanhiçbirşey yok restoran var ama yemekyenecek gibi değil iğrenç ortamıda öyle sinema varmış mış mış film yok ya markete gidiyorum istediğim sebze meyveyi bulamıyorum adam akıllı, iki gün börülce aradım o ne diyorlar ya tamam bende mardinliyim ama orası buraya 10 basar be dışarı çıkalım diyoruz eşim nereye gidiyoruz diye soruyor bende ona soruyorum çarşının sonuna yürüyüp geri dönüyoruz. :) bunaldım günleri karıştırıyom artık çünkü hepsi aynı, gidelim gidelim ben kafayı yiycem yoksa
Amiiiiiiin canım benimdüşmesin işalla
ooo bu süperr bi durummm. arada böyle kedi olup şaşırtsın seni. hepte böyle musmutlu kalll
çok iyiyim tatlım.
evet ama ben hiç çıkmadım daha dışarı, büromuz sıcacııııııkkk
ama eşin tamam gitmeyelim dememiş ki:s artık çok gec araba kiraladım demiş.
istemese gerek yok gitmeyelim, vs. gibi şeyler söylerdi. bence moralini bozup durma . çokda güzel düşünmüşsün. o günün keyfini çıkarmalısn. emin ol sana çook iyi gelecek
Amiiiiiiin canım benim
Ben günde en az 4 defa çıkıyorum
Tospik gelse de ballandıra ballandıra ev hanımlığını uykuyu tembelliği anlatsa hayaller kursak
evet iş için burdayız, sizler nerde yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?