Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kızlar bugün ve yarın okul tatil bende dedimki eşime evde bakıcıda var gel en yakın ile kaçalım sinemaya gidelim yemek yiyelim gezelim tamam dedi yarın gidicez ama şimdi canım sıkıldı elimizde dar biraz acaba boşuna masrafmı çıkardım şimdi

işten bir günlük izin alcam sabah gidip kaşam dönecez kimseye birşey demeden kızımada yoksa oda gelmek isteyecek ama bir kerede yalnız kalalım istedim çünkü çok zaman oldu tek gezip tozmayalı ama şimdi birazda aklım takıldı ya

nerede yaşıyorsunuz siz

ya herzaman yaptığınız birşey değilse çıkın iyi gelir böyle nadirde olsa değişiklik yapmak..
zaten çok daralmış gördüm sizi.yazamadım konuşamadık ama okudum yazdıklarınızı

dün bitirdim ,çokzel oldu

hşgeldin sarışekerimmmm
Hoşbulduk güzellik nasılsın yine çok soğuk ya:2:
günaydın çıtır...
Günaydın ablacım böyle çıtır deyince havaya giriyorum valla
benim ivme yükselmeye yüz tutmuş
sen nasılsın birtanemmmmmmmmmmm
Aman aman düşmesin o ivme
Bende süperim balım benim aslanım kedi olmuş bi ilgi bi sevgi bi özlemek Bende zevkten dört köşe tabi

ev alırken arabayı satmıştık o yüzden şuan arabamız yok eşim araba kiraladı caba gitmesekmi dedim artık çok geç araba kiraladım dedi demekki oda masraf olarak görüyormuş yoksa boşver gibi falan derdi canım şimdiden sıkıldı

eğer gezmeyeli çok olduysa az öncede dediğim gibi çıkın . değişiklik iyi gelir

Sıkışıksanız başka il muhabbetini ertele. Ama sinema ve yemek olayını destekliyorum, değişiklik olur ve bu ayda kendinizi ödüllendirin canım ne olacak.

Bencede gidin ablacım. Ara sıra böyle kaçamaklar yapmanız lazım. İkinize de çok iyi gelir. Rahata ermeyi beklerseniz ertelersemiz mutlaka hep bişeyler çıkar. Arada böyle kaçın aşk tazeleyin

düşmesin işalla

ooo bu süperr bi durummm. arada böyle kedi olup şaşırtsın seni. hepte böyle musmutlu kalll

çok iyiyim tatlım.

evet ama ben hiç çıkmadım daha dışarı, büromuz sıcacııııııkkk

ama eşin tamam gitmeyelim dememiş ki:s artık çok gec araba kiraladım demiş.

istemese gerek yok gitmeyelim, vs. gibi şeyler söylerdi. bence moralini bozup durma . çokda güzel düşünmüşsün. o günün keyfini çıkarmalısn. emin ol sana çook iyi gelecek

çıtırlarım öyle bir ilki sadece adı il kendisi köy bile etmez adıyaman hiçbirşey yok restoran var ama yemekyenecek gibi değil iğrenç ortamıda öyle sinema varmış mış mış film yok ya markete gidiyorum istediğim sebze meyveyi bulamıyorum adam akıllı, iki gün börülce aradım o ne diyorlar ya tamam bende mardinliyim ama orası buraya 10 basar be dışarı çıkalım diyoruz eşim nereye gidiyoruz diye soruyor bende ona soruyorum çarşının sonuna yürüyüp geri dönüyoruz. :) bunaldım günleri karıştırıyom artık çünkü hepsi aynı, gidelim gidelim ben kafayı yiycem yoksa

neden oradasınızki görev sebebi ile falanmı mesleklemi alakalı...
normalde nerede yaşıyordunuz

bu sene tatilede biri bebek iki çocukla gittim kabus gibiydi o yüzden hani onlar olmasa birbirimize zaaman ayırırız diye düşünüyorum ama vicdanım beni sorguluyo

düşmesin işalla

ooo bu süperr bi durummm. arada böyle kedi olup şaşırtsın seni. hepte böyle musmutlu kalll
Amiiiiiiin canım benim

Ben günde en az 4 defa çıkıyorum
Tospik gelse de ballandıra ballandıra ev hanımlığını uykuyu tembelliği anlatsa hayaller kursak

evet çalışınca insan özlüyor ev hanımlığını

mesela hava soğuk ve dışarda yağmur yağıyor olsa , ev sıcacık , kahvaltı masası hazır ama kuş sütü eksik , doldur üstünde buharı tüten çy bardağını uzun uzun kahvaltını et sohbet eşliğinde, sonra bir film tak izle, bir kahve al kendine evin en sıcak köşesine otur elinde bir kitap ya insan neler yapmaz vaktin olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…