Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

21 yaşında devlet memuru oldum kurumun birisınav açmıştı kpss değil bende girdim il içinde 4 olmak kısmet oldu iş hayatı başladı ve ben ilk hafta ben niye bu işe girdim diye ağladım hayallerimi bıraktığım için

gel masal anlatim sana :)) en son izlediğin güzel bir film söyle çıtırım
Film falan izlemiyorum ki en son ne izlediğimide hatırlamıyorum :18:

Su ve ateş vizyona girdi, ona gitmeyi düşünüyoruz şimdi.

avukat olacaktım çıtırım direkten döndüm babamın parası yetmedi ,hayalim türkçe öğretmeni olmaktı kısmet olmadı

hep öyle olmaz mı zaten.

yalnız bahsettiğin mesleklere bak avukat ve öğretmen, maaşallah, derslerin baya iyiydi demek ki

bende kıytırık bi 2 yıllık bitirdim. keşke öğretmen olabilseydim

aöf den kamu itiridm sonra felsefe okmayabaşladım 2 sınıfta bıraktım onuda kafayı sıyırmadan :)
22 yaşındada eşimle tanıştım

o zamanlar öyle gerekti demek ki.

küçük yaşta devlete kapağı atmış,para kazanmaya başlamışsın. ayy bende birgün memur olabilcek miyiğğğmmmmm

Burdan yola çıkarak;

gençlere ne tavsiye ediyorsun ablacım

işini severek yapıyorsan sorun yok çıtırım.

:) çok çalışın ama sakın devlet memuru olmayın :)) diyebiliriz kısaca zanumca

iyide çıtırım hyatın boyunca pişmanlık yaşayacağına daha çoluk çocukta yokken e kendi paranıda kazanıyorsun madem ikinci bir ünv oku bak uzaktan eğitim diye birşey var mesela çok pahalıda değil özel ünv. leri bile ki normalide var araştır bence daha hayatın başındasın

Okuma isteği tamamen bitti bende 4 yıllığa tamamlamak istedim. 3.yılın sonunda pes ettim. bilemiyorum ne olur daha sonradan.
iş yerinde açamıyorum o linkteki avatarları görmeiyorum yasaklı eve gidincede vaktim olmuyor be çıtır sen seç bişey bana uygun

tamam. hemen bi kaç tane seçiyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…