kamuda çalışıyorum çıtırım memure hanımım ben :)
Film falan izlemiyorum ki en son ne izlediğimide hatırlamıyorum :18:gel masal anlatim sana :)) en son izlediğin güzel bir film söyle çıtırım
avukat olacaktım çıtırım direkten döndüm babamın parası yetmedi ,hayalim türkçe öğretmeni olmaktı kısmet olmadı
21 yaşında devlet memuru oldum kurumun birisınav açmıştı kpss değil bende girdim il içinde 4 olmak kısmet oldu iş hayatı başladı ve ben ilk hafta ben niye bu işe girdim diye ağladım hayallerimi bıraktığım için
Film falan izlemiyorum ki en son ne izlediğimide hatırlamıyorum :18:
Su ve ateş vizyona girdi, ona gitmeyi düşünüyoruz şimdi.
hep öyle olmaz mı zaten.
yalnız bahsettiğin mesleklere bak avukat ve öğretmen, maaşallah, derslerin baya iyiydi demek ki
bende kıytırık bi 2 yıllık bitirdim. keşke öğretmen olabilseydim
28 yaşında anne oldum işte böyle çıtırım hayatım roman :)) dermişim
Film falan izlemiyorum ki en son ne izlediğimide hatırlamıyorum :18:
Su ve ateş vizyona girdi, ona gitmeyi düşünüyoruz şimdi.
hep öyle olmaz mı zaten.
yalnız bahsettiğin mesleklere bak avukat ve öğretmen, maaşallah, derslerin baya iyiydi demek ki
bende kıytırık bi 2 yıllık bitirdim. keşke öğretmen olabilseydim
o zamanlar öyle gerekti demek ki.
küçük yaşta devlete kapağı atmış,para kazanmaya başlamışsın. ayy bende birgün memur olabilcek miyiğğğmmmmm
Burdan yola çıkarak;
gençlere ne tavsiye ediyorsun ablacım
işini severek yapıyorsan sorun yok çıtırım.
Evli,mutlu,çocuklu
bu arada hangi kurumdasın ?
farklı illerde farklı kurumlarda çalıştım şuan ki kurumumu özelden yazarım sana
Tamam.
Ee sen hala bi avatar koymamışsın
Okuma isteği tamamen bitti bendeiyide çıtırım hyatın boyunca pişmanlık yaşayacağına daha çoluk çocukta yokken e kendi paranıda kazanıyorsun madem ikinci bir ünv oku bak uzaktan eğitim diye birşey var mesela çok pahalıda değil özel ünv. leri bile ki normalide var araştır bence daha hayatın başındasın
iş yerinde açamıyorum o linkteki avatarları görmeiyorum yasaklı eve gidincede vaktim olmuyor be çıtır sen seç bişey bana uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?