Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

en çıtırım peki avatarı nasıl yükliycem bu mesajı görürsen yazarmısın , bu mesaj kendini imha etmiycek sizin yolunuzu gözliycek hepinize iyi akşamalar çıtırlar...

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tospaaaaaaaaaaaaa neden gelmiyorrrrr
neler oluyorrrr
silkelenin bi yaaaaa

Ben geldiiiimmmmmmmmmmmm :103:

işleri çok sıkıştırdım bu ara. şimdide tek kaldım size koştum, toplaşın hadi yaaa

en çıtırım peki avatarı nasıl yükliycem bu mesajı görürsen yazarmısın , bu mesaj kendini imha etmiycek sizin yolunuzu gözliycek hepinize iyi akşamalar çıtırlar...

İstediğin avatarı masaüstüne yapıştır( kolaylık olsun diye )

sonra kulübe gel. sağ üstte kullanıcı kontrol paneli var tıkla.
solda avatarı değiştir yazıyo. tıkla.

seç avatarını ve kaydet

Beni beniiiii boncukunu muuuu

Hadi yazzzzz

Bebeğim sen Havsada oturuyomuşsun. Buranın bi ilçesi. Nesliyle ikimizde bi yere giderken Havsada yolda kalıyomuşuz. Sonra hemen seni arıyoruz:102: Ama senin telefonun kaç saat meşgul çalıyo. Sevgilimle konuşuyodum naoıyım diyosun Sonra geliyosun bizi almaya ama o kadar sıkışmışız ki altımıza yapıcaz nerdeyse Kocamaaaaaaan bi hastaneye giriyoruz ama felaket kötü bi yer. Bi bahçeden geçiyoruz bir sürü adam serseriler fln oturmuş içki içiyolar. Sonra ordan hemen kaçıyoruz. Sen bizi sağ salim tuvalete yetiştiriyosun Öyleee bi rüya işte. Yorumla bakalım

Amaninnnnn kimsecikler yokmus bende birkkti bi suru sey kacirdim diyodum neyse
İyi bari is cikarmadiniz basima
Kizlarcigimmmmm vodemin netinj kuruttugumuz icin gelemiyorum aslinda telden girmeyi sevebilsem
Gelirdim ama yok telden kk hosuma gitmeyiiii neyse az kaldi iki gun sonra sahalara donuyorum
Bekleyinnnnnnnnnnnn beni

rüyaya geeeelll.

senin bilinçaltında neler var böyle.

atraksiyonlu bi rüya olmuş

sen kendni göstert böyle arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…