Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Canlarım kağıt helvalarım selaaaaam

Morincim bizde kız tarafıda gider bizde gidecektik ama biliyosun nasıl nişanlandığımı fırsat olmadı Bide babam hiç gönüllü değildi onların evde mi tarih kararlaştırıcaz olmaz öyle şey deyip duruyodu. Zaten sonradan sadece kadınların gitmesine karar vermiştik ki kısmet olmadı

Zelişimmmm çok şaşırdım valla Ama hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler bebeğim

Tospiğimmmm sen içli köfte yapmayı biliyomusun çok zor mu:26:

Bronzum piskkom güzellerim bebeklerim nasılsınız

Hoş geldin canımmm iyim çok şükür yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsınn

Ayy evett senin nişanın benim top listemin en tepesinde ne güzeldi kız o öyle yıldırım nişanıı birde herşey okadar karman çormankennn tü tü tü nazar değmesinn... güzel Allahım işte olcak dedi mi oluyor ne zorluklarda çıksa

Lunnaammmm 3 ay geçmiş bilee
senin imzana bakıp bakıp inanamıyorumm nasıl bu kadar olur diyee
3 aylık nişanl hatunmusun sen şimdii ayy sorsalar bana epi topu 1 buçuk ay olmuştur derimm yaa

Valla gerçektende güzeldi tatlım o kadar çabuk olmasına rağmen herşey içime sindi vakit olmayınca ayrıntıya takılamıyo insan yoksa öyle mi yapsak böyle mi yapsak diye düşünürken insan düşünmekten yoruluyo. Benmki temiz iş oldu
Lunnaammmm 3 ay geçmiş bilee
senin imzana bakıp bakıp inanamıyorumm nasıl bu kadar olur diyee
3 aylık nişanl hatunmusun sen şimdii ayy sorsalar bana epi topu 1 buçuk ay olmuştur derimm yaa

Valla 3 aylık nişanlıyım banada garip geliyo. Yazınki hallerimiz dün gibi aklımda
Sağ olana vakit geçiyo Piskkom. Rabbim yuva kurduğumuz günü de göstersin inşallah
Sanada bi bakmışız nişanlanmışsın bi bakmışız evlenmişsin.

hee canımm ama benim o bi bakmalarım biraz uzun sürecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…