bana neden guluyosun amaaa
bana neden guluyosun amaaa
tospa sen nereye gideceksin öğleden sonra
Hoş geldin canımmm iyim çok şükür yuvarlanıp gidiyoruzCanlarım kağıt helvalarım selaaaaam
Morincim bizde kız tarafıda gider bizde gidecektik ama biliyosun nasıl nişanlandığımı fırsat olmadıBide babam hiç gönüllü değildi onların evde mi tarih kararlaştırıcaz olmaz öyle şey deyip duruyodu. Zaten sonradan sadece kadınların gitmesine karar vermiştik ki kısmet olmadı
Zelişimmmm çok şaşırdım vallaAma hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler bebeğim
Tospiğimmmm sen içli köfte yapmayı biliyomusun çok zor mu:26:
Bronzum piskkom güzellerim bebeklerim nasılsınız
Valla gerçektende güzeldi tatlım o kadar çabuk olmasına rağmen herşey içime sindi vakit olmayınca ayrıntıya takılamıyo insan yoksa öyle mi yapsak böyle mi yapsak diye düşünürken insan düşünmekten yoruluyo. Benmki temiz iş olduHoş geldin canımmm iyim çok şükür yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsınn
Ayy evett senin nişanın benim top listemin en tepesinde ne güzeldi kız o öyle yıldırım nişanıı birde herşey okadar karman çormankennntü tü tü nazar değmesinn... güzel Allahım işte olcak dedi mi oluyor ne zorluklarda çıksa
Lunnaammmm 3 ay geçmiş bilee
senin imzana bakıp bakıp inanamıyorumm nasıl bu kadar olur diyee
3 aylık nişanl hatunmusun sen şimdii ayy sorsalar bana epi topu 1 buçuk ay olmuştur derimm yaa
hee canımm ama benim o bi bakmalarım biraz uzun sürecekkValla gerçektende güzeldi tatlım o kadar çabuk olmasına rağmen herşey içime sindi vakit olmayınca ayrıntıya takılamıyo insan yoksa öyle mi yapsak böyle mi yapsak diye düşünürken insan düşünmekten yoruluyo. Benmki temiz iş oldu
Valla 3 aylık nişanlıyım banada garip geliyo. Yazınki hallerimiz dün gibi aklımda
Sağ olana vakit geçiyo Piskkom. Rabbim yuva kurduğumuz günü de göstersin inşallah
Sanada bi bakmışız nişanlanmışsın bi bakmışız evlenmişsin.
hee canımm ama benim o bi bakmalarım biraz uzun sürecekk
Zele yaa o pis adamın oğluyla ne işin var :S O da pistir
Ben geldim geçmişi okuyup ayrıntıları alıp geliyorum hemen
ayyutandım sımdı babasına bak oglunu al
Hoşbulduk kuzuum nabeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?