Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ihihihih bunlar en güzel anları işte evlilik sürecinin ben hala eşimle dalga geçiyorum heyecandan yaptıklarını hatırlatıp ama maşallah kuzucum her şey yolundaa gitmiş ne güzelll allah tamamına erdirsin inşallah

bebeğimmm senin mail adresin yok bendeee :26:
yaz özelden
atıyom özelden hemen sende maili sal gelsin
Tospaaammm
Ben geldim sustunnn niye ki amaaa
kızz yok ablamla konuşuyoruz tel.den o yüzden hoşgeldin yavrum naber
oluyo öyle canım tanışma kaynaşma amacıyla yapılıyo öyle tabi biz öyle yapamadık çünküm uzak mesafeden hiç öyle şeylere girişmedik. eşim geldi tek tanıştı ailemle sonra ailesiyle geldi tanışma söz bir oldu sonra nişan biz nişandan sonra gittik eşimin ailesine

evet ordakı pıs adamın oglu
ya bız eskıden berı hoslantı ıcerısındeyız aslında ama bı turlu olmuyodu hep kavga edıyorduk eskıden sımdı oldu ıste kabulk ettım

öyle deme bee aaaa
sen bütün ilişkilerine böyle diyerek mi başlıyon
ondan bitiyor zatennn

tuttum seni corç

hemen başladın dimii yapmayaa
seni seniiiii

ahahahahahahahah

valla bebiş benım gecen evlenen kuzen okadar anlattıki
hani merak içerisindeyim

Tanışma babında gidenler var.

Ama bayanlar gider benim bildiğim.

Bizimki şöyle olmuştu :

Onlar bize 3 bayan geldi.. 1 hafta sonra bizdende 3-4 bayan gitti.

hmm babamı falanda bekliyor onlar
ama bu senınkı daha mantıklı sadece annem ben birde kuzenlerden biri gelse yeter herhalde
bunu bir sunayım bizimkilere bakayım

ya bız eskıden berı hoslantı ıcerısındeyız aslında ama bı turlu olmuyodu hep kavga edıyorduk eskıden sımdı oldu ıste kabulk ettım

Allahım Allahım

Şoklardayııııııııııııııııııııııııııım

La pis adamın gelini mi olcan sen şimdi

ay nasııııııııl şikayt ediyodun onları cidden çok şaşkınım, ama suratımda şu ifadede var.

Nasip kısmet zelişim, sen mutlu ol da.

heheheh hadi bakalım o zamann

kızz yok ablamla konuşuyoruz tel.den o yüzden hoşgeldin yavrum naber
hee taam o zaman napim canım oturuyorum işte evde bugün tatil burda okul yok bende sizlerleyimm

cocukta babasından sıkayetcı cok baskı yapıyor bana dıyor ama ıste napsın bn ce o pıs adamın gelını olamam ben

Bronzzz adam sonra cok pısman olmus amaa bılıyomusunnn hatta annemı bıkere aramız ozge calısıyomu dıe oguza da hep dıomuskı ozge napıyo acaba dıomus

Bronzzz adam sonra cok pısman olmus amaa bılıyomusunnn hatta annemı bıkere aramız ozge calısıyomu dıe oguza da hep dıomuskı ozge napıyo acaba dıomus

hatılıyorum, sonradan gel burda devam et demişti sana

ay sakın öyle bi hata yapma

aynen cnm yaaaaaaaaaaa
bende çok çok heyecanlıydım bende öyle gariplikler yaptımmı bılmıyorum ama benkı çok komik çok şeker çok tatlıydı

hayırşı uğurşu olsun bakalım canım
bu sefer akıllı olun ikinizde bari de ciddi bi ilişkiye doğru ilerleyin

hmm babamı falanda bekliyor onlar
ama bu senınkı daha mantıklı sadece annem ben birde kuzenlerden biri gelse yeter herhalde
bunu bir sunayım bizimkilere bakayım

yani. erkeklerin olmasının bi manası yok. daha sonraki aşamalarda hep olcaklar zaten

hatılıyorum, sonradan gel burda devam et demişti sana

Ay sakın öyle bi hata yapma
yapmayı dusunmuyorum valla cnm
uzak olunca kıymetımı bıldı bak aylardır kosuyodu pesımden yuz vermıyodum bzm evın oralarda gezıyodu gopruselım dıe yalvarıyodu en sonunda dayanamadm yuz verdım bnde

hayırşı uğurşu olsun bakalım canım
bu sefer akıllı olun ikinizde bari de ciddi bi ilişkiye doğru ilerleyin

ıns bakalım kısmet cnm

Kızlar benim geceden kalma bulaşıklarım var onları bi halledim ikide yumurta kırıp geliyorumm
Ac acına böyle sohbet olmuyorr

heheheh hadi bakalım o zamann

hee taam o zaman napim canım oturuyorum işte evde bugün tatil burda okul yok bende sizlerleyimm
iyi oluyo böyle hafta içi okulun olmadığı günler
aynen cnm yaaaaaaaaaaa
bende çok çok heyecanlıydım bende öyle gariplikler yaptımmı bılmıyorum ama benkı çok komik çok şeker çok tatlıydı
oyyy allah daim etsin mutluluğunuzu heyecanınızı kuzum
Kızlar benim geceden kalma bulaşıklarım var onları bi halledim ikide yumurta kırıp geliyorumm
Ac acına böyle sohbet olmuyorr

hadi bakalım bende şimdi telefon trafiğimi bitirdim yanıma anacuğumun dün kardeşimle gönderdiği içli köftelerden aldım, yiyorummmmm

Son düzenleme:

puhahah

Eklentiler

• $m08vt1.gif
    6,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…