ihihihihayyyy
ne anlatsam nereden başlasam nasıl yapsam
kızlar akşam 19:30gibi geldiler bizde ananem teyzemler ve kuzenler vardı birde teyzemin eşi
onlardada anne baba bnmki 2 abisi ve abilerinin eşleri
hepimşiz kapıda karşıladık bnmki dört döndü aramızda kimi öpeceğini kiminle tokalaşacağını bilemedi biden bi iki kişi ile 3 4 defa tokalaştı heyecandan eli titriyordu
kuzenlerden biri mutfağa gitmiş gülme krisi geçiriyor gittim noldu diyorum senınkı benımde 3 defa tokalaştı eli deli gibi titriyordu diyor ay çok güldüm yaaaa
erkekleri oturma odasına aldık kadınları salona ... anca sığdık eve
muhabbet sohbet herşey çok çok güzel sıcak ve samimiydiil yarım saat oturduk sonra biz kuzenler ile servise başladık
yediler içtiler. 2 saat falan oturduk sonra annem benım kv aldı gel biz diğer odaya geçelim eşimlede tanış dedi annem kv benım eltiler ve ben erkeklerin yanına geçti ben kapının tarafa 3 sandalye koyduk biz 3 elti orada oturduk annemle kv odaya girdi kv babamla tanıştı annem benımkının abileri ile tanıştı birazda öyle muhabbet ettiler
sonra haftaya onlarda bizi davet ettiler. babamda ben bu aralar çok yoğunum ama biz size haber verelim daha sonra şimdi birşey dmeiyeyim dedi. sonrada gittiler.
bnki giderkende benımle 2 defa tokalaşıp annemin elini 2 defa öptü
birde çay servisi yapıyorum garibim istemem getirmede diyemiyor utancına yaklaşık 10 bardak çay içti yine utancından vc yede gitmemiş
eve zor gitmiş çok sıkışmış
onlar bizi çok çok sevmişler ailemizi falan bayılmışlar. bnmkine abileri morinci gibi bi kız bulmuşsun kıymetini bil falan demişler
babamda sevdi çok şükür üçüde pırlanta gibi çocuk deid
ay herşey çok çok güzeldi
sadece tanışma böyle ise ben isteme ve sözü düşünemiyorum
atıyom özelden hemen sende maili sal gelsinbebeğimmm senin mail adresin yok bendeee :26:
yaz özelden
kızz yok ablamla konuşuyoruz tel.den o yüzden hoşgeldin yavrum naberTospaaammm
Ben geldim sustunnn niye ki amaaa
oluyo öyle canım tanışma kaynaşma amacıyla yapılıyo öyle tabi biz öyle yapamadık çünküm uzak mesafeden hiç öyle şeylere girişmedik. eşim geldi tek tanıştı ailemle sonra ailesiyle geldi tanışma söz bir oldu sonra nişan biz nişandan sonra gittik eşimin ailesineya bana sözden önce bizim erkek evine gitmemiz saçma geliyor
hatta bize
annemlere falanda
ama onlarda öyleymiş
bilemedik gitsekmi gitmesekmi kararsız kaldık
fikirler alınsız sizlerde adet nedir sözden öncee kız ailesi erkek evine yemeğe gider mi:26:
Bronzummm sende beni merakta bırakmazsın dimiii
Seninde 2014 te tanışma isteme olayların olcakk
Ay canım anlatsana . Ordaki pis adamdan başka genç yağuşuklu yağız delikanlı mı vardı
bi patronun oğlu vardı glibaaaa. ay o mu yoksa
Aşk olsun
keşke hemen olsa .
Valla yedi düvele duyurcam sen hiç merak etme
öyle deme bee aaaa
sen bütün ilişkilerine böyle diyerek mi başlıyon
ondan bitiyor zatennn
tuttum seni corç
hemen başladın dimiiyapmayaa
seni seniiiii
Tanışma babında gidenler var.
Ama bayanlar gider benim bildiğim.
Bizimki şöyle olmuştu :
Onlar bize 3 bayan geldi.. 1 hafta sonra bizdende 3-4 bayan gitti.
evet ordakı pıs adamın oglu
ya bız eskıden berı hoslantı ıcerısındeyız aslında ama bı turlu olmuyodu hep kavga edıyorduk eskıden sımdı oldu ıste kabulk ettım
heheheh hadi bakalım o zamannAy canım anlatsana . Ordaki pis adamdan başka genç yağuşuklu yağız delikanlı mı vardı
bi patronun oğlu vardı glibaaaa. ay o mu yoksa
Aşk olsun
keşke hemen olsa .
Valla yedi düvele duyurcam sen hiç merak etme
hee taam o zamankızz yok ablamla konuşuyoruz tel.den o yüzden hoşgeldin yavrum naber
cocukta babasından sıkayetcı cok baskı yapıyor bana dıyor ama ıste napsın bn ce o pıs adamın gelını olamam ben
Allahım allahım
şoklardayııııııııııııııııııııııııııım
la pis adamın gelini mi olcan sen şimdi
Ay nasııııııııl şikayt ediyodun onları cidden çok şaşkınım, ama suratımdaşu ifadede var.
Nasip kısmet zelişim, sen mutlu ol da.
yemee beniii yeaaaaahahahahahahahah
valla bebiş benım gecen evlenen kuzen okadar anlattıki
hani merak içerisindeyim
Bronzzz adam sonra cok pısman olmus amaa bılıyomusunnn hatta annemı bıkere aramız ozge calısıyomu dıe oguza da hep dıomuskı ozge napıyo acaba dıomus
ihihihihbunlar en güzel anları işte evlilik sürecinin ben hala eşimle dalga geçiyorum heyecandan yaptıklarını hatırlatıp ama maşallah kuzucum her şey yolundaa gitmiş ne güzelll allah tamamına erdirsin inşallah
atıyom özelden hemen sende maili sal gelsin
kızz yok ablamla konuşuyoruz tel.den o yüzden hoşgeldin yavrum naber
oluyo öyle canım tanışma kaynaşma amacıyla yapılıyo öyle tabi biz öyle yapamadık çünküm uzak mesafeden hiç öyle şeylere girişmedik. eşim geldi tek tanıştı ailemle sonra ailesiyle geldi tanışma söz bir oldu sonra nişan biz nişandan sonra gittik eşimin ailesine
evet ordakı pıs adamın oglu
ya bız eskıden berı hoslantı ıcerısındeyız aslında ama bı turlu olmuyodu hep kavga edıyorduk eskıden sımdı oldu ıste kabulk ettım
hmm babamı falanda bekliyor onlar
ama bu senınkı daha mantıklı sadece annem ben birde kuzenlerden biri gelse yeter herhalde
bunu bir sunayım bizimkilere bakayım
yapmayı dusunmuyorum valla cnmhatılıyorum, sonradan gel burda devam et demişti sana
Ay sakın öyle bi hata yapma
hayırşı uğurşu olsun bakalım canım
bu sefer akıllı olun ikinizde bari de ciddi bi ilişkiye doğru ilerleyin
yemee beniii yeaaaa
ben hiç merak etmiyom yaa hiçbu modda olamicem ben
ben :18::18::18::18::18::18: böyleyimmmm
yani. erkeklerin olmasının bi manası yok. daha sonraki aşamalarda hep olcaklar zaten
iyi oluyo böyle hafta içi okulun olmadığı günlerheheheh hadi bakalım o zamann
hee taam o zamannapim canım oturuyorum işte evde bugün tatil burda okul yok bende sizlerleyimm
oyyy allah daim etsin mutluluğunuzu heyecanınızı kuzumaynen cnm yaaaaaaaaaaa
bende çok çok heyecanlıydım bende öyle gariplikler yaptımmı bılmıyorum ama benkı çok komik çok şeker çok tatlıydı
Kızlar benim geceden kalma bulaşıklarım var onları bi halledim ikide yumurta kırıp geliyorumm
Ac acına böyle sohbet olmuyorr
yapmayı dusunmuyorum valla cnm
uzak olunca kıymetımı bıldı bak aylardır kosuyodu pesımden yuz vermıyodum bzm evın oralarda gezıyodu gopruselım dıe yalvarıyodu en sonunda dayanamadm yuz verdım bnde
ıns bakalım kısmet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?